Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2937
View
22
Reply

[Cerita] muntah-muntah

[Copy link]

Author: ikanmasin       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-2-2013 10:46 AM | Show all posts |Read mode
Suatu hari di negara Eropah diadakan satu pertandinganan iaitu menahan bau di dalam sebuah bilik kecil yang didalamnya dimasukkan 10 ekor kambing.

Peserta pertama dari Amerika..
Baru 3 minit dia sudah keluar sambil muntah-muntah.

Peserta kedua dari Jepun..
Baru 10 minit dia sudah pengsan.

Peserta ketiga dari Afrika,
Baru 30 minit dia terus keluar dan muntah-muntah.

Terakhir peserta dari Bangladesh...
Baru 1 minit... 10 kambing itu keluar dan muntah-muntah.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-2-2013 10:57 AM | Show all posts
hahaha...sian kambeng tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 11:09 AM | Show all posts
Baru 1 minit, kambing dah tak tahan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 11:16 AM | Show all posts
Siapa pemenangnya??hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 11:56 AM | Show all posts
hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 12:39 PM | Show all posts
hahaha.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 01:44 PM | Show all posts
bau bangla mmg busuk!
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 02:24 PM | Show all posts
hahahaha
lawak nih, dari bangla baru2 masuk mesia lagi dah ada
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 03:18 PM | Show all posts
memey btoiiiii...pengalaman sendiri 1 ari tu aku kene uruskan bangla yg baru spi mesia ni ke tmpt keje derank duduk la dlm 1 bilik meeting yg beraircond x tutup pintu..belom masuk lg lebey kurang 5 meter aku dh nk muntah bau die mcm tu la jgk kambing2 tu agaknye kot (kambing tu dh masuk tp aku ni lom masuk dh muntah..)
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 03:32 PM | Show all posts
kambeng pun tak thn bau bangla...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 09:56 PM | Show all posts
penangan bau bangla...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2014 12:45 PM | Show all posts
kambing terhidu mau gas beracun
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2014 12:49 PM | Show all posts
kawan aku panggil negara bangladesh tu land of ketibus..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2014 12:53 PM | Show all posts
Bau keti bangla kuat sangat....
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2014 03:48 PM | Show all posts
tersangatlah busuk yer..
heheheh

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2014 04:10 PM | Show all posts
haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2014 09:15 AM | Show all posts
kesian...........
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2014 09:19 AM | Show all posts
maksudnya kambing tu kalah la....
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2014 09:19 AM | Show all posts
kambing pun tak tahan bau badan dia....
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 03:05 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list