CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 14891|Reply: 27

Baby Z (Z250) now in the market!!

[Copy link]
Post time 1-2-2013 09:19 PM | Show all posts |Read mode
Perghhh.. sudah masyuk.. Z250 yg design cun macam Z800 dah lunchin dekat Indonesia.. enjin sama macam Ninja 250R 2013, cuma design saja half naked.. mari kita sama2 meleleh air liur, sebab Malaysia entah bila nak masuk nya..

http://www.kawasaki-cp.khi.co.jp/Z_special/z250/

http://tmcblog.com/2013/01/31/all-new-kawasaki-z250/




























Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2013 01:47 AM | Show all posts
aduh seksinya..sejak bace berita pasal moto ni launching kat indon aku da jatuh cinta..harap2 Sun Rock bawak moto ni masuk sini dan harap2 harga murah lg dr full fairing ninja
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-2-2013 12:22 PM | Show all posts
Mungkin murah RM2-3K daripada Ninja 250R.. apa2 pun kita tunggu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2013 09:30 PM | Show all posts
betul tu aku rase mesti murah 2-3 k je tu sebab da tolak cost untuk fairing ..niat di hati nak angkat blade naked 250 tapi tunggu dulu sebab moto ni sgt seksi..sempat lagi la nak kumpul duit
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2013 12:07 PM | Show all posts
arghh aku benci aku benciiiii
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2013 01:30 PM | Show all posts
genchi posted on 6-2-2013 12:07 PM
arghh aku benci aku benciiiii

ngapa sihhh... tiba2 aja mahu benci sama gue....

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2013 04:41 PM | Show all posts
comey motor ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2013 10:18 PM | Show all posts
ninja 250 2013 pun tak nampak bayang lagi.. harap dapat usha pak pulisi jer pakai.. ni entah bila tak tau la..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-2-2013 02:38 PM | Show all posts
ryo_takahashi1 posted on 6-2-2013 01:30 PM
ngapa sihhh... tiba2 aja mahu benci sama gue....

benci sbb boleh tgk saja tp tak dpt memiliki.. jelly sgt kt owang yg beli tuh rasa nak rompak saja
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 10:52 AM | Show all posts
skang moto ni dah kuar kt M'sia kan...kat basement ofis aku dh ada...sapelah tuannye....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-2-2013 12:25 PM | Show all posts
zulka posted on 19-2-2013 10:52 AM
skang moto ni dah kuar kt M'sia kan...kat basement ofis aku dh ada...sapelah tuannye....

tak masuk lagi ler bro.. z250 ni still tak officially launch kat sini.. yg ko tengok tu abg dia z800... design mmg sama.. cuma 4 dapur 4 inline bunyi mmg sedap.. yg z250 bunyi mcm nininja 250 bunyi mesin tebu.. hehehe..



Ini Z800.. tengok dia punya manifold/besi ekjos.. ada 4 ketul..



Ini baru Z250.. manifold 2 ketul..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 02:00 PM | Show all posts
azwandyazizan posted on 19-2-2013 12:25 PM
tak masuk lagi ler bro.. z250 ni still tak officially launch kat sini.. yg ko tengok tu abg dia z8 ...

betul la bro....
baru lepas borak dgn owner dia tadi....
Z800 tak mampu la...RM47K tu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 02:36 PM | Show all posts
azwandyazizan posted on 19-2-2013 12:25 PM
tak masuk lagi ler bro.. z250 ni still tak officially launch kat sini.. yg ko tengok tu abg dia z8 ...

yeap... mmg tak masuk lagi... dan takde perancangan nak masuk dlm tempoh terdekat pun....

Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 05:15 PM | Show all posts
yg 250 pon dok mimpi je, apatah yg z250 nie.....makin bermimpi la aku nie
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-2-2013 06:55 PM | Show all posts
zulka posted on 19-2-2013 02:00 PM
betul la bro....
baru lepas borak dgn owner dia tadi....
Z800 tak mampu la...RM47K tu...

Amik gambar ler.. as proof.. Z250 ni TAK MASUK MALAYSIA lagi.. mcm dulu2 Ninja 250R 2013 la.. member aku beriya2 mengaku nampak.. ni sebelum Polis pakai lagi.. rupa2nya dia nampak ZX6.. design lebih kurang ajer..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2013 08:34 AM | Show all posts
azwandyazizan posted on 19-2-2013 06:55 PM
Amik gambar ler.. as proof.. Z250 ni TAK MASUK MALAYSIA lagi.. mcm dulu2 Ninja 250R 2013 la.. memb ...

erk...maksud aku betul la ko cakap, moto yg aku nmpak kat basement ofis aku tu Z800..............hmmm dia manager boleh la beli....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2013 08:41 AM | Show all posts
azwandyazizan posted on 6-2-2013 10:18 PM
ninja 250 2013 pun tak nampak bayang lagi.. harap dapat usha pak pulisi jer pakai.. ni entah bila ta ...

dah ade kt mesia dahh

aku pon tgh kire2 nk angkat ninja250 ni...tp lawo gak naked tu..adehh pening2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2013 11:58 AM | Show all posts
Dua2 cantik menawan.. tapi aku ni jenis suka touring.. motor apa pun aku beli mesti pasang box.. aku rasa Z250 tu mcm sesuai ja dgn aku.. xpun tunggu kot2 kawa nak bawak keluar baby V plak.. Versys 250.. hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2013 02:17 PM | Show all posts
Berita panas!!!!!!!!!!!!!!!

Motor ni dah diumumkan akan masuk Malaysia pada TAHUN INI. Surat dah sampai dari Kawasaki Sun Rock untuk kedai motor buat tempahan untuk diletakkan di kedai mereka. Jadi siapa nak book, boleh book. Dimaklumkan juga motor CKD ini hanya akan masuk pada bulan SEPTEMBER 2013.


Harap maklum.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2013 08:05 AM | Show all posts
firdaruddin posted on 2-3-2013 02:17 PM
Berita panas!!!!!!!!!!!!!!!

Motor ni dah diumumkan akan masuk Malaysia pada TAHUN INI. Surat dah  ...

mana dapat berita ni bro...??

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 09:22 PM GMT+8 , Processed in 0.130984 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list