Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
6213
View
34
Reply

Blackberry: Satu Lagi Cubaan Untuk Menjadi Gergasi Teknologi Lagi

[Copy link]

Author: moonchi1234       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-1-2013 05:33 AM | Show all posts |Read mode
Setelah Blackberry telah kehilangan kuasa yang besar dalam pasaran telefon sejak pelancaran siri Samsung S untuk mengatakan sekurang-kurangnya ...Dengan Apple dan Samsung kini paling pantas dalam persaingan dan Nokia yang sedang bergelut untuk mengekalkan kedudukannya adalah di posisi yang ketiga, Blackberry telah memutuskan untuk melancarkan Blackberry Z10 yang mungkin boleh mengubah kedudukannya di pasaran.



















Foto-foto inilah yang menunjukkan model Blackberry Z10 ini. Produk ini akan dilancarkan seluruh dunia hari ini. Dengan keyakinan CEO RIM, mereka cenderung untuk pulih tanda jualan.
Kali ini mungkin adalah kali terakhir RIM mencuba untuk menarik balik posisinya sebagai antara jenama yang kukuh dalam industri telefon bimbit.
Links:NY Times,CBS News, CNet, CNet, Business Insider, Image links


Last edited by moonchi1234 on 30-1-2013 06:01 AM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-1-2013 05:59 AM | Show all posts
minta maaf ye, tpi tlh cuba byk kali tpi image x keluar, hanya link je...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-1-2013 06:02 AM | Show all posts
Blackberry Z10 Dilancarkan Hari Ini!
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2013 12:26 PM | Show all posts
Apsal bentuk sama cam i pong ja..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-1-2013 02:36 AM | Show all posts
ye btul... sya pun rasa mcm tu.. Tetapi Blackberry menjanjikan kepada kita bahawa mereka akan menyediakan satu pengalaman yang sangat berbeza ....Mereka telah membuat "Voice BBM", App World dan sebagainya.. Harap-harap mereka memegang janjian mereka...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 01:55 AM | Show all posts
memang lagi suke pakai blackberry dpd pakai iphone or samsung note tu.. i mean utk setengah features la x semua...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 02:06 PM | Show all posts
Mana posisi depan dia?gambar2 camni x menarik la..x leh buat marketing..ambik gamba tepi la..belakang la..adoiyai..nama pun x menarik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2013 02:38 AM | Show all posts
putrieexora posted on 3-2-2013 02:06 PM
Mana posisi depan dia?gambar2 camni x menarik la..x leh buat marketing..ambik gamba tepi la..belakan ...

Hi putrieexora, boleh tahu apa yg x menarik, kenapa x blh buat marketing & mcm mana "ambik gamba tepi la.." Kalau nak tengok posisi depan, tengoklah link kedua & ketiga... Gambar2 ni RAW punye... maksudnya, anda dpt tengok "close-up" peranti ini... Kalau x puas dgn nama Blackberry Z10 ini, anda blh membuat komplain dekat halaman Blackberry, bukan di sini.. Sekian Maklum..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 12:33 PM | Show all posts
saya suka blackberry ni...software dia mengatasi iphone5
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 11:53 AM | Show all posts
saya tak suka blackberry
- ex blackberry fanatics -
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2013 12:07 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2013 12:08 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2013 03:00 AM | Show all posts
http://youtu.be/9BAKcT9T5zk

Maybe video ni leh bagi pencerahan kepada kegelapan. Chewah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2013 04:58 AM | Show all posts
suke gune bb tp bkn yg touch skrin.
suke ber keypad lg.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 08:49 AM | Show all posts
hurrmm...smart jugak tgk nyer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2013 12:49 PM | Show all posts
im_cyclist posted on 17-2-2013 04:58 AM
suke gune bb tp bkn yg touch skrin.
suke ber keypad lg.

BB launch bkn shj versi touch screen shj tp ada jg versi keypad pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 03:24 PM | Show all posts
brpe agk2 reger menatang ni yer? wt hbs duit smua ni, klau dah b'kenan trpkse jgk bli...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2013 04:08 PM | Show all posts
delcol87 posted on 21-2-2013 03:24 PM
brpe agk2 reger menatang ni yer? wt hbs duit smua ni, klau dah b'kenan trpkse jgk bli...

Agaknya $599 atau RM 1861.00
Pricing
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 04:15 PM | Show all posts
blh thn reger......
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 08:09 PM | Show all posts
moonchi1234 posted on 21-2-2013 12:49 PM
BB launch bkn shj versi touch screen shj tp ada jg versi keypad pun

yg keypad tu, agak2nye bape???
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102745s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list