CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5989|Reply: 2

Beautiful Life- Drama Jepun DVD

[Copy link]
Post time 28-1-2013 01:05 AM | Show all posts |Read mode
salam..

hi, ada peminat drama jepun kat sini? especially drama sekitar akhir 90-an. Saya ada DVD Drama Beatiful Life, Tokako Tokiwa n Takuya Kimura. Drama ni popular sangat masa tu dan pernah ditayangkan di 8tv atau ntv7 masa tu, x ingat dah. anyway, saya beli dvd ni di Wangsa Walk, da setahun lebih dah tapi sampai sekarang tak sempat nak tgk lagi. Plastik pun belum buka cuma ada terkoyak sikit di bahagian depan.

Kalau ada yang berminat sila PM saya atau emel saja ke yun_jae_luv@yahoo.com
saya beli dengan harga RM49.90 kalau ada yang berminat saya jual dengan harga RM30 + RM6 untuk caj penghantaran

so ni ada beberapa pics:





sorry gambar semua baring ler plakk..dlm gambar first tu boleh nampak plastik cover dia ada terkoyak sikit..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2015 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam...

Saya nak tny ada jual cd jepun tajuk itazura na kiss love in tokyo
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2015 04:05 PM | Show all posts
iqa_balqis replied at 13-4-2015 01:50 PM
Salam...

Saya nak tny ada jual cd jepun tajuk itazura na kiss love in tokyo

saya nak jual cd jepun hanazakari no kimitachi e ade 8cds. full episode.

RM20 sekali pos. kalau brminat sms 0124138025

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 12:25 AM GMT+8 , Processed in 0.088829 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list