CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5075|Reply: 27

Nombor negara mana nih?

[Copy link]
Post time 4-1-2013 12:26 PM | Show all posts |Read mode
salam,

maaf la kalau aku salah post kat benang nih ekkk

aku selalu la terima call dari nombor2 camnih
+6590559681
+6281805252758
tp aku tak penah nk angkat la

nombor pelik2
negara mana punye nombor nih ha?
aku tanye pakcik gugel pun, beliau tidak dapat memberikan jawapan yg jitu

korang penah ke dapat call dr nombor2 pelik ni?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2013 12:32 PM | Show all posts
Klau +628 tu dari Indonesia
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2013 12:32 PM | Show all posts
Klau x silap lah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-1-2013 12:38 PM | Show all posts
gigih betul diaorg nih ek
call jejauh..
tah hapa la nk promote benda2 menipu nihh
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2013 12:38 PM | Show all posts
indonesia kot
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2013 01:24 PM | Show all posts
aku pon penah dapat call dari nombor2 camtu... tp x penah angkat... macam2 diorang ni... scam la.. jampi serapah la...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-1-2013 02:01 PM | Show all posts
whadda posted on 4-1-2013 01:24 PM
aku pon penah dapat call dari nombor2 camtu... tp x penah angkat... macam2 diorang ni... scam la.. j ...

tu la
aku kalau nombor pelik2 nih, mmg tak angkat la..lantak ko la nk bunyik 100x ke
kalau report ke skmm pun, esok esok diaorg kol lagi..dr nombor lain plak

memang la the best thing is just ignore the call
tp, kalau dh selalu kena call camni, rasa annoyed jugak

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2013 02:05 PM | Show all posts
+6590559681 number singapore agak nye

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2013 02:35 PM | Show all posts
penchintadea posted on 4-1-2013 02:05 PM
+6590559681 number singapore agak nye

a ah
spore le
atau nombor lainnya
02 9055 9681

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2013 02:38 PM | Show all posts
cikatilia posted on 4-1-2013 02:35 PM
a ah
spore le
atau nombor lainnya

Ya betul tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2013 02:52 PM | Show all posts
nama akaun bank tu atas MOH ALI tak silap aq. mereka SCAMMER DARI SINGAPOR. ada budak UMP kena tipu dengan scammer ni kt mudah.my. sms no.hp ni banyak promote hadiah dari SHELL

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-1-2013 03:10 PM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 4-1-2013 02:52 PM
nama akaun bank tu atas MOH ALI tak silap aq. mereka SCAMMER DARI SINGAPOR. ada budak UMP kena tipu  ...

skang ni meka tak main sms sms dah bro
main call je pulak

mekasih utk info
bleh kumpul bukti nih..
kalau dh byk sgt report pasal nombor nih, bleh suruh skmm amik tindakan


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2013 03:13 PM | Show all posts
bluberi posted on 4-1-2013 03:10 PM
skang ni meka tak main sms sms dah bro
main call je pulak

SKMM . hurm. curi tulang je bro. dulu penipu guna no.hp dari sabah tak kena tangkap juga. la ni guna no.hp dari singapor cmne nak tangkap??? suara org melayu dalam hp tu.. xpayah layan je.. nk layan boleh. ko kasi maki hamun selori. berbaloi baloi
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2013 07:42 PM | Show all posts
pnh je dpt, tp x pnh jwp pun
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2013 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa jer dpt call mcm tu, mlm2 pun diaorg gigih call
Tp mmg x pernah jawab
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2013 08:52 AM | Show all posts
gen kalo dpt nomot tepon pepelik mmg tak angkat

even nomot tak pelik pun tp takde dlm senarai save mmg tak angkat stranger gitew..

kok emergency sile msg n perkenalkan diri ehhehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-1-2013 09:00 AM | Show all posts
genchi posted on 8-1-2013 08:52 AM
gen kalo dpt nomot tepon pepelik mmg tak angkat

even nomot tak pelik pun tp takde dlm senarai sav ...

sama la kite..
tp sakit hati la jugak kalau dh byk2 no x dikenali tu call2 camni
selalunya sy set no tu n letak no ringtone..aman dunia kalau no tu call lagi

memang gigih diaorg nih nak menipu orang kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2013 09:13 AM | Show all posts
bluberi posted on 8-1-2013 09:00 AM
sama la kite..
tp sakit hati la jugak kalau dh byk2 no x dikenali tu call2 camni
selalunya sy se ...

huhu tu la mcm menggangu kan??

gen tak prnh kene nombor pelik2 nombor yg tak pelik ada

byk kali gila.. gen buat bodo jah.. dia kol gen slentkan.. setel mslh hahaha..

sbb bg gen kalo betoi dia urgent msti dia kol byk kali tak dpt dia akan tgglkan msg

tp kalo takde tu.. msti samting rong samwer
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2013 11:09 AM | Show all posts
aq harap kawan2 semua tlg jawab panggilan org yg call. biar habis kredit mereka
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2013 12:01 PM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 8-1-2013 11:09 AM
aq harap kawan2 semua tlg jawab panggilan org yg call. biar habis kredit mereka

takde makna nye
dulu penah gak buat camtu..aku pick up the phone
pastu dekat 2-3 minit gak la aku biarkan..aku senyap aje..nk dgr gak diaorg cakap apa..tp orang sana tu senyap aje
apa motip diaorg nih ek?
nak dengar suara kita dulu pastu baru diaorg nih mandrem ke?


Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 08:47 PM GMT+8 , Processed in 0.631368 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list