Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
93012
View
190
Reply

TANYA WANITA SUDAH BERKAHWIN

[Copy link]

Author: GuaAnakMelaka       Show all posts   Read mode

Post time 18-10-2017 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
yaya_amalia replied at 17-7-2017 09:12 PM
Suka gak ada bunyi2 ni. Tp risau la jiran dengar. Sbb kdg2 volume tu xleh nk control.

Hahaha..btul
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2017 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
CikguZara replied at 18-4-2016 08:17 AM
kalaulah korang sebagai lelaki suka mendengar isteri mengerang, apatah kami yang perempuan ni.

k ...

Hahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2017 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
suriamir replied at 30-3-2016 06:10 PM
Hurmm..... maaf ye lari topik sikit. Saya nak pendapat uolls ni... Kalau lelaki tu wat pengakuan, "b ...

Elakkan...nanti menyesal. Lemah tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2017 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
jandabergetah replied at 15-8-2016 04:36 PM
Tp i lebih suka menikmati bunyi benda tu keluar masuk dr buat bising dgn mulut..klu nk rs ghairah xm ...

Gerenti senyap ni...tengok keadaan lah..kalau senyap sangat tk syiokk
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2017 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ms tgh on, xde bunyi suara langsung, dan ms da orgasm pon snyp je mcm mn pula?..adakah bermakna wanita tu x menikmat?...tp ada ke mcm tu?...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2018 11:23 AM | Show all posts
hubby sy pun cakap klu tak mengerang mmg x best...selalu  sy akn mengerang slowly kat telinga hubby.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 02:08 PM | Show all posts
nitty replied at 24-3-2018 11:23 AM
hubby sy pun cakap klu tak mengerang mmg x best...selalu  sy akn mengerang slowly kat telinga hubby. ...

Ni memang syiok....
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2018 12:17 PM | Show all posts
Susah jgk kalo tak kawal volume, tgh layan...tgk2 kepala anak ai yg 2 tahun tu tetiba je bgn tengok apalah yg mak bapak aku buat sampai bising tgh2 malam baby nak tido...Potong stim la pulak nak tunggu baby tido balik.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2018 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sranua replied at 5-7-2018 12:17 PM
Susah jgk kalo tak kawal volume, tgh layan...tgk2 kepala anak ai yg 2 tahun tu tetiba je bgn tengok  ...

pastu dia marah kan...kenapa papa buat buat mama...kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2018 09:50 AM | Show all posts
AJMatt replied at 6-7-2018 11:54 PM
pastu dia marah kan...kenapa papa buat buat mama...kikiki

Ha..ha..ni ada la member satu tempat kerja cerita dia kena outsation luar negara...sebulan ok lagi...dpt je blk Malaysia hujung tahun tu...masuk je rumah tarik bini masuk bilik..dah stim sangat lupa plk nak kunci pintu...tgh sedap projek..suara bising....anak pulak bukak pintu...terus nangis..abah buat apa kt mama....ha3....kelam kabut turun dr atas perut capai kain...ha3....
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 01:28 AM | Show all posts
sranua replied at 8-7-2018 09:50 AM
Ha..ha..ni ada la member satu tempat kerja cerita dia kena outsation luar negara...sebulan ok lagi ...

ahahaha... adoiii...
tgh menyedap... tetibe kene mcm tu... adoiii...
nak dpt feel blk... huhuhu... sadis...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 08:58 AM | Show all posts
kena ada bunyi sikit baru stim

pernah duk hotel, org bilik sebelah ML bunyi mengerang dia bukan main lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 09:19 PM | Show all posts
hunchback replied at 26-7-2018 08:58 AM
kena ada bunyi sikit baru stim

pernah duk hotel, org bilik sebelah ML bunyi mengerang dia buka ...

ini susah kalo dok hotel..lebih2 lagi hotel yang dinding nya x kalis bunyi....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke pompuan suka bile hubby die mengerang mase ml.. rase mcm mane bile dgr erangan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2018 06:27 PM | Show all posts
Maskulin87 replied at 13-8-2018 02:11 PM
Betul ke pompuan suka bile hubby die mengerang mase ml.. rase mcm mane bile dgr erangan tu?

betul... tp jgn lah kuat2 sangat. esp time hubby climax.
kalau kat rmh bunyi kena control sikit takut anak dengar. tapi kalau cek-in hotel hubby tak kisah kalau bising sikit. kadang2 terfikir jugak org bilik sebelah dengar
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
msmaggie replied at 17-8-2018 06:27 PM
betul... tp jgn lah kuat2 sangat. esp time hubby climax.
kalau kat rmh bunyi kena control sikit  ...

Owh.. haha.. tp rasenye mengerang tu mmg auto kot. Especially lame x ml, bile dapat masuk dlm sarungnye.. mmg sedap sesangat kan smpai kluar erangan tu. At least klu bkn suara, erangan drp bunyi nafas yg kuat, atau bunyi erangan dengung drp hidung yg kluar tu xley control jgak.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2018 06:26 AM | Show all posts
saya dan @idakamaruddin  adalah Moderators untuk board ini; kami akan cuba mencelah bila perlu; otherwise kami akan hanya memantau.

isu kenapa wanita vocalizing semasa sex adalah isu lama.

most of the time, bukanlah kerana wanita mencapai orgasm (kebanyakan orgasm wanita dicapai semasa foreplay dan bukannya semasa penetration).

bila survey dibuat, didapati moans  wanita semasa penetrative sex adalah kerana mereka cuba speed up orgasm lelaki juga  cuba membuat partner rasa lebih gagah, itu aje. Sorry jika buat lelaki rasa hilang sedikit sexy nya, tapi itulah secara jujurnya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 09:49 AM | Show all posts
ipes2 replied at 9-9-2018 06:26 AM
saya dan @idakamaruddin  adalah Moderators untuk board ini; kami akan cuba mencelah bila perlu; othe ...

hi doctor
byknyer info
maceh share
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
wanita gersang je bunyi
ke seharusnya ada bunyian
sepatutnya ada ke x
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 03:34 PM | Show all posts
mestilah ada bunyi...baru best!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086006s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list