JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
86054
View
190
Reply

TANYA WANITA SUDAH BERKAHWIN

[Copy link]

Author: GuaAnakMelaka       Show all posts   Read mode

Post time 28-2-2015 03:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Bunyi pun satu ekspresi jgk...selalunya automatik keluar punya..xkira la mcmana jenis bunyi....bila sodap sudah mari oooo..kat luar bkn main pemalu...sopannn...cakap pun lembut je..mioww mioww...tp masa main perghhhh...aummmm..aummm..baik mengaku..hahaha

kadang2 bunyi dari mulut tertutup lagi sedap woooo
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2015 06:36 AM | Show all posts
nnti lebih bersemangat utk terus berjuang dgn iringan muzik sentimental rock......
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2016 04:55 PM | Show all posts
big_sky replied at 20-2-2013 10:09 AM
Bunyi yg dibawah xnak diambil kira ke?

hahhaa kan..lpe lak... sometime risau gak kat situ
suara dh cover
tp yg bawah lak
mmg xleh cover dh tu hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 11:49 PM | Show all posts
jofizo replied at 10-1-2013 06:13 PM
kalau bende dah masuk, memang x leh kontrol....

Yang ini memang setuju sangat. Dia auto-play sebenarnya. Walau ditahan-tahan, mesti bunyi gak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2016 12:01 AM | Show all posts
AskMeWhy replied at 12-11-2014 09:37 PM
Kalu stay hotel ... mmg sound all out .... kalau org sebelah nak dengar pun lantaklah ... bukan I ke ...

Pernah sekali menginap di Hotel Casuarina Ipoh. Bilik tu rupanya adjoining (ada pintu sambung bilik sebelah). Kami dah tidur dalam 12.30. dalam pukul 2 pagi dengar orang sebelah punya bunyi disalurkan live melalui gap sebelah bawah pintu yg bersambung tu. Kita orang pulak yang stim balik.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2016 12:05 AM | Show all posts
big_sky replied at 20-2-2013 10:09 AM
Bunyi yg dibawah xnak diambil kira ke?

Laki aku suka sangat buat bunyi pap pap pap pap tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2016 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru best ade suara
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 02:21 PM | Show all posts
selalunya pompuan yg bising...lelaki injut ja..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2016 10:16 AM | Show all posts
Simunggu replied at 27-1-2016 02:21 PM
selalunya pompuan yg bising...lelaki injut ja..

lg best kalau dua2 orgasm.. baru puas.. women kena orgasm kuat bg hubby puas.. hubby masa pncut orgasm lpaskan nafsu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 10:25 AM | Show all posts
meerahawa replied at 20-2-2016 10:16 AM
lg best kalau dua2 orgasm.. baru puas.. women kena orgasm kuat bg hubby puas.. hubby masa pncut or ...

betul tu....sedap benda tu....tak kan nak kontrol kontrol....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:59 AM | Show all posts
Simunggu replied at 22-2-2016 10:25 AM
betul tu....sedap benda tu....tak kan nak kontrol kontrol....

benda mcm ni jgan dikawal.. lepaskan je semua, baru rasa nikmat seks tu.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:59 PM | Show all posts
janji dua dua pihak  puas kenikmatan....
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 07:37 PM | Show all posts
Ada tips tak nk bg isteri orgasm?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2016 02:34 PM | Show all posts
dulu masa outstation penah duduk hotel bajet kat sabah. mak ai, dr dalam bilik tgh2 malam dengar bunyi pompuan mengerang kuat pulak tu. bila esoknya keluar nampak muka pompuan tu mcm xcaya bunyi tu dikeluarkan oleh dia hahahahaa..mcm muka suci2 gitu hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2016 03:04 AM | Show all posts
kalau girl ngerang memang lagi cepat la aku pancut..
kalau dia sebut rasa nak terpancut, alih2 aku dulu yang kalah...

selalu dah macam ni...

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2016 12:30 PM | Show all posts
Amonrey replied at 17-3-2016 02:34 PM
dulu masa outstation penah duduk hotel bajet kat sabah. mak ai, dr dalam bilik tgh2 malam dengar bun ...

wahhh...mesti best u mendengar nya sampai melancap sama...kekekkekekeke
perempuan tu mesti muka merah masa jumpa u the next day

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 06:10 PM | Show all posts
Hurmm..... maaf ye lari topik sikit. Saya nak pendapat uolls ni... Kalau lelaki tu wat pengakuan, "barang" dia x mau naik/susah/lambat nak naik, korang nak tak buat dia sebagai suami???

Confused......
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2016 03:04 PM | Show all posts
Amonrey replied at 17-3-2016 02:34 PM
dulu masa outstation penah duduk hotel bajet kat sabah. mak ai, dr dalam bilik tgh2 malam dengar bun ...

gelak guling2 aku baca....ahhahahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 10:16 AM | Show all posts
winsonyu replied at 28-3-2016 12:30 PM
wahhh...mesti best u mendengar nya sampai melancap sama...kekekkekekeke
perempuan tu mesti muka m ...

hahaah tak dak keje la, aku dengar dengan member yg os sekali. tp pompuan tu xde la malu2, dia pun xperasan kot bunyi kuat sangat hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 11:12 AM | Show all posts
suriamir replied at 30-3-2016 06:10 PM
Hurmm..... maaf ye lari topik sikit. Saya nak pendapat uolls ni... Kalau lelaki tu wat pengakuan, "b ...

Haishh....mintak simpang empat lima nam dapat laki mcm tu..putus zuriat nanti.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105492s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list