Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
87472
View
190
Reply

TANYA WANITA SUDAH BERKAHWIN

[Copy link]

Author: GuaAnakMelaka       Show all posts   Read mode

Post time 30-10-2013 03:38 PM | Show all posts
Kalau x bunyi macam berlakn citer orng bisu lakk..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2013 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah sedap sangat mulut atas terbuka luas,mulut atas automatik keluar bunyi.:lol
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 04:53 PM | Show all posts
aku duk ngan mak mentor bila nak ML kena control volume tp bini aku ni bila dh klimaks satu taman boleh dengar tak boleh nak katup mulutnya dah,rasa2x mak mentor aku sure dengar punya. tapi kalau tak bunyi tak best pulak mcm tengok tv xda suara    
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2013 04:46 PM | Show all posts
tutup jer mulut ngan selotep...
gagged
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2013 11:02 AM | Show all posts
marumaru posted on 8-9-2013 11:34 AM
kalau bising sangat pun, satgi kena tekap mulut ngan laki...
takpun cara yang lembut sikit, kena ki ...

hahah cara penyelesaian yg sgt bagus...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2013 11:04 AM | Show all posts
aididikhwan posted on 7-11-2013 04:53 PM
aku duk ngan mak mentor bila nak ML kena control volume tp bini aku ni bila dh klimaks satu taman bo ...

hahaha... 1tmn leh dengar?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2013 04:44 PM | Show all posts
fishcake3383 posted on 12-11-2013 11:04 AM
hahaha... 1tmn leh dengar?

pewrnah jugak ex wife i ckp mcm tu...kalau tak boleh suara kuat masa orgasm mcm tak shiok pulak...i pun sama

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2013 04:47 PM | Show all posts
jofizo posted on 10-1-2013 06:13 PM
kalau bende dah masuk, memang x leh kontrol....


Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2013 04:49 PM | Show all posts
brown_pupil posted on 30-5-2013 10:39 AM
bergantung pada lokasi dan keadaan...

tapi yes, kalau ML kat hotel dgn ML kat umah mmg ada beza  ...

kena ML kat hotel la mcm ni

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2013 02:24 PM | Show all posts
sama bunyi lagi best
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2013 03:58 PM | Show all posts
mana best tader bunyi, bunyi ni lah yg buat hubby tak sabar nak berdayung hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2013 06:42 AM | Show all posts
Sexy moaning itu satu kemestiann..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2013 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Time climax ada lah bunyi2 yg kuar tp slow je la. Malu lerr..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2013 09:47 PM | Show all posts
Xleh kuat2 nnti ank2 dgr.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 03:50 AM | Show all posts
Lagi kuat bunyi lagi laki suka ouls!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 11:45 AM | Show all posts
FlowerGirl posted on 4-12-2013 11:44 PM
Time climax ada lah bunyi2 yg kuar tp slow je la. Malu lerr..

ex i ckp, kalau tak dapat kiat bunyi tak shiok

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 11:46 AM | Show all posts
kiahbosan posted on 7-1-2014 03:50 AM
Lagi kuat bunyi lagi laki suka ouls!!

betul u ckp tu..lelaki memang suka kuat dan suka kalau perempuan dia jerit kuat jugak..terutama nya kalau masa orgasm

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2014 04:04 PM | Show all posts
kiahbosan posted on 7-1-2014 03:50 AM
Lagi kuat bunyi lagi laki suka ouls!!

pandai pon hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2014 11:26 AM | Show all posts
orgasm tu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2014 04:48 PM | Show all posts
aloyah89 posted on 28-1-2014 11:26 AM
orgasm tu apa?

orgasm=klimaks=keluar air

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.859520s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list