Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
93928
View
192
Reply

TANYA WANITA SUDAH BERKAHWIN

[Copy link]

Author: GuaAnakMelaka       Show all posts   Read mode

Post time 6-9-2013 04:23 PM | Show all posts
winsonyu posted on 6-9-2013 02:43 PM
tak ape...jiran2 boleh menikmati sama..mana tahu dia org boleh buat jugak...semua org happy, yg ta ...

hahahhahahahha klakar jer.. baiklah nebor2 ku sudah kertu2. hahahhahah x heran kot
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2013 04:41 PM | Show all posts
girly.. posted on 6-9-2013 04:23 PM
hahahhahahahha klakar jer.. baiklah nebor2 ku sudah kertu2. hahahhahah x heran kot

Hahahahaha...mungkin kot
Tapi dulu i dgn ex i..bukan main kuat masa orgasm...semua org kat condo boleh dgr
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2013 02:28 AM | Show all posts
Dulu masa mula2 kahwin duduk rumah sewa ... mmg mengerang sakan .... macam mutual understanding .... lepas main nanti dengar jiran sebelah pulak ... atau kekadang dengar jiran sebelah ... kita orang pulak 'on' lepas tu. Tapi bila jumpa jiran bersembang .... masing2 buat dek aje macam tak ada apa2 berlaku ... sampailah pindah rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2013 11:34 AM | Show all posts
kalau bising sangat pun, satgi kena tekap mulut ngan laki...
takpun cara yang lembut sikit, kena kiss waktu dah bising sngt tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2013 12:01 PM | Show all posts
marumaru posted on 8-9-2013 11:34 AM
kalau bising sangat pun, satgi kena tekap mulut ngan laki...
takpun cara yang lembut sikit, kena ki ...

Hmmm.....pernah buat mcm tu jugak....kiss masa nak orgasm to cover suara masa nak irgasm..
Hai kawan...lama tak nampak....
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2013 07:09 AM | Show all posts
lagi bunyi lgi sedap.......




tumpang secawan...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2013 01:44 PM | Show all posts
Lalajack posted on 12-1-2013 11:20 AM
Perempuan kalau bunyi tu kadang2 saja buat2 nak kasi best.. Tapi kalau laki bunyi tu, mmg tak tahan  ...

stuju sgt dgn yg ni.... kenkadang pompuan tu buat bunyi saje je nk bg sedap...
tp bile laki dah berbunyi..... perghhh... hahahah...

laki aku pon jrg berbunyi, kalau dier bunyi tu maknanya berbaloi lah kerja keras aku...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 10:57 AM | Show all posts
jiran aku laki bini bisu..confirm lah takde sound effect masa konsert, anak mereka 3 juga...mungkin sound keluar masa plup..plup aje...

bagi aku, eloklah ada sound masa orgsm tu, ia sbnrnya menceriakan hidup...

urgghh...arghh....fuhhh..fuh.....uss...usss......
arghhh..arghhh....abang..abang...come on babiehh...come on...
arghh..arghhh, again...again....arghhhhhhhh!

pastikan kontrol keadaan supaya ah so ngan apek kat rumah atas tak mendengar...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2013 08:19 AM | Show all posts
lagi bunyi lagi geram....
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2013 03:00 PM | Show all posts
emm txde bunyi tx sedap aa
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2013 03:38 PM | Show all posts
Kalau x bunyi macam berlakn citer orng bisu lakk..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2013 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah sedap sangat mulut atas terbuka luas,mulut atas automatik keluar bunyi.:lol
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 04:53 PM | Show all posts
aku duk ngan mak mentor bila nak ML kena control volume tp bini aku ni bila dh klimaks satu taman boleh dengar tak boleh nak katup mulutnya dah,rasa2x mak mentor aku sure dengar punya. tapi kalau tak bunyi tak best pulak mcm tengok tv xda suara    
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2013 04:46 PM | Show all posts
tutup jer mulut ngan selotep...
gagged
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2013 11:02 AM | Show all posts
marumaru posted on 8-9-2013 11:34 AM
kalau bising sangat pun, satgi kena tekap mulut ngan laki...
takpun cara yang lembut sikit, kena ki ...

hahah cara penyelesaian yg sgt bagus...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2013 11:04 AM | Show all posts
aididikhwan posted on 7-11-2013 04:53 PM
aku duk ngan mak mentor bila nak ML kena control volume tp bini aku ni bila dh klimaks satu taman bo ...

hahaha... 1tmn leh dengar?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2013 04:44 PM | Show all posts
fishcake3383 posted on 12-11-2013 11:04 AM
hahaha... 1tmn leh dengar?

pewrnah jugak ex wife i ckp mcm tu...kalau tak boleh suara kuat masa orgasm mcm tak shiok pulak...i pun sama

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2013 04:47 PM | Show all posts
jofizo posted on 10-1-2013 06:13 PM
kalau bende dah masuk, memang x leh kontrol....


Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2013 04:49 PM | Show all posts
brown_pupil posted on 30-5-2013 10:39 AM
bergantung pada lokasi dan keadaan...

tapi yes, kalau ML kat hotel dgn ML kat umah mmg ada beza  ...

kena ML kat hotel la mcm ni

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2013 02:24 PM | Show all posts
sama bunyi lagi best
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105278s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list