Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
87258
View
190
Reply

TANYA WANITA SUDAH BERKAHWIN

[Copy link]

Author: GuaAnakMelaka       Show all posts   Read mode

Post time 6-7-2018 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sranua replied at 5-7-2018 12:17 PM
Susah jgk kalo tak kawal volume, tgh layan...tgk2 kepala anak ai yg 2 tahun tu tetiba je bgn tengok  ...

pastu dia marah kan...kenapa papa buat buat mama...kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2018 09:50 AM | Show all posts
AJMatt replied at 6-7-2018 11:54 PM
pastu dia marah kan...kenapa papa buat buat mama...kikiki

Ha..ha..ni ada la member satu tempat kerja cerita dia kena outsation luar negara...sebulan ok lagi...dpt je blk Malaysia hujung tahun tu...masuk je rumah tarik bini masuk bilik..dah stim sangat lupa plk nak kunci pintu...tgh sedap projek..suara bising....anak pulak bukak pintu...terus nangis..abah buat apa kt mama....ha3....kelam kabut turun dr atas perut capai kain...ha3....
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 01:28 AM | Show all posts
sranua replied at 8-7-2018 09:50 AM
Ha..ha..ni ada la member satu tempat kerja cerita dia kena outsation luar negara...sebulan ok lagi ...

ahahaha... adoiii...
tgh menyedap... tetibe kene mcm tu... adoiii...
nak dpt feel blk... huhuhu... sadis...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 08:58 AM | Show all posts
kena ada bunyi sikit baru stim

pernah duk hotel, org bilik sebelah ML bunyi mengerang dia bukan main lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 09:19 PM | Show all posts
hunchback replied at 26-7-2018 08:58 AM
kena ada bunyi sikit baru stim

pernah duk hotel, org bilik sebelah ML bunyi mengerang dia buka ...

ini susah kalo dok hotel..lebih2 lagi hotel yang dinding nya x kalis bunyi....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke pompuan suka bile hubby die mengerang mase ml.. rase mcm mane bile dgr erangan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2018 06:27 PM | Show all posts
Maskulin87 replied at 13-8-2018 02:11 PM
Betul ke pompuan suka bile hubby die mengerang mase ml.. rase mcm mane bile dgr erangan tu?

betul... tp jgn lah kuat2 sangat. esp time hubby climax.
kalau kat rmh bunyi kena control sikit takut anak dengar. tapi kalau cek-in hotel hubby tak kisah kalau bising sikit. kadang2 terfikir jugak org bilik sebelah dengar
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
msmaggie replied at 17-8-2018 06:27 PM
betul... tp jgn lah kuat2 sangat. esp time hubby climax.
kalau kat rmh bunyi kena control sikit  ...

Owh.. haha.. tp rasenye mengerang tu mmg auto kot. Especially lame x ml, bile dapat masuk dlm sarungnye.. mmg sedap sesangat kan smpai kluar erangan tu. At least klu bkn suara, erangan drp bunyi nafas yg kuat, atau bunyi erangan dengung drp hidung yg kluar tu xley control jgak.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2018 06:26 AM | Show all posts
saya dan @idakamaruddin  adalah Moderators untuk board ini; kami akan cuba mencelah bila perlu; otherwise kami akan hanya memantau.

isu kenapa wanita vocalizing semasa sex adalah isu lama.

most of the time, bukanlah kerana wanita mencapai orgasm (kebanyakan orgasm wanita dicapai semasa foreplay dan bukannya semasa penetration).

bila survey dibuat, didapati moans  wanita semasa penetrative sex adalah kerana mereka cuba speed up orgasm lelaki juga  cuba membuat partner rasa lebih gagah, itu aje. Sorry jika buat lelaki rasa hilang sedikit sexy nya, tapi itulah secara jujurnya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 09:49 AM | Show all posts
ipes2 replied at 9-9-2018 06:26 AM
saya dan @idakamaruddin  adalah Moderators untuk board ini; kami akan cuba mencelah bila perlu; othe ...

hi doctor
byknyer info
maceh share
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
wanita gersang je bunyi
ke seharusnya ada bunyian
sepatutnya ada ke x
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 03:34 PM | Show all posts
mestilah ada bunyi...baru best!
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 02:43 AM | Show all posts
dahliaaaaa replied at 20-9-2018 03:34 PM
mestilah ada bunyi...baru best!

yep betul tu
kalau tak takkan nk dgr bunyi cengkerik hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 03:06 PM | Show all posts
main tanpa bunyi ibarat tonton filem di tv ada sarikata tapi speaker tv rosak, faham cerita tapi masih rasa tak complete..haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 11:11 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 13-9-2018 09:49 AM
hi doctor
byknyer info
maceh share

sesama dik intan
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 11:12 PM | Show all posts
putericahaya999 replied at 14-9-2018 01:44 PM
wanita gersang je bunyi
ke seharusnya ada bunyian
sepatutnya ada ke x

kebanyakkan wanita vocalize during sex
men pon

''sepatutnya'' atau tidak, sukar sy nak jawab
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 10:39 AM | Show all posts
Edited by akeyron at 13-2-2019 04:18 PM

aku suka dua2 silent..

biar dengar bunyi katil bergoyang je..haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
redd_07 replied at 11-1-2013 09:17 AM
Dlu hubby suka ttup mulut redd dgan tangan dia bila redd bunyik..sbb takut org dgar...hahahahah....
...

Hahaha btul la tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
dahliaaaaa replied at 20-9-2018 03:34 PM
mestilah ada bunyi...baru best!

Setuju sngt...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 09:28 AM | Show all posts
Amonrey replied at 17-3-2016 02:34 PM
dulu masa outstation penah duduk hotel bajet kat sabah. mak ai, dr dalam bilik tgh2 malam dengar bun ...

wanita2 yg menjaga aurat adalah antara wanita yg kuat nafsu syahwatnya...kadang2, dia yg merogol suami di rumah...tak sempat suami membuka kopiah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086046s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list