Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24392
View
93
Reply

VIP Baru Kawin Gila Isteri Orang

 Close [Copy link]

Author: babyucuck       Show all posts   Read mode

Post time 27-12-2012 02:22 AM | Show all posts
ades...

motep bukak benang nk suruh2 teka pastu hilang?



cer bg tau sape?kohser nk teka
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 07:58 AM | Show all posts
DARSITA posted on 27-12-2012 01:01 AM
Anak sultan yang baru kawin tu ke? danperempuanjelita tu Erra ke?

Anak sultan mane yg baru kawen few month ago.?
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 10:35 AM | Show all posts
makcik_timah61 posted on 25-12-2012 02:29 PM
datuk dari Penang yg bini dia meninggal itu ke?
Dia kawin dgn model nama __________ Melvin beberapa ...

yang ni ka macit timoh?




abis bersanding, berpeluk sakan bergambo ngan adik ipar




Last edited by jonlabu on 27-12-2012 10:49 AM

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 10:37 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 10:49 AM | Show all posts
jonlabu posted on 27-12-2012 10:35 AM
yang ni ka macit timoh?

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 11:24 AM | Show all posts
Tapi suami melvin nie xde la ahli politik yg femes...femes ke??
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 11:45 AM | Show all posts
ape la main teka teki macam ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 12:26 PM | Show all posts
jonlabu posted on 27-12-2012 10:49 AM

Posing macam dia pulak yg nikah
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 02:19 PM | Show all posts
laki si melvin tu nmpk muke cam baik  je...
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 03:33 PM | Show all posts
dato z ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 04:04 PM | Show all posts
SAPE????




Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 04:15 PM | Show all posts
jonlabu posted on 27-12-2012 10:49 AM

baju coklat ni bride ke bridesmaid??
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 06:41 PM | Show all posts
aku rasa datok k, skandal nya tu RCW
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 06:59 PM | Show all posts
PEPPERMAN posted on 27-12-2012 06:41 PM
aku rasa datok k, skandal nya tu RCW

TT kata vip tu ahli politik bini nye pulak awal 20an dan skandalnye lak bini org..

atok k tu sah2 bukan ahli politik, mak iti tu bukan awal 20an, dah suku abat dah ade la....RCW tulak bila masa dia kawin baru...???

baru bangun dari mimpi ngeri ke ko ni...ahh
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 07:02 PM | Show all posts
my second guess:

bung mokhtar radin. skandal nya....rita rudaini
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 10:08 PM | Show all posts
botul2 terkenal ke datuk ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 10:15 PM | Show all posts
boring  betul... just share sajer lar.. tak payah bagi teka

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 11:06 PM | Show all posts
sape lagi datuk zainal abidin tu la dgn fiqa gadis melayu. tp sape skandal dia? if gossip takde bukti aku pun boleh ckp, aku bakal bertunang dgn syamsul yusof khennn.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2012 10:54 AM | Show all posts
len kali kalau nak main teka teki, pi bukak thread kat board teka teki & trivia sinun
itu pon nak kena kabor
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2012 11:10 AM | Show all posts
abah dia ajar buat thread tapi x respon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074398s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list