Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24248
View
93
Reply

VIP Baru Kawin Gila Isteri Orang

 Close [Copy link]

Author: babyucuck    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-12-2012 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
VIP femes (ahli politik) ni baru kawin lah few months ago kot kalau tak silap. Ke hulu ke hilir dgn isteri nya yg muda (awal 20an) tapi dalam diam dia sedang tergila gila kan isteri org dan nak dijadikan cerita ada kawan I ternampak mereka berdating secara secret kat hotel mewah lebih dari sekali. So tungu dan lihat aja lah.Hebat, both pandai simpan rahsia sebab both pun dah kawin (dari sumber) tapi apa nak buat masa perempuan tu parking kereta (sebab dia cantik,ada nama & kereta mahal) jadi ramai lah yg perhati sampai nampak mereka berjabat tangan seperti menukar sesuatu secara sulit di depan lift hotel.Both pun orang terkenal yang perempuan tu pernah beberapa kali 'appear' dalam majalah tempatan. Yang lelaki tak perlu cakap lah selalu keluar kat news.Berani betul tu   Last edited by babyucuck on 25-12-2012 01:22 AM

Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 01:23 AM | Show all posts
Sapala tu yeeee
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 02:02 AM | Show all posts
sape itewwww??
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 02:41 AM | Show all posts
Ustadz Don?
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 07:40 AM | Show all posts
beritau je la asyek berteka teki kalau dah buka thread jgnlah nak suruh
org main guessing game
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 08:41 AM | Show all posts
Siapa ni....?
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 08:55 AM | Show all posts
Dah jadi thread teka teki teka tekuk pulak. More clues pls! Lbh afdhal kalau TR mention je nama dorang
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 09:36 AM | Show all posts
sape itew~~
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 01:26 PM | Show all posts
Tul2 bgtaula x sbr dh ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 01:40 PM | Show all posts
sapa sapa sapa ????
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 02:11 PM | Show all posts
kakiputaralam posted on 25-12-2012 02:41 AM
Ustadz Don?


Dia ahli politik ker??
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 02:29 PM | Show all posts
datuk dari Penang yg bini dia meninggal itu ke?
Dia kawin dgn model nama __________ Melvin beberapa bulan lalu
Isteri org tu... ahem..
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 03:53 PM | Show all posts
makcik_timah61 posted on 25-12-2012 02:29 PM
datuk dari Penang yg bini dia meninggal itu ke?
Dia kawin dgn model nama __________ Melvin beberapa ...

dato Z kah?
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 04:48 PM | Show all posts
sapakah dia?
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 05:30 PM | Show all posts
aduihhh... kena teki teka tekuk lg....
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 05:42 PM | Show all posts
Tepek jer lah gambar..
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 07:40 PM | Show all posts
kalau betul apa yg aku teka, takkan kowt...cun seyh bini vip nih ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 08:10 PM | Show all posts
dasar buaya tembaga
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 08:29 PM | Show all posts
limau... sapa itu? bagitau ler..
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 08:31 PM | Show all posts
makcik_timah61 posted on 25-12-2012 02:29 PM
datuk dari Penang yg bini dia meninggal itu ke?
Dia kawin dgn model nama __________ Melvin beberapa ...

popular dan selalu keluar TV ke datuk tu?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084774s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list