Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
85039
View
197
Reply

MASIH DARA ATAU TERUNA KETIKA BERNIKAH

[Copy link]

Author: GuaAnakMelaka       Show all posts   Read mode

Post time 14-4-2016 01:51 PM | Show all posts
Susah jugak benda ni sbb sejahat lelaki...taruh anak org sana sini..bila nk berkahwin terhegeh2 nak cari yg macam ustazah..adatlah tu. Kawan2 aku pun biasa ade jenis yg mmg stok bini..jaga elok2..tp nakal lepas kt org lain..
Yg kaki bojan pun ade asek makan kenduri je katenya..maklumlah bawak cvic ferio..ha..ha..

Aku rasa takut jgk kalo dpt bekas org..tp ade lah bila tanya org alim ni..dia jawab 'lelaki yg baik adalah untuk wanita yg baik...' pegang situ sudah sebab itu jaminan dari Allah.
Kalau pikir mcm2 nanti syak wasangka...was2..sibuk korek back ground, mcm kawan aku mtk SB polis ikut bakal bf...akhirnya tahu jgk mamat tu dah berkahwin..
Dunia akhir zaman...manusia dah lagi pandai...kita doa dapat yang baik..terbaik untuk diri kita...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2016 01:00 PM | Show all posts
adoi ..............yg vote hilang dara masa masturbasi tu,x cerita plak

cmne ley hilang.............baek ko x yah vote,wat sakit hati aku jek

mcam ade orang koyak last page novel yg aku baca,x leh tido aku weh,x leh move on life sampai

vote brani,gitao kite penah apa..................hishcite trjadi x mo plak
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2016 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
knp kena limit pd 15 lelaki je? knp x kata dgn ramai lelaki je?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2016 08:04 PM | Show all posts
aku masih bujang xtau la cmne.....
tapi yg pasti gf aku dah ade pengalaman,aku pun dah ade so x kisah la kawin nt ade dara ke xde benda dah lepas baik bukak buku baru jerk
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2016 08:07 PM | Show all posts
k_a_a replied at 27-1-2013 07:09 AM
my 2 cents...

Teruna atau dara bukan lah suatu pengukur atau penentu kebahagiaan ... apa yg lepas ...

sokong sgt...... yg penting hari mendatang.... kalau yakin bakal pasangan x buat hal kemudian hari teruskan aje.... yg dah lepas biarkan..... cuma aku tertanya2 pompuan boleh ke terima lelaki yg dpt terima sejarah hitam dia.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2016 10:00 AM | Show all posts
Hoyy seram bukak2 tengok gambar pisang kat atas tuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2016 03:28 PM | Show all posts
nadiaaziz56 replied at 19-7-2016 10:00 AM
Hoyy seram bukak2 tengok gambar pisang kat atas tuhhh

lebih baik guna pisang dari guna yg gambar betul...kekkekekekekkekeke

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2016 12:08 AM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Unlimited Deposit Bonus hanya untuk anda!!!


Deposit minimum MYR100 keatas dan dapatkan bonus anda sekarang!!!



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2016 12:06 AM | Show all posts
mimpi jelah dpt dara..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2016 08:50 AM | Show all posts
kalau nak tahu dara dah tahu kaedah nya kalau nak tahu teruna tak teruna macam mana pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 11:01 AM | Show all posts
Dara hapenye kalau dah kena romen dengan classmate snirik
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 09:52 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2016 12:24 AM | Show all posts

Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Masih dara.. masa nikah suami juga..
Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 08:25 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2016 06:21 AM | Show all posts
mervyinakamura replied at 17-9-2016 08:50 AM
kalau nak tahu dara dah tahu kaedah nya kalau nak tahu teruna tak teruna macam mana pulak

malam pertama ,pisang baru masuk setengah dah terpancut sperma........teruna la tu ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2016 09:40 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2016 10:05 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2016 10:52 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2016 08:05 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085779s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list