Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
88956
View
203
Reply

MASIH DARA ATAU TERUNA KETIKA BERNIKAH

[Copy link]

Author: GuaAnakMelaka       Show all posts   Read mode

Post time 15-8-2013 08:03 AM | Show all posts
Aku masih teruna masa nikah....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2013 02:31 AM | Show all posts
aku dh vote semua, momode sila bg tacang lebih sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2013 02:36 AM | Show all posts
NaylaArisha posted on 12-7-2013 11:47 AM
x semestinya hilang dara because of sex semata2...
kadang terlalu aktif bersukan pon selaput dara ...

yg pecah selaput je. tp isinye belum lg..

thats why kalau first penetration biasanye lelaki atau girl boleh rasa.. kalau jenis longgar cm lubang ekzos tu dh sah2 lah pecah dara
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2013 02:39 AM | Show all posts
shop_girl posted on 25-3-2013 04:40 PM
Ada je lelaki yg aku kenal sebelom kawen one nite stand tu normal jek..tp dia kawen pun ngan kaki cl ...

dulu dalam forum ni ada betina wat thread clubbing. bila main mesej2 bg alasan yg pg clubbing ni budak2 otak genius kerja professional.. dh life mereka mcm tu.. kita pun ada life kita sendiri.. yg penting adam monyet dapat pisang
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2013 09:44 AM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 17-8-2013 02:36 AM
yg pecah selaput je. tp isinye belum lg..

thats why kalau first penetration biasanye lela ...

orang dah beranak pon x longgar mcm tu sekali
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 06:11 PM | Show all posts
NaylaArisha posted on 19-8-2013 09:44 AM
orang dah beranak pon x longgar mcm tu sekali

Endless possibilities
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 06:15 PM | Show all posts
DeMax posted on 2-9-2013 06:11 PM
Endless possibilities

hahaha... x kot.. kalau pandai jaga kan

Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2013 02:38 PM | Show all posts
patut le berdarah .. kulit pisang tak di buka,  mau luka ...kekekekekeke...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2013 11:12 AM | Show all posts
aku dah vote...hihihih
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2013 07:10 PM | Show all posts
Bell posted on 6-2-2013 05:16 PM
Lelaki melancap biasa. Adakah bila melancap maka tak teruna?

same thought here
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 06:17 PM | Show all posts
aku umo 13 dah masturbate dah..akibat intai pembuat roti canai yg menumpang rumah mak aku, curious sbb asal masuk bilik mandi aje, mesti lama...satu hari aku pi intai apa dia buat ikut celah lobang bilik air..haa amik kau...tgh pak chu cheng smpi menggeletar lutut kaki...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 05:23 PM | Show all posts
redd_07 posted on 2-1-2013 12:12 PM
meh sni nak vote...tapi takde yg tersenarai di atas...
redd ni kire liar jugak la masa muda dulu... ...

same goes to me...
but atleast utk dia seorg... masa tu... haha...
skrg dah arwah pon...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 03:40 PM | Show all posts
ngilu siyal tgk pisang tu.. menakutkan
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 05:14 PM | Show all posts
besar jugak pisang tu..hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2013 11:15 AM | Show all posts
hahahhaahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2013 11:15 AM | Show all posts
lawak gambar tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2013 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mat@bronok posted on 10-10-2013 06:17 PM
aku umo 13 dah masturbate dah..akibat intai pembuat roti canai yg menumpang rumah mak aku, curious s ...

pompuan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2014 10:25 AM | Show all posts
tak de ke pilihan jawapan "aku masih dara"??
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2014 10:27 AM | Show all posts
brown_pupil posted on 28-11-2012 04:32 PM
haha... zaman sekarang ni dara / teruna masih relevant ke?

bagi i teruna/dara tu masih relevant...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2014 02:26 AM | Show all posts
Dara/Teruna ni for me.. doesn't matter.. sebab pecah dara ade yg sebab terjatuh, bersukan, angkat berat2, eksiden dan ade juge sejak lahir.. Semua depend on ketentuan Ilahi.. Kita pun belum tentu perfect kan kan kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088017s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list