Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
106250
View
1701
Reply

Koleksi Close Up/Makro/Makhluk Halus V.3

[Copy link]

Author: bulat       Show all posts   Read mode

Post time 26-11-2012 08:38 AM | Show all posts
terkinja2 juga nak mengmacro..

cuma ntah apa yang nak di macro neh??

jeles betui ngan uols yang banyak mender nak tembak..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 10:15 AM | Show all posts
NURMIMIE posted on 26-11-2012 08:36 AM
no problem bling..

skill n gamba2 hang dah banyak yang cantik2.. improve banyak kekdahnya..

lepas tu tambah pulak skil editing
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 10:37 AM | Show all posts
NURMIMIE posted on 26-11-2012 08:36 AM
no problem bling..

skill n gamba2 hang dah banyak yang cantik2.. improve banyak kekdahnya..

BAIK PUAN
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 10:38 AM | Show all posts
bulat posted on 26-11-2012 10:15 AM
lepas tu tambah pulak skil editing

tak dok bakat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 10:44 AM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 26-11-2012 10:38 AM
tak dok bakat

kena lah adakan....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 10:44 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 10:45 AM | Show all posts
bulat posted on 26-11-2012 10:44 AM

menanah dan berdarah.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 10:48 AM | Show all posts
viper punya koleksi mmg superb, senapang apa dia pakai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 10:55 AM | Show all posts
NURMIMIE posted on 26-11-2012 08:38 AM
terkinja2 juga nak mengmacro..

cuma ntah apa yang nak di macro neh??

tak semestinya makhluk halus je, barang2 kat umah pun kita boleh buat "still macro"
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 10:57 AM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 26-11-2012 10:45 AM
menanah dan berdarah.....

nanti aku tepek koleksi makro metalik pulak....

yang ni antara makhluk yang paling mudah jumpa


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 10:57 AM | Show all posts
bulat posted on 26-11-2012 10:55 AM
tak semestinya makhluk halus je, barang2 kat umah pun kita boleh buat "still macro"

tak berapa nak leleh la ngan benda2 tak idup neh..

nak gak makhluk tuhan yang kecik2 tuh khennn..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 11:15 AM | Show all posts
NURMIMIE posted on 26-11-2012 10:57 AM
tak berapa nak leleh la ngan benda2 tak idup neh..

nak gak makhluk tuhan yang kecik2 tuh khennn ...

ilmu mencari makhluk halus ni kena menuntut dengan bling
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 11:20 AM | Show all posts
Koleksi Makhluk Halus Metalik





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 11:20 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 11:27 AM | Show all posts
Koleksi Makhluk Halus Keputihan







Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 12:15 PM | Show all posts
Tumpang lalu.. tak berapa nak macro sgt lehh..hihi



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 12:18 PM | Show all posts
bulat posted on 26-11-2012 11:27 AM
Koleksi Makhluk Halus Keputihan

Cikgu (sambil angkat tgn)..

Saya ada masalah, macam mana nak buat setting utk gambar makhluk warna putih? Selalu bila saya ambil mmg nampak putih ada, lekuk lekak semua tarak...kira bentuk tak timbul



Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 12:19 PM | Show all posts
pinatbate posted on 26-11-2012 12:15 PM
Tumpang lalu.. tak berapa nak macro sgt lehh..hihi

laling, fokus kat mata please....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 12:26 PM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 26-11-2012 12:18 PM
Cikgu (sambil angkat tgn)..

Saya ada masalah, macam mana nak buat setting utk gambar makhluk  ...

setting aku macam biasa je lah, cuma kadang2 power flash tu kena rendahkan sikit

lagi satu macam aku selalu cakap lah, skill editing tu memang kena ada utk touch up mende2 mcm ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 12:32 PM | Show all posts
pinatbate posted on 26-11-2012 12:15 PM
Tumpang lalu.. tak berapa nak macro sgt lehh..hihi

lalu aja tak boleh, kena singgah tepek gambar banyak2 dulu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097415s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list