Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
73980
View
32
Reply

Seks Suami Isteri - Tip puaskan isteri anda di ranjang

[Copy link]

Author: mafus07       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-11-2012 07:45 PM | Show all posts |Read mode
Edited by mafus07 at 9-4-2019 10:03 AM

Untuk bakal pengantin dan suami isteri. Dapatkan ebook panduan sex Permata Yang Hilang dengan harga hanya RM1.98


Hanya di shopee: https://shopee.com.my/mafus07/1985531751?smtt=0.0.9

1. Isteri anda akan lebih cepat klimaks jika anda mendayung mengikut ritma tertentu. Carilah ritma yang sesuai seperti laju, laju perlahan atau laju, laju,laju. Jika anda sudah menemui ritma yang di sukai isteri anda, dia pasti akan cepat datang inzal.

2. Gunakan kreativiti anda untuk merangsang isteri ketika foreplay. Cari satu imaginasi yang boleh memberi kepuasan kepada isteri anda setiap kali anda lakukan seks.


3. Fokus pada bahagian atas badan isteri anda ketika anda lakukan foreplay. Sentuh sekali sekala bahagian vagina untuk lihat sama ada bahagian tersebut sudah basah atau tidak. Percayalah, isteri anda pasti akan cepat klimaks apabila anda mula berdayung nanti.



4. Gunakan jari untuk merangsang g-spot isteri anda sambil merangsang klitorisnya menggunakan lidah anda. Rangsangan sebegini pasti akan memuaskan isteri ana.



5. Letakkan badan anda secara lurus apabila anda ingin merangsang vagina isteri anda supaya kepala anda tidak kebas apabila anda merangsang klitoris dia dengan lidah anda.



6. Rangsang bahagian peha dan bahagian atas vagina isteri anda dengan rabaan tangan semasa anda sedang jilat biji kelentit dia. Dia pasti tidak keruan dengan tindakan anda ini.



7. Kekalkan rangsangan emosi ketika berhubungan seks seperti pandangan mata, ayat C ayat cinta dan rabaan yang penuh kasih sayang.



8. Bagi hint kepada isteri anda bahawa anda inginkan dia nanti. Hint akan menyebabkan dia rasa tertunggu C tunggu dan sudah pasti dia tidak sabar untuk capai kepuasan.

9. Sentiasa target untuk berikan isteri anda dua kali orgasm sebelum anda sendiri mencapai klimaks.

Untuk bakal pengantin dan suami isteri. Dapatkan ebook panduan sex Permata Yang Hilang dengan harga hanya RM1.98

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2012 08:15 PM | Show all posts
bagus juga tip2 nie...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2012 08:28 PM | Show all posts
tahanlasak posted on 2-11-2012 08:15 PM
bagus juga tip2 nie...

mesti cuba tu bro.... mantop
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2012 09:18 AM | Show all posts
ohsem...!!! terbaik la En. mafus ni...hehehehe..........
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 01:07 AM | Show all posts
6. Rangsang bahagian peha dan bahagian atas vagina isteri anda dengan rabaan tangan semasa anda sedang jilat biji kelentit dia. Dia pasti tidak keruan dengan tindakan anda ini.

WOOo.. aku x pernah cuba lg sbb bini aku yg taknak..


Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 02:31 PM | Show all posts
kalau baca memang nampak best... macam sumer orang pompuan nak.. buat sakit hati jer..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2012 08:08 PM | Show all posts
tommi posted on 6-11-2012 02:31 PM
kalau baca memang nampak best... macam sumer orang pompuan nak.. buat sakit hati jer..

apsal sakit hati lak?


Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 12:52 AM | Show all posts
belita posted on 7-11-2012 08:08 PM
apsal sakit hati lak?

sakit ati la.. tak dapat mcm kat atas tu.. missionary je...

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 07:52 AM | Show all posts
tommi posted on 8-11-2012 12:52 AM
sakit ati la.. tak dapat mcm kat atas tu.. missionary je...

lorrrrr......?  Perkara boleh bawak berbincang kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 10:50 PM | Show all posts
belita posted on 8-11-2012 07:52 AM
lorrrrr......?  Perkara boleh bawak berbincang kan?

dah puas bincang dah... dah bertahun tahun.. cara nya tambah lagi satu je.. cuma tak de calon.. kalau ada pon tak mampu.. kakaka.. merana.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2012 12:32 AM | Show all posts
big_sky posted on 6-11-2012 01:07 AM
WOOo.. aku x pernah cuba lg sbb bini aku yg taknak..

hahaha..... mesti ada caranya bro...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 12:58 AM | Show all posts
pasal nk sex orral kt vagina tu? tips sy cmni jek. kalau wife tak suka kena lick pussy, masa dia sedang tido, pandai2 lah open peha dan lick pussy. try  rangsang dia dengan bahagian nipple dan pussy.

first time jgn buat sex
malam esok nye buat lg
malam lusa buat lg
nnti malam seterusnye bila nak bersama baru lah lick pussy

ngee. wife sebenarnye geli dan tak biasa mereka punya kena jilat. sifat malu mereka. dan tak berani mencuba.huhu


utk oral sex lelaki, tipsnye. belanja wife makan. ambl hati mereka. then masa nak bersama, beli kondom berperisa lemon ke? strawberry? epal ke? perisa durian ke? bg wife rasa dulu . tak pun main magician. ckp dgn wife nak rasa aiskrim tak? atau gula2 tak? hubby tutup lah mata wife. ikat guna boxer ke? kih3. lepas tu minta dia isap gula2 tu. buat sampai dia tak geli.  tp jgn bgtau dia it's ur penis.nnti dia muntah! take time utk buat wife yakin dengan skill mereka ada.


the moral value oral sex is about keyakinan, sifat malu, dan self esteem. benda ni ikut individu juga. kalau taknak cuba boleh di psiko dan dimotivasikan. tp jgn lah ganas2 wei. wife tu tulang rusuk kita. kena jaga elok2. dia lah teman dunia akhirat. so guna psiikologi utk lembutkan hati mereka k
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 04:26 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2012 12:58 PM | Show all posts
belita posted on 14-12-2012 08:55 AM
hmmmm.....interesting tips!

jgn jd penyakit dhlah. pastikan partner bersih. check darah. thalesemia ke apa semua. hurm. sekarang penyakit pelik2 bersepah. yg penting mesti bersih masa bersama
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2012 03:51 PM | Show all posts
SEKS TU NIKMAT....

jom senyum....

http://mforum.cari.com.my/forum. ... &extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2013 01:09 AM | Show all posts
Dapatkan banyak lagi tip-tip di: http://www.sekshebat.com
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 10:59 AM | Show all posts
big_sky posted on 6-11-2012 01:07 AM
WOOo.. aku x pernah cuba lg sbb bini aku yg taknak..

Rugi la your Bini
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 11:05 AM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 12-11-2012 12:58 AM
pasal nk sex orral kt vagina tu? tips sy cmni jek. kalau wife tak suka kena lick pussy, masa dia sed ...

walaweiiii... tips yg hebat...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 11:10 AM | Show all posts
is3soleh posted on 17-5-2013 11:05 AM
walaweiiii... tips yg hebat...

adam dulu ada PHD in sex rumah tangga.. adam buat PHD kt uitm london.. orang putih u know.. speaking london.. profesor adam
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2013 03:49 PM | Show all posts
mahukan tip2 lagi? http://loveartguide.blogspot.com x salah mencuba asalkan puas dan bahagia... hehehehehe
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119519s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list