Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
222799
View
81
Reply

Cara Melambatkan Pancutan Air Mani

[Copy link]

Author: mafus07       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-11-2012 08:36 PM | Show all posts |Read mode
Edited by mafus07 at 9-4-2019 10:04 AM

Untuk bakal pengantin dan suami isteri. Dapatkan ebook panduan sex Permata Yang Hilang dengan harga hanya RM1.98


Hanya di shopee: https://shopee.com.my/mafus07/1985531751?smtt=0.0.9

Hubungan seks yang seimbang dan sihat dengan pasangan adalah suatu anugerah terbaik dalam kehidupan seorang lelaki dan wanita. Amalan seks secara sihat akan memberikan impak positif kepada kesihatan fizikal dan mental seseorang manusia. Namun jika lelaki menghadapi masalah pancutan terlalu awal, agak susah untuk beliau memuaskan nafsu pasangan wanita yang selalunya lebih bergelora dan kencang. Bukan saja lelaki itu akan di pandang rendah, dia juga mungkin akan mengalami kecelaruan psikologi dan sering bernafsu pelik.

Kurangnya daya kawalan semasa melakukan seks akan menyebabkan berlakunya pancutan pra matang atau pancutan air mani terlalu awal, mungkin hanya sempat beberapa dayungan atau beberapa minit sahaja, malahan kurang dari tiga minit. Banyak lelaki menghadapi masalah terlalu cepat pancut bila bersama isteri.


Masalah ini sebenarnya boleh di atasi dengan beberapa cara yang agak praktikal dan mudah. Terdapat beberapa cara yang boleh di gunakan untuk melambatkan pancutan air mani.
1. Daya tahan dalaman dengan mengamalkan pemakanan herba seperti Tongkat Ali, madu asli, dan juga beberapa herba terpilih yang lain untuk kembali bertenaga. Minuman bertenaga seperti Livita Honey atau yang lebih popular, Ali Cafe juga boleh memberi kesan jangka pendek melambatkan pancutan mani. Lebih spesifik lagi, anda boleh cuba
kopi kelapa dara, ianya bukan sahaja melambatkan pancutan malah menjadikan air mani lebih mantap dan pancutan lebih kuat. Kalau yang lebih berani, anda boleh ambil pil Viagra, tapi ingat, jangan sampai overdose kerana kesan sampingan pil Viagra memang luarbiasa hebat, terutama yang lemah jantung dan memang berpenyakit berat seperti kencing manis atau buah pinggan.

2. Kaedah berhenti seketika semasa mahu inzal (klimaks). Bila mahu klimak, berhentikan dayungan buat seketika dan alihkan tumpuan anda buat seketika. Kaedah ini memerlukan daya kawalan dalaman. Ia memerlukan fokus , kejituan dan kawalan kekuatan dalaman. Anda perlulah kenalpasti tanda-tanda yang anda akan hampir klimaks. Bila anda mahir mengenalpasti masa anda akan klimaks, anda akan dapat mengawal rentak dayungan dan menghentikan seketika dayungan atau memperlahankan tempo dayungan bila anda pasti yang anda hampir-hampir akan klimaks. Bila saat itu hampir tiba, hentikan seketika dayungan dan cuba bertenang dan tarik nafas dalam-dalam. Bila sudah perasaan sudah sedikit kendur, bolehlah anda mulakan semula dayungan. Biasanya orang yang berpengalaman akan dapat melakukanya.

3. Kaedah bantuan dari luar seperti penggunaan minyak Power Vco 31 atau Brutal. Ia bertindak meghilangkan rasa terlalu sensitif pada hujung zakar. Jadi anda boleh melakukan dayungan dengan laju tanpa risau akan terpancut awal. Apa yang menarik penggunaan minyak ini berkesan kerana ia mampu melambatkan pancutan tanpa perlu memperlahankan dayungan ataupun terpaksa menggunakan kondom untuk menghilangkan rasa sensitif. Vco31 mampu menjadikan anda seorang lelaki sejati yang disayangi oleh wanita anda!. Tidak ada lagi masalah lelaki menyerah kalah pada wanita yang masih hangat bergelora. Malah dengan VCO, lelaki mampu membuat wanita klimaks berkali-kali!

4. Mengamalkan kaedah teknik senaman seperti senaman kegel. Suatu kaedah rahsia yang tidak diketahui oleh ramai orang. Ia mampu membuat batang zakar tegak dan keras hingga mampu mengangkat beban kelapa! Senaman Kegel di katakan mampu memulihkan orang yang hampir mati pucuk. Senaman ini di kenali juga senaman kemut. Walaupun bunyinya agak lucu atau pelik, namun ia mampu membuat isteri anda senyum! Jika anda amalkan anda akan dapati senjata anda keras semacam pada waktu pagi. Otot kemut ini bila di aktifkan akan membuat anda memiliki daya tahan yang lebih ampuh dan mampu melambatkan pancutan. Belajarlah senaman Kegel dan amalkan, ia sangat mujarab jika anda tahu rahsianya. Otot ini boleh anda rasa bila cuba menahan kencing. Buat gerakan kemut agar otot ini menjadi kuat. Percayalah, ia memberi kesan positif pada kekuatan zakar anda!     

5. Menjaga kesihatan, kerana dengan kesihatan lahiriah dan batiniahlah datangnya tenaga syahwat yang berapi-api! Jagalah kesihatan dengan bersenam dan meningkatkan stamina. Sentiasa menjaga pemakanan dan tidak merokok serta kurang melakukan onani (melancap). Bila badan dan mental anda berada di tahap terbaik, secara semulajadi anda akan mampu melakukan aktiviti seks secara hebat semulajadi. Nafas yang mantap teratur dan badan yang sihat adalah senjata ampuh untuk menjadikan senjata sulit anda senantiasa tajam dan mantap!

6. Memanjangkan aktiviti pemanasan dan membiarkan isteri panas dahulu. Melakukan aktiviti bercumbu mesra terlebih dahulu. Mengambil masa untuk membiarkan wanita yang teruja dan teransang dahulu. Contohnya dengan lelaki membuka pakaian sendiri paling akhir. Gunakan tangan dahulu untuk meransang faraj wanita. Lakukan tusukan dengan zakar hanya bila wanita benar2 teruja. Ini boleh membuatkan wanita mencapai klimaks dahulu dan ini mengurangkan rasa tekanan di pihak lelaki.

7. Melakukan seks secara penuh kasih sayang dan mesra serta tidak mementingkan diri sendiri. Berfikiran positif dan yakin pada diri sendiri. Pentingkan pasangan anda lebih dari diri anda sendiri. Yang menting ialah rasa hormat menghormati dan tidak memandang seks sebagai sesuatu yang remeh walaupun anda telah lama berumah tangga. Seks adalah anugerah nikmat tertinggi oleh tuhan yang perlu kita hargai dengan sebaik-baiknya.

Jadilah suami perkasa yang mampu membuat isteri tersenyum puas setiap kali belayar dan sentiasa mengenang anda sebagai jaguh yang terhebat dan membuatkan dia setia dengan anda sehingga ke hujung nyawa!





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2012 11:32 AM | Show all posts
thanks sharing.. try nanti.. XD
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2012 04:45 PM | Show all posts
pakai gambir sarawak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2012 08:11 PM | Show all posts
albob posted on 2-11-2012 04:45 PM
pakai gambir sarawak.

panas tu bro....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2012 08:27 PM | Show all posts
acidbighead posted on 2-11-2012 11:32 AM
thanks sharing.. try nanti.. XD

hahaha... memang berkesan bro... saya dah cuba
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2012 01:50 AM | Show all posts
dah cuba ke kawan2
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 02:33 PM | Show all posts
susah nak buat oooo... fokus fokus...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 02:36 PM | Show all posts


agak panjang intro dan isi cerita untuk lambatkan pancutan.
BTW, satu info bernilai.
aku akan sambung baca pada masa lain.
thank tt.

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2012 03:51 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2012 02:51 AM | Show all posts
Faiz008 posted on 7-11-2012 03:51 PM
pkai je sensaoil puas ati...

dah pakai..jd kebas
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2012 02:27 AM | Show all posts
Alif_Aziz posted on 10-11-2012 02:51 AM
dah pakai..jd kebas

aku sokong to bro
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2012 11:38 PM | Show all posts
senaman n stamina...kadang2 lama tak bererti BEST or SEDAP...sekejap tak bererti TAK PUAS...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 02:52 PM | Show all posts
albob posted on 2-11-2012 04:45 PM
pakai gambir sarawak.

No to gambir Swk pedas dan kebas. Tiada kenikmatan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 04:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 02:22 AM | Show all posts
tapi kalau lama sangat pun boring juga
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 12:40 PM | Show all posts
Sambil sorong menyorong tu relax sambil baca buku novel yang fonts arial narrow saiz 9 ... lepas 2 3 pages baru pancut, sure lambat pancut hahahahah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 01:44 PM | Show all posts
hehe..ni petua aku..time ko main.co ko kire bajet bulanan ko dlm otak la.tak pon ko bilang dr 100 tun ke kosong..dgn penuh fokus...konpom lame..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 08:53 PM | Show all posts
DeMax posted on 26-11-2012 02:52 PM
No to gambir Swk pedas dan kebas. Tiada kenikmatan

aku guna gambir aritu, 1stime guna kot...aku sapu agak banyak..
memang la best main..lama beb..dekat 1 jam x pancut2 lagi..sampai wife aku 2 kali klimaks dan x dah x larat nak main..
so aku pun stop la..lps tu try melancap..pun tak pancut2 juga..aku naik risau jugak...pastu aku tidur..bangun pagi aku try melancap lagi sekali..pun ambik masa yg lama baru la terpancut..
so, aku takut nak guna gambir.maybe aku yg sapu banyak..
lps2 itu pun aku still guna tp taruk sikit jer..ok la..dua2 puas hati..x panas pun..

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 09:07 PM | Show all posts
gambir jangan pakai banyak sangat, nanti potong stim. calit sikit jer

tapi lama2 kau tahulah tahap mana kegelian kau, so pakai seadanya
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 09:15 PM | Show all posts
dulu aku ada pakai ubat bius yg doktor gigi sapu sebelum dia inject kat gusi, kira local anashetic jugak lah.  sapu sikit je kat area kepala, selepas tu efek dia dlm 15-30 min, jauh lebih baik dari gambir yg kekadang tu sampai berjam2 tak hilang kebasnya.

pergi farmasi, minta ubat sakit gigi berlubang atau minta apa2 local anastetic, selalunya dia contain lidocaine atau yg sebangsa dgnya.

kalau dapat yg doktor gigi pakai lagi baik sebab dia banyak perisa, ada strawberi/pisang/mcm2 lagi lah, tapi tak jual kat farmasi, nak kena order melalui doktor gigi jugak lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100801s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list