Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
239862
View
2481
Reply

Sultan Kelantan: Sultan Muhammad V (Tengku Muhammad Faris Petra)

 Close [Copy link]

Author: amazed       Show all posts   Read mode

Post time 6-11-2012 08:36 PM | Show all posts
Tuanku dah slim. Makin handsome.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2012 12:46 PM | Show all posts
nidzhar posted on 6-11-2012 07:29 PM
ni gambar tuanku masa dtg europe bulan september lepas
sorry la iols lambat upload..handsome kan  ...

wahh tenkiu nidzhar...mintak izin blh,nk tepek pic ni kt page 'wwdrk' ambo tu...nanti ambo boh nama 'nidzhar' sbg watermark... cuma kecik skit pic ni..

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2012 12:48 PM | Show all posts
sarajevo posted on 2-11-2012 11:37 AM
Inipun gambar lama juga...Tuanku bermisai lagi..amacam segak tak?
maafkan saya kala ...

mohon izin nk letak pic ni kt fb 'wwdrk' ..buleh dik..?

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2012 01:13 PM | Show all posts
zahirbatin posted on 7-11-2012 12:48 PM
mohon izin nk letak pic ni kt fb 'wwdrk' ..buleh dik..?

boleh...sharing is caring dik
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2012 01:25 PM | Show all posts
wahh bestnye dpt hadiah dari tuanku....
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2012 03:38 PM | Show all posts
doa yg terbaik utk Tuanku
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2012 05:24 PM | Show all posts
cecurut posted on 7-11-2012 02:34 PM
Mohon clarify, saya terjumpa beberapa keping photo di dalam facebook. Ada photo suze eyton dengan li ...

cube u paste sini boleh kami ramai2 pakat komen...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2012 07:11 PM | Show all posts
tasha posted on 2-11-2012 02:18 PM
betul ke kata kawan aku sultan kelatan ni dh kawin
isteri dia pakai tudung labuh... kalau betul Alh ...

Saya pun ada dengar cite, katanya dah lama Tuanku kawin sebelum ngan Puteri Zabedah lagi,cuma dia x declare lagi.

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2012 09:18 PM | Show all posts
cecurut posted on 7-11-2012 06:15 PM
you all can see in the facebook 'nik marissa kamil' photo album birthday party. Ada kat situ. Saya t ...

sy dh tgk pic tu,boy yg pakai tshirt putih biru tu kan?memang npk ade iras,nk2 telinga dia..sama cam photo smv masa kecik...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2012 09:55 PM | Show all posts

Last edited by cecurut on 20-5-2013 10:43 AM

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2012 10:38 PM | Show all posts
cecurut posted on 7-11-2012 09:55 PM
tu la yang buat confius. cuba amek photo smv masa kecil main bola tu bandingkan dengan budak t-shirt ...

ish..x berani la tepek pic budak tu kt cni...nti jd isu plak..
lps ni abis la fb nik marini tuh kena serbu...
tgu la komen dr pengikut setia thread ni...

Last edited by awek_ganu on 7-11-2012 10:40 PM

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 12:49 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 01:00 AM | Show all posts
hmm dah tgk dah gambar tu...jenuh godek2 album mana satu....tak berani la nak paste gambar tu..kasi naik RP dulu la..

Last edited by Nadyne on 8-11-2012 01:25 AM

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 01:18 AM | Show all posts
cecurut posted on 7-11-2012 06:15 PM
you all can see in the facebook 'nik marissa kamil' photo album birthday party. Ada kat situ. Saya t ...

I rasa bukan seperti yang u sangka la..sbb td i tgk balik album tu...budak tu dtg sekali dgn family yang mummy dia pakai baju warna biru gelap tu..cube u teliti balik...ade previous picture...dkt belakang...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 01:35 PM | Show all posts
Mek tk gelabah kalo ada gosip boboy muka iras ke apa
koz mek lbh cayo mulut Tuanku sndiri
kan tuanku oyak doh kt kelate insider nun tkde wife n zuriat..!!!
takkan org pehe hukum hakam supo tuanku nk bohong satu dunia!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 01:59 PM | Show all posts
haiii...cepat Sultan kita ni kawin and announce cepat2..dah byk sgt speku ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 03:41 PM | Show all posts
tak lama doh tu....
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 03:45 PM | Show all posts
sape laaa gak nyeee bakal permaisuri nye tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 03:47 PM | Show all posts
arizly_sha posted on 8-11-2012 01:35 PM
Mek tk gelabah kalo ada gosip boboy muka iras ke apa
koz mek lbh cayo mulut Tuanku sndiri
kan tuan ...

betul tu...kekdg kalau nak dgr angin sepoi2 bahasa yang bawak berita tak tau betul ke tak ni bahaya ...tpi kalau dulu dah kuar dari mulut Tuanku sendiri mcm tu..org yg berintegriti dan lebih maklum hukum hakam semua nie..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 04:00 PM | Show all posts
cecurut posted on 8-11-2012 10:32 AM
Thank you cik nadyne. Saya sudah tengok previous picture tu. Alhamdulilah ada photo kecik yg boleh b ...

jenuh I duk membelek gambar2 semua..hahaha  tp nyaris terpercaya sbb muka nya ala2...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088046s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list