Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
239925
View
2481
Reply

Sultan Kelantan: Sultan Muhammad V (Tengku Muhammad Faris Petra)

 Close [Copy link]

Author: amazed       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-10-2012 12:20 PM | Show all posts |Read mode


sambung sini  sbb thread lagi satu tu dah 100 dah mate.....

wokeyyy    bley ler sambung kat sini  ekkkkk!!  
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2012 01:21 PM | Show all posts
soalan pertama - bila nak makan nasik minyak
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2012 01:22 PM | Show all posts
soalan kedua - teringin nak tengok gambar raya dia dengan his parents and siblings
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2012 02:59 AM | Show all posts
checking in here, and presenting my Blackberry barcode for Tuanku's detection and recognition (Tuanku alone can detect the barcode)












Last edited by darlingangel on 31-10-2012 03:00 AM

Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2012 02:03 PM | Show all posts
Jap satu soklan ..betul ka dia dah kawen dengan rakyat biasa  tp x di tabalkan sebab mak dia x suka  ..
isteri beliyau adalah rakyat marhaen... sajokkk katamya
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2012 04:35 PM | Show all posts
kalau dah kawin elok la buat pengisytiharan/pertabalan cepat2...takde makna Tuanku nak risau org lain(bonda) tak suka akan pasangannya..Tuanku sudah pun jadi Sultan kalau dulu lain la kan takut kedudukan goyah ..

rasanya satu Malaysia nak tgk majlis perkahwinan Tuanku ...kalau rakyat dpt tgk mcm majlis Raja Nazrin pun dah cukup ..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2012 10:09 PM | Show all posts
rumah baru
semoga Tuanku gembira bahagia
Amin
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 08:06 AM | Show all posts
Rasanya kalau tuanku kawin takdenya majlis2 lintas langsung ni semua cam Tuanku Nazrin. Tuanku sgt low profile, mungkin majlis nikah yg tertutup je. Paling sgt dia buat majlis ringkas tabal isteri jadi Sultanah. Ni pendapat ambo lah
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 09:07 AM | Show all posts
Suka tgk Tuanku Sultan sembelih lembu ari tu.. Kakak aku ada juga bagitau yang Tuanku ni selalu sampaikan khutbah ketika solat jumaat..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 09:17 AM | Show all posts
x de ke pic terkini
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 10:18 AM | Show all posts
suka aku ngan sultan kelantan nie.......
napa sultan negeri aku x mcm nie.......
gambor anakandanya berparti ......berminum bagai....berlambak2 kat tenet....
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 12:12 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 12:13 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 12:14 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 12:14 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 12:15 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 12:16 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 12:17 PM | Show all posts



Respect...Allahuakbar
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 12:20 PM | Show all posts
platinumcard posted on 1-11-2012 10:18 AM
suka aku ngan sultan kelantan nie.......
napa sultan negeri aku x mcm nie.......
gambor anakandany ...

sbbnya sultan ni kat kelantan di mana negeri kelantan di perintah oleh ulama' & persekitarannya yg mengamalkan Islam sebenar, wlupun x la sempurna, ttp ISLAM bkn atas kertas...........
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 12:20 PM | Show all posts
Nadyne posted on 31-10-2012 04:35 PM
kalau dah kawin elok la buat pengisytiharan/pertabalan cepat2...takde makna Tuanku nak risau org lai ...


tak boleh macam tu
altho you are sultan, agong ataupun pengerusi PBB sekali pun
keberkatan hidup anak lelaki bergantung kepada keredhaan ibunya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130054s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list