Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
64383
View
196
Reply

Kisah-kisah Misteri Di Fraser's Hill

[Copy link]

Author: yunz_02    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2012 12:16 PM | Show all posts
dr.R posted on 10-10-2012 11:43 AM
Tapi seakan flash kamera saja kan?, entah lah tapi kalau tanya pendapat aku disebabkan flash kamer ...

mmg ade flash nye reflection kat tingkap tu..tapi ade gambar tu serius nampak muke ade mata,hidung semua...tapi selalunya memang 'mereka' suke menempel dalam gambar .my cousin pun penah jadi mcm nie..ade yang nyibuk menyelit sama, bukan malam hari tapi siang2 hari..jadi masa diaorg bergambar di summer palace kat china...yang discover entiti tu plak saye lah..mau tak meremang ..

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2012 04:48 PM | Show all posts
dr.R posted on 9-10-2012 11:01 AM
Kredit - http://inibelogperempuanbaik.blogspot.com/2010/01/gambar-hantu-di-fraser-hill.html

gambo last tu tang mane yg misterinye??? x dpt kesan la

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2012 05:29 PM | Show all posts
akan pegi fraser hill wekend ni..walaupon duduk area KKB tp ni la 1st time pegi sane..pegi pon sebab bawak kawan bermalam kat sane..akan duduk di silver park
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2012 04:58 PM | Show all posts
penah tido kat satu apartment sana time weekday. konon sbb taknak ramai org.
kitorg 4 org jek. & apartment tu, unit yg aku stay tu je yg ada penghuni.
malam2 mmg seram gila. sunyi & berkabus. belakang apartment plak hutan.
tapi alhamdulillah.. takde apa2 yg berlaku. cuma time nak tido angin kuat menyebabkan sliding door berbunyi..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2012 11:06 PM | Show all posts
faaean posted on 7-10-2012 07:45 AM
dah mcm baca buku sasterawan negara pulak bila baca cerita rdzaccess. hiks

itu la pasal...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2012 11:15 PM | Show all posts
edee_91 posted on 13-10-2012 11:06 PM
itu la pasal...

Kenapa ... jeles ? ...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2012 11:41 PM | Show all posts
rdzaccess posted on 13-10-2012 11:15 PM
Kenapa ... jeles ? ...

x.                                

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2012 12:24 AM | Show all posts
Ha.... okay ... terima kasih ... nanti aku tulis lagi ....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2012 01:00 AM | Show all posts
dulu i penah g fraser hill naik
kapchai gila gila je. sampai atas pun main
redah je padahal nak naik kena ikut time.
takde ape pun kat atas tu boring gila.
turun bawah rempit laju laju. kornar baring pastu
singgah pertak. time tu musim mangga.
gila gila jolok mangga muda. makan siap bawa balik.
ah ! aku rindukan saat itu la la la
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2012 02:03 AM | Show all posts
Ha...  masa bahagia , penuh ketenangan .... mmmm ...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2012 03:48 AM | Show all posts
kalau nak tahu byk cerita rajin2 tanya kat uncle kedai runcit sebelah balai polis yg wife die cina... mereka org tempatan ..dah tua pun...mesti byk mereka boleh cerita.. nak kesana mgu depan.. !!
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2012 03:50 AM | Show all posts
rdzaccess posted on 13-10-2012 04:24 PM
Ha.... okay ... terima kasih ... nanti aku tulis lagi ....

tulis lah lagi.. seronok baca..!
bila nak naik fraser lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2012 05:06 AM | Show all posts
Nak cerita kena masa sarapan pagi ...
Selalunya di stesen petrol Mobil ...
Sebab percuma ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2012 12:52 AM | Show all posts
penah gi dulu tido kat felda punye rest house tu, xtentu hala mak aku meracau... tiba2 ade baby atas riba die..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 08:25 PM | Show all posts
takde apa2 update ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2014 01:18 PM | Show all posts
bru blik last wiken aritu stay sane.kt shahzan inn..hotel sgt poor la bilik n rasa sgt xworth it..pusing2 lalu kt silverpark tu..nmpk langsir kt glass wall die da koyak2.takut tgok condition..huu
but frase hill sgt best..sejukkkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2014 03:10 PM | Show all posts
dlu prnah g frazer hill. kisah seram tu xde la tp bengang mmg ada.

boleh plak kazen aku sorg ni muntah dlm keta..pening katanya time nk naik frazer hil tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2014 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau naik motor pun best jugak.. gear 1 cecah lutut.. atau cecah handle...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2014 10:34 PM | Show all posts
rdzaccess posted on 17-1-2014 03:34 PM
kalau naik motor pun best jugak.. gear 1 cecah lutut.. atau cecah handle...

rd...smokehouse ok tak?ada cerita2 disebalik tak?plan nak duk situ
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2014 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu adalah ...sekarang tak tau lah pulok..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084557s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list