Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
28624
View
16
Reply

[TEMPAT] MONEY CHANGER

[Copy link]

Author: weeween       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-9-2012 09:12 PM | Show all posts |Read mode
sy nk tnya kalau ada sapa2 tau kat mana money changer terbaik kt melaka ni. Sy br pindah ke melaka & nak p bercuti. Nak tukar duit tapi x familiar dgn tempat2 kat melaka. kalau ada sesapa yg tau money changer yg best, tlg share ek. TQ.
Last edited by juju_amin84 on 30-9-2012 10:18 PM

Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2012 07:49 AM | Show all posts
nak tukar ke matawang mana..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2012 09:47 PM | Show all posts
wirazam posted on 2-10-2012 07:49 AM
nak tukar ke matawang mana..

nak tukar ke vietnam dong & USD
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2012 09:48 AM | Show all posts
pi shopping complex, sure ada money changer...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2012 09:48 AM | Show all posts
mana2 pon sama..tak ada yg terbaik..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2012 07:01 PM | Show all posts


lbh kurang sama shj mana2 money changer.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2012 11:30 AM | Show all posts
betul... mana2 pn lbh kurang. tp ada 1 money changer kt pekan jawa yg offer quite good rate.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2012 09:55 PM | Show all posts
yang terbaik dekat spak mmg pemes ni.. agak berbaloi tuka sini.. tp sile call dlu tnya rate dia k.. dia kat kawasan jam merah tu.. so better call confirm rate kang pegi jauh2 sama cm sebelah rumah rugi ar... tp dd slalo ruka sini berbaloi baloi... hehe

Spak Money changer, 29, Jalan Laksamana
06-2826742
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2012 05:06 PM | Show all posts
weeween posted on 22-10-2012 11:30 AM
betul... mana2 pn lbh kurang. tp ada 1 money changer kt pekan jawa yg offer quite good rate.



kat pekan jawa ?  nama money changer tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 08:05 PM | Show all posts
SPAK tu rate dia memang ok. tapi dia takde Vietnam Dong. Dah beberapa kali tanya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2013 08:30 PM | Show all posts
baru2 ni saya menukar matawang riyal di Melaka Central. Rate oklah..
100 riyal = RM86.50

Kalau kat Spark 100 riyal = RM87

kat tempat saya di Shah Alam 100 riyal = RM83
Agak mahal juga kalau buat tukaran di Melaka..

money changer mmg banyak tp kita kena pepandai cari yg blh bg best rate..
tukar sesikit mmg tak terasa rugi tp kalau tukar bebyk..ermm
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2015 03:15 PM | Show all posts
ain_ishah replied at 29-11-2012 08:05 PM
SPAK tu rate dia memang ok. tapi dia takde Vietnam Dong. Dah beberapa kali tanya.

VIETNAM DONG KO TUKA KAT MANA, HAHAHA TGH MENCARI NI

ops terhurup besar lak
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Iezahibrahim at 17-11-2015 03:54 PM

Vietnam dong boleh tukau dkt area bunga raya... kedai dia sebelah sensei.. lpy 062813015
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
katak_pisang replied at 28-5-2013 08:30 PM
baru2 ni saya menukar matawang riyal di Melaka Central. Rate oklah..
100 riyal = RM86.50


Nak tanya shah alam dekat mana tukar duit tuh??
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 01:26 PM | Show all posts
kat SPAK tu byk stock Thai Baht?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 05:31 PM | Show all posts
ain_ishah replied at 29-11-2012 08:05 PM
SPAK tu rate dia memang ok. tapi dia takde Vietnam Dong. Dah beberapa kali tanya.

spark ni ade cawangan kat mana lagi selain dkt bangunan merah?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:14 AM | Show all posts
thnakkkkkkssss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097882s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list