CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1763|Reply: 2

kontrak perkhidmatan

[Copy link]
Post time 24-9-2012 07:34 PM | Show all posts |Read mode
saya ingin bertanyakan pendapat sesiapa yg arif berkaitan kontrak kerja. Saya mempunyai kontrak selama setahun bermula 1 april 2012 hngga 2 april 2013. Tetap saya ingin berhenti kerja pada akhir bulan ini dan telah pun memberi notis 1 bulan. tetapi saya dimaklumkan oleh majikan jika ingin berhenti juga akhir bulan ini saya perlu membayar pampasan.saya kurang pasti tentang ini..ada sapa-sapa yg tau tak?? minta bantuan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2012 08:47 PM | Show all posts
TT kena baca balik kontrak TT kata apa... Macam government pun, even dah bagi 1 bulan notis if still dalam kontrak (contohnya 3 tahun) still kena bayar kat government pampasan mengikut kontrak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-9-2012 09:19 PM | Show all posts
kalo dlam kontrak xde ckp pon kena byr cmne plak??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 08:22 AM GMT+8 , Processed in 0.077267 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list