Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
12347
View
23
Reply

Tempat Urut /Bidan area JB

[Copy link]

Author: MissN-ny       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-9-2012 07:12 PM | Show all posts |Read mode
Salam warga Jb, saya nak tanya ade x sesiape tahu mn nk urut atau bidan yang ok?
Saya nak urut untuk betulkan rahim...
jadi nak carilah bidan yang reti urut tu....
Dh hampir stgh tahun kawen n masih lom ngandung,
ade yg nasihatkn g berurut ngan bidan tuk betulkn rahim sbb ade kemungkinan rahim jatuh...
Sblm ni mcm pernah baca senarai bidan tu tp bile cati balik xjumpe...
Jd harap kawan2 warga JB blh lh tlg saya ye...
Tq...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2012 06:42 PM | Show all posts
jb area mana tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 10:45 AM | Show all posts
ada satu akak indon ni dia datang sebulan sekali ke JB

kalau nak cuba, pm saya yer? harga dia charge pun tak berapa mahal
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2012 07:11 PM | Show all posts
JB area mana? klau kat tmn u ada seorg yg saya kenal.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-10-2012 07:41 AM | Show all posts
Saya dkt bandar baru uda....tp xkesah ar tukang urut tu dkt mn asal area jb saya blh pergi lagi...sbb nak cr tukang urut yg ok ni payah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2012 11:53 AM | Show all posts
MissN-ny posted on 1-10-2012 07:41 AM
Saya dkt bandar baru uda....tp xkesah ar tukang urut tu dkt mn asal area jb saya blh pergi lagi...sb ...

Oh dulu i pon ada alami masalah yg sama, rahim jatuh (ni doktor pon xleh nk buat apa)....saya berurut dgn sorg nenek kat gelang patah tahun 2006, ramai org berurut dgn dia insya'allah berjaya....now i anak dah nak masuk 5 (sorang meninggal)   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-10-2012 12:10 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy posted on 25-9-2012 10:45 AM
ada satu akak indon ni dia datang sebulan sekali ke JB

kalau nak cuba, pm saya yer? harga dia ch ...

Mintak tlg pm ye....Indon ni ddk mn?

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2012 12:10 PM | Show all posts
MissN-ny posted on 1-10-2012 07:41 AM
Saya dkt bandar baru uda....tp xkesah ar tukang urut tu dkt mn asal area jb saya blh pergi lagi...sb ...

klau u nk try hospital kerajaan pon boleh gak...try call Hospital Sultan Ismail kat mount austin...Hospital ni ada Unit perubatan tradisional & komplementari / TCM (Tradisional Complementary Medicine) department...ada urutan melayu post-natal, akupuntur, urut org yg kena strok, etc. kena buat appointment dulu sbb semuanya FREE.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-10-2012 12:10 PM | Show all posts
umisha posted on 28-9-2012 07:11 PM
JB area mana? klau kat tmn u ada seorg yg saya kenal.

Makcik ni dkt Taman u? ade nama n no phone x?

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2012 12:12 PM | Show all posts
MissN-ny posted on 1-10-2012 12:10 PM
Mintak tlg pm ye....Indon ni ddk mn?

ok, insyaAllah mlm ni saya minta dgn akak yg jaga baby saya

so far saya urut dgn makcik tu ok, you boleh pick her up, or she can go your house, rasanya makcik tu tinggal area Bakar Batu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-10-2012 12:12 PM | Show all posts
sherryda posted on 1-10-2012 12:10 PM
klau u nk try hospital kerajaan pon boleh gak...try call Hospital Sultan Ismail kat mount austin.. ...

Oh btl ye? Bagus jgk tu...
Umah somi kat Austin Perdana, dh dekat sgt dah tu....
Tq ye....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-10-2012 12:13 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy posted on 1-10-2012 12:12 PM
ok, insyaAllah mlm ni saya minta dgn akak yg jaga baby saya

so far saya urut dgn makcik tu ok,  ...

Tq ye....
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2012 12:15 PM | Show all posts
sherryda posted on 1-10-2012 12:10 PM
klau u nk try hospital kerajaan pon boleh gak...try call Hospital Sultan Ismail kat mount austin.. ...

wah! info menarik ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2012 12:24 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy posted on 1-10-2012 12:15 PM
wah! info menarik ni

hospital penawar pon ada pakej urut mcm spa jugak combined dgn unit fisioterapi tp nak buat temujanji, bidan asyik xde je.

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2012 12:36 PM | Show all posts
sherryda posted on 1-10-2012 12:24 PM
hospital penawar pon ada pakej urut mcm spa jugak combined dgn unit fisioterapi tp nak buat temuja ...

dah namanya free mesti ramai orang nak try, and bidan pun MIA


but seriously good info dear, thank you, i want to tell a friend of mine whos father baru baik stroke but still not as his usual self
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2012 11:32 AM | Show all posts
Saya pun tgh cri  tukang urut kat jb ni sbb nk try dptkan ank jgk...klu ada pm saya sekali bole x...tqvm

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2012 11:29 AM | Show all posts
ada sorang makcik ni dok taman selesa jaya.. memang slalu urut dengan dia... dia urut cari urat...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2015 09:55 AM | Show all posts
sherryda replied at 1-10-2012 11:53 AM
Oh dulu i pon ada alami masalah yg sama, rahim jatuh (ni doktor pon xleh nk buat apa)....saya beru ...

salam kak...
nak minta tolong..
adik sy duk area gelang patah..
dh 3 thn kawin tp dia masih belum mengandung..
nak cari tukang urut..
boleh bg num fon tkg urut tu x...
pm sy ye...

Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2015 08:42 PM | Show all posts
@peYno sila beri sepatah dua kata....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2015 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat mane yer makcik yg pandai berurut di gelang patah
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084455s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list