Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3437
View
12
Reply

PS3 atau wii?

[Copy link]

Author: MissN-ny       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-8-2012 03:30 PM | Show all posts |Read mode
Salam, saya nak tanya sebab saya ni buta game....
Saya plan nak bg bday present tuk somi....
Die ade sebut sblm ni nak PS3, pastu aritu die kate wii mcm best...
So nak tanya pendpt otai2 game, ape beza PS3 ngan wii?
Mn yg lg best?
Saya btl2 xtau pape pun pasal game...
Somi pun mmg xtau saya nak bg die adiah ni...
Die dulu mintak tuk hantaran kawen, tp saya buat xtau je....
Ni ms bday die ingt nak bg something yg die suke...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 08:31 AM | Show all posts
okaylah macam ni. Nak simpulkan PS3 ni grafik dia power. Wii plak konsol yang menyediakan game yang sangat interaktif.
Saya syorkan saudari beli wii untuk mengeratkan tautan kasih sayang antara laki bini tapi kalau saudari pon malas nak main game, elok beli ps3, agar suami saudari lebih puas bermain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2012 10:39 AM | Show all posts
Impzxcv posted on 28-8-2012 08:31 AM
okaylah macam ni. Nak simpulkan PS3 ni grafik dia power. Wii plak konsol yang menyediakan game yang  ...

Ok, saya mmg xtau pasal game atau gadget ni semua...
apa yang saya blh ringkaskan dari penerangan awak, maksudnye klau PS3 ni kirenye lbh pada game tuk main sendiri?
Tp wii ni lbh sesuai tuk bermain berpasangan ke?
Dari segi senang nak dapat game tu yg mn lg ok?
Sbb saya try tgk kat sini pun xde yg citer psl wii...
wii ni x up to date ke? mmg xramai org gune ke?
ape ek kelemahan die?

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 01:17 PM | Show all posts
baik amek ps3 je..
game lagi banyak & bnyk yg best2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2012 02:36 PM | Show all posts
Blacky. posted on 28-8-2012 01:17 PM
baik amek ps3 je..
game lagi banyak & bnyk yg best2..

Thanx bg pendapat....
Dr yang saya tgk pun byk kelebihan kat PS3 ni...
Pastu ramai org gune....
Sure xbyk mslh sbb lbh meluas...

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2012 02:06 AM | Show all posts
wii - grafik biasa-biasa ajer , tapi game dia leh keluar peluh he he, murah, leh modded, sesuai utuk seisi keluarga
ps3 - grafik lebih bagus, untuk kaki game, mahal sikit, pun leh moded jugak, game bluray mahal, klu dapat second pun RM50 gak
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2012 02:47 PM | Show all posts
PS3 rulezzz
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2012 03:57 PM | Show all posts
wii.. but seem like not much games to play
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2012 09:37 PM | Show all posts
tumpang iklan sat ye..tp tak reti nk tepek gambo

Nak let go set PS3 320GB,
Inclusive,
2pcs, Dual Shock Wireless Controller
PlayStation Move Motion Controller
PlayStation Eye Camera
Blueray Disc Fifa12
SONY HDMI Cable
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2012 05:02 AM | Show all posts
Baik ambik PS3.. sebab PS3 pon ade yang macam WII jugak.. Playstation Move... boleh joget2  gerak2 main bende tuh.. tapi kopak sikit lah CD Ps3.. lagi satu PS3 ni banyak game best.. lepastu boleh main online.. Graphic die lagi cantik dari WII..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2013 06:02 PM | Show all posts
memang ps3 lagi best la
ganbar cantik
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2013 12:56 PM | Show all posts
suggest bli ps3.
dh bli ke?
aku mnat plak tgk ps3 wane red tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 08:08 AM | Show all posts
im_cyclist posted on 30-4-2013 12:56 PM
suggest bli ps3.
dh bli ke?
aku mnat plak tgk ps3 wane red tu.

ps3 pun best.. wii nintendo lagi best.. kalau setakat main fifa ke.. gta IV platform ps3 memang cantik..
aku yang ada psp ni pun rasa macam dah jadi game addicted.. hehehe  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090100s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list