CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 4746|Reply: 47

[Tempatan] Penjaga Gol Terengganu yang Gatal Terlampau

[Copy link]
Post time 27-8-2012 12:28 PM | Show all posts |Read mode


Kesian kat pemain nii.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2012 12:32 PM | Show all posts
alahan...kesian..kadang2 makan cendawan byk sangat leh dapat gatal2 ni..mcm aku..tapi tak lama lepas tu hilanglah..dalam beberapa hari je kena..
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 12:32 PM | Show all posts
sensasi betul tajuk ini...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 12:41 PM | Show all posts
gatal terlampau ahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 12:41 PM | Show all posts
~anya~ posted on 27-8-2012 12:32 PM
sensasi betul tajuk ini...

kan ..ingatkan apala yg gatal sgt tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 12:41 PM | Show all posts
tu apa ada berita tepi sembur racun dalam mulut isteri tu...TW hari ni start posa...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 12:50 PM | Show all posts
~anya~ posted on 27-8-2012 12:32 PM
sensasi betul tajuk ini...

aku tgk, gatal, akutgk sarbini alwi..aku tgk lokasi terengganu..aku berharap..jgn lah ahli sukan kita terlibat dgn scandal seks...

mujo gatal2 badan...

apa2 pun...dasat gak ek..katanye hampir mau berbogel..agak2 nye buatan org ke, atau salah makan ubat ni...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 12:51 PM | Show all posts
noor2 posted on 27-8-2012 12:41 PM
tu apa ada berita tepi sembur racun dalam mulut isteri tu...TW hari ni start posa...

TW start pose ari ni ye noor..patutlah tak ada thread dengan tajuk yang sensasi..kes sembur racun tu..sebab selalu dipukul, isteri ubah pendekatan dengan mendiamkan diri apabila suaminya marah...susahnya dapat suami macam ni, menjawap kena pukul, diamkan diri pun kena juga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2012 12:52 PM | Show all posts
senjata rahsia sempena menghadapi piala suzuki?..sedang melalui fasa ujian mungkin...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 12:55 PM | Show all posts
aduhai tajuk x hengat
rerupanya penjaga gol ganu ada penyakit kulit kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 12:56 PM | Show all posts
saudagar_mimpi posted on 27-8-2012 12:52 PM
senjata rahsia sempena menghadapi piala suzuki?..sedang melalui fasa ujian mungkin...

nak tergelak ade,kesian pon ade
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 12:56 PM | Show all posts
dapat cash lagi
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 12:58 PM | Show all posts
kasihannya.. gatal bagaimanakah sampai boleh pitam??
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 01:00 PM | Show all posts
sapp73 posted on 27-8-2012 12:51 PM
TW start pose ari ni ye noor..patutlah tak ada thread dengan tajuk yang sensasi..kes sembur racun  ...

iyer Sapp...dia kata start posa 6 hari ni...kalau tak adala tajuk2 metaphornye yang terlampau

owh...itu ke kisah isteri tu? kesiannya..asyik kena pukul la ya?sampai nak kena sembur racun.....banyak kes pasangan jadi pembunuh,,

Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 01:09 PM | Show all posts
gatal alergik udang katanya...aku dulu ok jer mkn udang.lps bersalin tiba2 xleh makan lak...sekali skala aku bantai..so,ready la menggaru2 dalam 2,3 hari....
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 01:12 PM | Show all posts
salimrock posted on 27-8-2012 12:50 PM
aku tgk, gatal, akutgk sarbini alwi..aku tgk lokasi terengganu..aku berharap..jgn lah ahli sukan k ...

katenyer alergik ubat atau makanan. sharbini makan ape beraya oi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2012 01:13 PM | Show all posts
ni mesti keje fans trw yang bomoh siam kan sharbinee kerana kecemerlangannya menjaga gawang dari dibolosi ketika menang ke atas kelate tempohari..haha,acah je...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Itching powder ker?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 01:19 PM | Show all posts
kasihannya.. sampai pitam
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2012 01:33 PM | Show all posts
samax posted on 27-8-2012 01:13 PM
ni mesti keje fans trw yang bomoh siam kan sharbinee kerana kecemerlangannya menjaga gawang dari dib ...

huh..main bomoh..apa kata kita suruh FAM cari bomoh tu, pastu plak kita bomoh kan player antarabangsa...baru la kita boleh main di peringkat antarabangsa...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 02:45 AM GMT+8 , Processed in 0.105440 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list