CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2380|Reply: 1

bagaimana nak block nama dalam carian google

[Copy link]
Post time 13-8-2012 01:41 PM | Show all posts |Read mode
Salam
nak tanye cemane kite nak block nama kite dalam carian googles. Saya try google nama saya n dia kuar kat mane tempat kite keje, ape email kite. gmbr kite pn kuar jgk. tensen nye, sbb skrg ni musuh saya guna kan info saya untuk kene kan saya. hidup rasa dah xde privasi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2012 07:59 AM | Show all posts
lol...jgn bagi website tempat keje tu bubuh nama ko...

tak pun suruh webmaster tu letakkan page yg ada nama ko dlm senarai robot.txt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 01:51 AM GMT+8 , Processed in 0.075829 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list