Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
5278
View
33
Reply

psp user...help..

[Copy link]

Author: kiva13       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 27-9-2012 11:56 PM | Show all posts
copy_paste posted on 27-9-2012 02:31 PM
aku pun duk putrajaya jgk,p18 hehehehe

la..dekat je..ingt jauh la sgt..
hahaha..takdir Allah..
nnt kalau ada masa kita share la psp..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2012 06:58 AM | Show all posts
kiva13 posted on 27-9-2012 11:56 PM
la..dekat je..ingt jauh la sgt..
hahaha..takdir Allah..
nnt kalau ada masa kita share la psp.. ...

ko duk presint berapa,nnt weekend leh arr lepak2 sambil main psp.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2012 02:01 AM | Show all posts
copy_paste posted on 28-9-2012 06:58 AM
ko duk presint berapa,nnt weekend leh arr lepak2 sambil main psp.

presint 9 je..
buat masa skang aku xbleh nk lepak2 lg..
ada hal skit..
nnt bila dah settle semua baru boleh lepak.
huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2012 07:23 AM | Show all posts
kiva13 posted on 29-9-2012 02:01 AM
presint 9 je..
buat masa skang aku xbleh nk lepak2 lg..
ada hal skit..

nnt ko free ko roger jerk aku,ko ade x kawan2 yg ade psp gak,main ramai2 lagi best
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2012 09:37 PM | Show all posts
copy_paste posted on 1-10-2012 07:23 AM
nnt ko free ko roger jerk aku,ko ade x kawan2 yg ade psp gak,main ramai2 lagi best

okay2..xde la..kalau ada aku roger la ko..bleh buat tournament kan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2012 08:47 AM | Show all posts
kiva13 posted on 3-10-2012 09:37 PM
okay2..xde la..kalau ada aku roger la ko..bleh buat tournament kan..

nnt leh arr tournament PES best ape.ko minat main game jenis ape??

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2012 01:14 AM | Show all posts
game adventure je aku main..
pes aku xbiasa lg main guna psp..
hahaha..
sbb jari aku slalu slah tekan butang kt psp ni..
kalau ps2 or pc bleh tahan lg..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2012 03:19 PM | Show all posts
kalu main PES amik beginer..sonok leh buli2,hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2012 11:18 PM | Show all posts
azeotrop2012 posted on 10-10-2012 03:19 PM
kalu main PES amik beginer..sonok leh buli2,hehehe

hahaha..mmg la seronok..tapi bosan la..
pes tak sama lgsg mcm winning..
pes lg susah berbnding winning..
katakn winning aku boleh main world player..
pes langsung aku tak boleh lawan..kalah memanjang..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2012 08:45 AM | Show all posts
kiva13 posted on 10-10-2012 11:18 PM
hahaha..mmg la seronok..tapi bosan la..
pes tak sama lgsg mcm winning..
pes lg susah berbnding w ...

aku amik beginer, then amik duratin lama skit..leh sumbat memcm skil goal..hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2012 04:19 PM | Show all posts
azeotrop2012 posted on 11-10-2012 08:45 AM
aku amik beginer, then amik duratin lama skit..leh sumbat memcm skil goal..hehehe

hahaha..tak pernah buat mcm tu..
tahu buat skill bese je..yg pnting goal..
hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 12:03 AM | Show all posts
angkat ps vita la kawan, grafik lagi syiokk, biasa la barang baru kuar, banyak developer xsupport. tapi kalau hang nak angkat gak psp, amek yang siri 3000, screen clarity dia lebih sharp dari siri 2000, pastu ko update ke sistem 6.06 kalau xsilap, pastu ko dload game kat sini, direct server sony beb, lumayan~

http://www.pspiso.com/showthread ... tion-in-10-minutes!
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 09:21 AM | Show all posts
KORANG ader men monster hunter x?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 07:41 AM | Show all posts
azeotrop2012 posted on 11-10-2012 08:45 AM
aku amik beginer, then amik duratin lama skit..leh sumbat memcm skil goal..hehehe

hehehe ko pun cm aku jugak suke main senang2 jerk hehehe

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104044s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list