Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66419
View
497
Reply

ISTERI TAK FAHAM MASALAH AKU..STRESSS!!

[Copy link]

Author: rafiz28       Show all posts   Read mode

Post time 13-8-2012 09:02 AM | Show all posts
kaloa ku jadi bini die ni aku stress sungguh
nak orgje paham die..die takpenah nak paham org.
buleh gitu?

tp salah wife u.mungkin die tak berkeras dulu apa2 yg die tak puas hati segala.

tp ade penah aku jumpe mokcik yg seriesly join MLM ni CNI aku rase
die hangkut laki die jgk...
so life dorang mmg bz, tapi sama2 bz somi isteri.
rase ok jek.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 09:41 AM | Show all posts
bahaya woo org yg pendam sorg2 ni mkn dlm tuh..sekali dia malatop..kebabbom..abis semua..
TT, cer ko buat blk mcm mana masa ko ngurat bini ko dulu2..tackle blk hati dia.. keje sampai mati pun takkan abis..cuba la luang sket masa sama2.. good luck
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 09:50 AM | Show all posts
bro
org pompuan sgt amik berat ttg benda2 kecik nih
besday..annivesary..
sgt2 amik berat..
dia suka dipujuk..siyesly amik lahati dia
dr penceritaan awak..mmg wife awak sgt memendam rs sampai hati dia dh xde rasa utk awak..
terluka sesangat la tuh
cuba and cuba perbaiki..
tatau cara pegi la rujuk ustaz..sembang dgn org lebih tua..cmne nk buat
dekatkn hubungan dgn Allah semula..solat and doa..
Allah ada..ini dugaan..baca alfatihah byk2 sblm masuk rumah tuh
amalkan byk2 ayat 31 surah al-imran
surah yusuf ayat 4..

buat kerana Allah Ta'ala..insya Allah dengan izinNya
isteri awak lembut hati

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 10:59 AM | Show all posts
TT, maaf sbg sorg isteri sy rasa TT yg bersalah
Dlm Islam, kita berkahwin utk ketenangan dan rsa diri disayangi
tp apa yg TT buat ni memang menyiksa batin dia, dia rasa sunyi, bila rsa sunyi syaitan akan menghasut
msa ni lah syaitan berusaha nk meruntuhkan masjid anak adam dan TT dah bg peluang siap red karpet kpd syaitan2 ni
TT rajin2 laa bca tips2 menggembirakan isteri, doa2 pelembut hati
pujuk dia pelan2, jgn TT pun melenting sama, syaitan lg syok lompat2

**btw, wife TT sgt sabar smp boleh tggu 3thn. kalo sy lah kan, genap 6bln dia da dpt surat cerai fasakh
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 11:32 AM | Show all posts
rafiz28 posted on 13-8-2012 01:54 AM
hm..i xadalah abai sgt, apa dia nk i kasi duit then dia beli, cuma masa dia beli i xdgn dia, mcm i ...

I think you have done more compared to me.. Aku besday bini tak wish, anniversary aku igt tapi aku tak sambut, bini sms aku jrang reply- actually i expect her to call me when there is some issues, tapi dia gigih gak msg- choi kan!

Tatau la, may be at one point dia pon meletop jugak kot..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 11:40 AM | Show all posts
haaaaaa..rasakan, itu la akibatnya kalau lama sgt memendam rasa, skali keluar hambek kau..
smayang kau cane?
hubungan dgn Allah cane?
pehtu mlm kau buat tu kesahihan halal haram kau check x?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 11:53 AM | Show all posts
addamnor posted on 11-8-2012 04:56 PM
eleh pandang sepi konon...

dah bukan laki kau belikan, cuba laki kau beli seutas hari ne ...

haha ko ingat semua perempuan kemaruk gelang emas ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 12:03 PM | Show all posts
ketupat79 posted on 13-8-2012 11:53 AM
haha ko ingat semua perempuan kemaruk gelang emas ke?

ya  




.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 12:12 PM | Show all posts
ketupat79 posted on 13-8-2012 11:53 AM
haha ko ingat semua perempuan kemaruk gelang emas ke?

Yang tak kemaruk gelang emas dari laki tuh adalah ummah2 yg in denial..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 12:59 PM | Show all posts
MeeSai posted on 13-8-2012 12:03 PM
ya  

mesti bini abg meesai selalu mintak gelang emas ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 01:02 PM | Show all posts
addamnor posted on 13-8-2012 12:12 PM
Yang tak kemaruk gelang emas dari laki tuh adalah ummah2 yg in denial..

oo ye ke...in denialkah aku
i dont think so


Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 01:21 PM | Show all posts
ketupat79 posted on 13-8-2012 01:02 PM
oo ye ke...in denialkah aku
i dont think so

Org in denial mmg akan ckp gini
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 01:40 PM | Show all posts
bini TT dah bosan le tu..
gud luck la TT utk memujuk bini yg dh mkn hati n dah kebosanan...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 01:43 PM | Show all posts
poyo nye la dok men hentam sume pompuan suka brg kemas..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 03:34 PM | Show all posts
teroknye TT ni..kalo aku jd bini TT lame dah lari dari rumah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 03:36 PM | Show all posts
Buat anak la..at least die ada peneman..ke uols ni lelaki mandul in denial sebegitu?hahahahahhaha....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 03:42 PM | Show all posts
poison_paradise posted on 13-8-2012 03:36 PM
Buat anak la..at least die ada peneman..ke uols ni lelaki mandul in denial sebegitu?hahahahahhaha... ...

adehhhhhhhhhh.....mandul in denial pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 05:58 PM | Show all posts
ketupat79 posted on 13-8-2012 01:02 PM
oo ye ke...in denialkah aku
i dont think so

setuju ..brg kemas iols dpt ms tunang n kawen nikah pun iols x pkai ..nih lg nk surprisekan ngn brg kemas
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 08:03 PM | Show all posts
Pompuan kalau dah tahap ckp mtk cerai tu da tak syg kt laki tu..kalau lari rumah tu maybe stil syg lg...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 08:03 PM | Show all posts
yang tak beminat ngan brg kemas leh hadiahkan kat I ye.. hihkhik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.126185s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list