Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
122347
View
537
Reply

P&V Chit Chat

[Copy link]

Author: alongarts       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 26-3-2010 12:14 PM | Show all posts
mmuuuaaahhhhahahahahaha......ok dah tu long, nnt leh aku buka satu kedai kat putrjaya, leh ngeteh tt sekali....... hancus laaa...... amacam cuti?
senseha_z Post at 26-3-2010 10:49



cuti aku kureng sikit la, hari jumaat aku ke cameron, sampai dlm jam 10am cam tu... hujan 1 hari beb... lepak hotel jerlah, sheikh g hari sabtu cuaca cun bersepah gambo dia... tapi dia tak post pon kat sini hahahahahaha... ari sabtu g beli barang dan cabut balik kedah hehehhe

kat kedah semuanya ok tapi hari sabtu anak aku kena tahan kat hospital sebab suhu badan naik melebihi 42, lepak 1 mlm kat hospital... cam hotel gak ler sbb terpaksa amik single room takut berjangkit... bilik kat hospital lagi mahal dr sewa hotel kat cameron hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2010 12:29 PM | Show all posts
ok, la tempat baru adie, tapi kerja yg sama....jumpa orang baru jek la...
Tp FB ko senyap jek adie...... along punya cargas juga klu bandingkan ngan ko punya....
aikkkk....takkan penangan pengantin baru x habis2 lagi kot..... muaahahahahahaha...

Janji company bayar ok la long..... Taruk la mahal mana pun....., cameron buleh hujan.... aku rasa kat tempat aku kat keratong tuh, payahnya nak merasa hujan....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2010 12:42 PM | Show all posts
wooo kpg kat keratong yer, bersepah estet opis aku kat situ hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2010 12:51 PM | Show all posts
memang dah.... TH punya tuh....
siap ada perkampungan lagik tuk pekerja TH tu.... Siap ada kes lagi oooo...dgn orang kampung situ...hehehehe, sib baik tanah aku selamat....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2010 02:58 PM | Show all posts
syiok wooo dok ladang semua pree
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2010 03:21 PM | Show all posts
free mana2 pun ok apa..... lg kalu boleh dapat lense free ke hehehehehehe, sapa la agaknya mau bagi ni....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2010 06:56 PM | Show all posts
ok, la tempat baru adie, tapi kerja yg sama....jumpa orang baru jek la...
Tp FB ko senyap jek adie...... along punya cargas juga klu bandingkan ngan ko punya....
aikkkk....takkan penangan pengantin  ...
senseha_z Post at 26-3-2010 12:29


hahahaha. aku silent mode. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2010 06:49 AM | Show all posts
bak kata along... nih ko dah jumpa benang balik la nih ya adie?.......
selama nih x jumpa benang.......hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2010 08:45 PM | Show all posts
hahaha..sib baik ko paham. huahuahua..
nk mintak tolong korang ni. aku dlm usaha berpindah kapal skang ni.
aku try, test, pegang, godeh2 40D, 50D, D90.
50D aku dgr ramai yg kate shutter ade problem. 40D sedap gak tp lame sgt x?
d90 best tp tgn aku besar so mcm x firm. skang ni more prefer pd canon la.
any comment? tq sifu-sifu ku..(kalo pakai canon leh pinjam lens along..huahuahua)
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 01:20 AM | Show all posts
7D takmo ke? buleh Along ajorkan.. hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 06:40 AM | Show all posts
Kalu tangan sudah besar....apa lagi angkat la yg besar2..... full frame body la.... baru la tangan rasa sedap jek, kurang2 5D atau D700....... Nak mantop lagi pegang amik la 1D series atau D3 series.......
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 09:58 AM | Show all posts
aduh2..ni yg sosah ni mintak pndpt otai2..sure kene racun skali pny..
aku lom la smpy tahap nak gune bingkai penuh pny body senseha_z..
photog picisan mcm aku ni lom mampu gune bingkai penuh mcm pak gad. hohoho.
gad, 7D tgu bonus ujung taun la. bonus awal taun ciput je. huhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2010 10:34 AM | Show all posts
Kalu tangan sudah besar....apa lagi angkat la yg besar2..... full frame body la.... baru la tangan rasa sedap jek, kurang2 5D atau D700....... Nak mantop lagi pegang amik la 1D series atau D3 series.. ...
senseha_z Post at 29-3-2010 06:40


jgn sebut perkataan beso beso bro, tangan dia dok merenyam jer sekarang nie...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2010 10:36 AM | Show all posts
7D takmo ke? buleh Along ajorkan.. hahaha..
cmf_guard_x Post at 29-3-2010 01:20



wa pakai n95 ja weh
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 10:55 AM | Show all posts
jgn sebut perkataan beso beso bro, tangan dia dok merenyam jer sekarang nie...
alongarts Post at 29-3-2010 10:34


isk ko ni long..sib baik la bini aku keje. kalo x dh start keta balik umah. huahuahua..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 11:03 AM | Show all posts
sabor sabor
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 11:14 AM | Show all posts
75# adiegani


aku x moh terlibat dah..... kang ko pilih bulu lak...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 11:18 AM | Show all posts
ngah sabo la ni gad. sib baik mlm td aku dh laksanakan tanggungjawab sbg suami. kalo x bedesup aku ilang..hahaha..

senseha_z: hehehe. jgn la sensitip sgt u ni. maklum la..sorg ade kuasa kt sini. kalo kt FB dgn selambe aku serang balik. hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2010 12:24 PM | Show all posts
75# adiegani

ayat nie cam ayat aku g kursus kawin 11 tahun yg lampau ahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 12:28 PM | Show all posts
nmpknye ayat tu masih relevan di gunepakai sehingga kini dan selamanya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074438s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list