Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
122063
View
536
Reply

P&V Chit Chat

[Copy link]

Author: alongarts       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-1-2010 12:06 PM | Show all posts
ooooo aku dah tau dah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 07:21 PM | Show all posts
Salam..sori la Long masa hang call aku tengah kemas umah..tengah semangat
masa tu..tahun baru la katakan..lepas tu bini dah booking nak keluar KL..
pasal bulan 12 job sakan(job org..aku shoot je)kalau hang mai lagi sekali don wori makan setel..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2010 05:09 PM | Show all posts
alaa abah..alasan la tu...ekekeke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-1-2010 05:21 PM | Show all posts
aku mintak maap... *****si internet aku lemau... so urusan tertangguh buat sementara...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2010 02:24 PM | Show all posts
24# alongarts

win7..win7.. bila mau..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2010 03:51 PM | Show all posts
hhahahaha mlm ni pon tarak hal... kena bawak dvd kosong ka
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2010 09:36 PM | Show all posts
burn 2 long....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2010 10:18 PM | Show all posts
ko cargas jer kat serdang.... tapi mana bimm... woit mana woiiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2010 10:39 PM | Show all posts
adoi...serdang jauh benar la pulak......klu kat darat leh la cargas.....advance x leh long?....{:1_151:}
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2010 10:57 PM | Show all posts
nnt aku jumpa bimm aku setelkan... rasanya tak sempat dah kot mlm nie
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2010 11:47 PM | Show all posts
aku punya win7 sudah kena counterfeiting dengan microsoft.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2010 12:01 PM | Show all posts
akunya lagi best... kat PC lepas tapi kat laptop hanya boleh 30 hari jer... heran heran
btw aku akan ke cyber ahad nie heheheehe.. sebelum tu aku singgah kat sepang jap keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2010 07:52 PM | Show all posts
hancus, lps restart nak masuk windows x leh, cuma leh masuk safe mode jek.....seharian pulak habiskan masa reformat balik dgn install software bagai.....sib baik semua file2 ada kat external.......

kesimpulan...apa2 files kena ada kat external....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2010 08:36 AM | Show all posts
dan kesimpulan satu lagi....  belilah pc baru hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2010 07:28 PM | Show all posts
hahahahahaha..........kesimpulan tuh tuk ko jek long, aku lom sampai tahap tu lagik....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 09:36 PM | Show all posts
Model shooting @ putrajaya(6 februari)
1. apek
2. alongarts (kalau time tu aku benar benar free... akan ku bawa sekali reflector yg dah lama berabuk itu hahahaha)
3. asep
4. silverstar
5. abgrindu
6. nemoo
7. ckucin
8. reserved (member opis)
9.
10.

along confirm ke boleh dtg ni?hehe
sape lg mau join?tunjuk ajarku sifu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-1-2010 12:54 AM | Show all posts
bukak benang baru ler... aku kasi kacang baik punyaaaaaa
maaf yer 6hb aku bercuti kat PD
TAPI kalau hang buat awai pagi aku cargas jer... thari baru aku nak ke PD
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 01:08 AM | Show all posts
37# alongarts

huaaaa....nk kena wat awal pagi pas subuh ke along??adehh...camne nih...
sesuai x  wat awal pagi ni?huhuhu
nnt aku usahakan tanye camne..klau diorg seme on..on aje la asal ada otai sorang nih..hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-1-2010 01:36 AM | Show all posts
ajak zaihan... itu kepakaran dia tu, aku tak reti bab bab model nie kih kih kih
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2010 06:08 PM | Show all posts
Post Last Edit by ocean_gurl at 1-2-2010 18:09

http://eforum4.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D1


1) banner 004

http://eforum4.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D1

2) banner 018

http://eforum4.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D1

3) banner 009


Mari Undi OG...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079195s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list