Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
122315
View
537
Reply

P&V Chit Chat

[Copy link]

Author: alongarts       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-2-2010 07:33 PM | Show all posts
Not Found

The requested URL /viewt ... &extra=page=1 was not found on this server.
Apache Server at eforum4.cari.com.my Port 80
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2010 08:25 PM | Show all posts
ehem ehem..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2010 12:43 AM | Show all posts
ehem ehem..
cmf_guard_x Post at 8-2-2010 08:25 PM
sakit tekak ya...makan lozenge banyak banyak ya
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2010 11:19 AM | Show all posts
Long, PM yg ko htr 5/2 baru hari nih masuk dlm aku punya P.M inbox..... Apa kena forum nih long?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2010 10:30 AM | Show all posts
44# senseha_z


naik MAS pon delay gak bang...  bayo tiket mahal nak mampos... inikan pula servis percuma, sendiri mau ingat la hahahahahha...

mau aku kena pecat pas nie hak hak hak
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2010 12:46 PM | Show all posts
hahahahaha.............gitu la lumrahnya. Serupa guna pos zaman dulu2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2010 12:44 AM | Show all posts
POS pon dah tercabar tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2010 06:04 PM | Show all posts
aloooopp..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2010 03:50 AM | Show all posts
adus ari nie kena keja lah yer setelah puas bercuti kat kampung
celcom broadband selo gila kat kpg aku hehehehe
ari nie terasa nikmat streamyx yehaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 07:05 AM | Show all posts
Post Last Edit by senseha_z at 25-3-2010 07:07

berapa lama cuti long?
Aku pun sudah kembali ke tempat kerja yg seluas 15' X 6' ni, setelah menghabiskan masa selama 6 minggu dirumah...... Lambat betul nak dapatkan balik mood kerja nih....

Nasib baik tempat baru nih internet connection cantek dgn unlimited IP add, boleh pilih sampai 254, talipon pun kat sebelah jek, x perlu berkongsi2.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-3-2010 10:18 AM | Show all posts
mak aiiiii 6 minggu, pehal beb?
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 10:54 AM | Show all posts
tunggu tempat baru...... tempat lama dah habis job..... tunggu punya tunggu jadi 6 minggu.....pastu nak tunggu turn pulak tuh....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-3-2010 05:22 PM | Show all posts
oooo cam tu pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 05:31 PM | Show all posts
lepas ni mengangkang la kat tempat baru nih 4 minggu x balik2 rumah.......
adoiiii la.........
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 11:38 PM | Show all posts
wow! apa kerja ko ni mengangkang..?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2010 07:04 AM | Show all posts
pak gad....ini kerja semua ada....hahahahahaha...mengangkang pun ada, mengatup pun ada.....

>8 jam duduk atas kerusi apa taknya.......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2010 09:38 AM | Show all posts
dia pakar buat nasik kangkang kot muahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2010 10:49 AM | Show all posts
mmuuuaaahhhhahahahahaha......ok dah tu long, nnt leh aku buka satu kedai kat putrjaya, leh ngeteh tt sekali....... hancus laaa...... amacam cuti?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2010 12:07 PM | Show all posts
hoh..skali nasi kangkang sume kuar..
sejak2 ade FB ni, benang ni pon baru 3 page dlm ms 3 bln.
kalo dulu dh nk masuk 10 dh..huhuhu..
slamat bertugas kt tmpt baru enchek senseha_z..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2010 12:09 PM | Show all posts
hoh..skali nasi kangkang sume kuar..
sejak2 ade FB ni, benang ni pon baru 3 page dlm ms 3 bln.
kalo dulu dh nk masuk 10 dh..huhuhu..
slamat bertugas kt tmpt baru enchek senseha_z..
adiegani Post at 26-3-2010 12:07


berani berubah muahahahaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079288s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list