CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: brown_pupil

Mayat Gaddafi dipersenda

[Copy link]
Post time 20-7-2012 06:17 PM | Show all posts
adoiya~~~~tergamaknyer dorang wat gtuh..siap rakam lagi tuh...da tuh boley lak sebarkan kat dalam tenet..macam nnak tunjuk bangga sangat..xpe2 nanti jawab la kat sana~~~
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2012 07:05 PM | Show all posts
sesetengah orang timur tengah ni memang kasar + biadap, wiwish pernah tengok dulu depan mata masa kat airport langkawi, pompuan muka ala ala arab ni (timur tengah), bergaduh dengan uncle taxi ni sampai tendang uncle tu, last last polis masuk campur kasi settle, kalau tak mamposlah dia tertinggal flight, tido lokap....

kalau dalam flight tu, sesuka hati jer nak tukar2 seat...aku rasa nak hempok je diorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2012 08:32 PM | Show all posts
Mungkin dah jd budaya mereka
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 04:29 AM GMT+8 , Processed in 0.069120 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list