CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7451|Reply: 4

Sejadah putih @astro oasis

[Copy link]
Post time 11-7-2012 09:32 PM | Show all posts |Read mode
tengah menonton astro oasis...

pelakon: fizz fairuz, khatijah tan, Abu bakar juah...dan ada sorang mamat ni....rasa macam nak lempang je dia...

Ada sesiapa boleh bagitau....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-7-2012 11:45 AM | Show all posts
kalu tak silap, namanya fir... Aku tgk iklan jek. Bleh story tak? Tq.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2012 11:59 AM | Show all posts
aku pun tak tengok habis...sebab layan csi...

tapi citer dia pasal si amir ni (mamat yang tak tau nama) dah halau musa (fizz fairuz) dari rumah...dia buat fitnah kat abang dia tu...kebetulan musa tu anak angkat keluarga tu...

lepas halau musa, dia suruh ayah dia ( Abu bakar juah) tukar kan semua harga ke atas nama dia...then dia halau mak ngan ayah dia....

satu scene tu dia tunjuk musa gi rumah amir nak jumpa mak ngan ayah dia...tapi amir bagitau yang mak ngan ayah dah keluar sebab katanya tak selesa dok kat situ..padahal dia dah hantar ke rumah orang tua...

musa gi rumah orang tua tu dan ambik balik parents angkat dia...

amir tu pulak walaupun dah dapat semua harta tapi dia still tak puas hati dengan musa...

Aku tengok sampai part musa gi opis amir...kononnya amir nak offer project kat musa...

Kesudahannya aku tak tau...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 12:05 PM | Show all posts
laaaaaaaaa... Aku ingt ko tgk smpi abis. Ahaha. Tgk iklan mcm best je iklannya. Fir tu mmg hensem sgt la tpi tak minat lakonannya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2012 05:05 PM | Show all posts
Reply 4# hijau88


    tapi dia berlakon memang menyebabkan aku menyampah...hehehe...tu yang separuh jalan je...tapi sebab csi lagi menggoda...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 01:29 PM GMT+8 , Processed in 0.094939 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list