Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2186
View
5
Reply

PSP 3006 untuk swap/jual

[Copy link]

Author: KarTell       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-7-2012 02:19 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by KarTell at 8-7-2012 20:28

salam. aku ada psp 3000 16GB warna hitam beli tahun lpas bulan 11 untuk swap ngan ape2 smartphone yang bernilai under rm1k (current value) / aku nak jual. aku tak tau nak buat ape ngan psp tu sebab tu nak swap. lagipun jarang-jarang main. lagi best main game kat laptop. ahaha sape2 kalo nak offer, PM la aku yek. post kat sini pun bleh jek. nanti bile2 ada masa aku add gambar kat sini. k
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2012 11:29 AM | Show all posts
knp beli kalu tau jarang2 main? aku musykil nie..hehehe..
btw, aku mmg tgh cari psp tp x brani nk amik dr org..
nak2 xde smartphone pn.. (relevan x alasan??)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2012 01:42 PM | Show all posts
Reply 2# kalangmecek


aku beli untuk bini aku. dia jarang main sebab skang dia berminat ngan Ipad. itulah sebabnyaa.. ahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2012 03:53 PM | Show all posts
Reply  kalangmecek


aku beli untuk bini aku. dia jarang main sebab skang dia berminat ngan Ipad ...
KarTell Post at 14-7-2012 13:42



adakah aku akan seperti isterimu? huhuhu..
stakat nie ipad, smartphone aku x suke ..
oh psp!! arini laki aku nk gi survei harga..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2013 05:47 PM | Show all posts
hagar berapa ??
siap memory card ?
siap cover ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2013 05:47 PM | Show all posts
pm saya nett price
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080727s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list