Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
82436
View
1343
Reply

From Thailand With Love ~YADECH~ Nadech ♥♥♥ Yaya

[Copy link]

Author: amka       Show all posts   Read mode

Post time 17-8-2019 06:15 PM | Show all posts
okay ada beberapa org yg bukan fanclub NYFC dan maybe haters yg selalu tanya why Nadech dan yaya selalu digadingkan bersama dlm lakorn..ada yg kata boring asyik2 muka yg sama..oklah iols fans nadech opkos iols nk tgk nadech berlakon dgn heroin lain like mai davika,bella terutama mai davikalah tapi iols juga tak kisah NY berlakon bersama pasal diorg dua2 bagus berlakon dan ada chemitry yg strong..dan bila diorg berlakon dgn other actor/actress chemistry takkan sama mcm diorg berlakon each other.



actually masa lepas habis the crown princess ch3 nak rehatkan Nadech dan yaya dari berlakon bersama dlm masa 3 tahun atau 5 tahun..tapi lepas ch3 ada owner CEO yg baru khabarnya CEO nie pentingkan profit dan kebetulan Poff director Lai kineree nie memang dah book yaya untuk jadi heroin dia untuk lakorn LK nie since 2017 lagi jadi  lai kineree nie tertangguh pasal yaya kena habiskan shoot dgn james ma untuk lakorn Klin kasalong dan hero asal lai kineree nie Art Art production nak bagi kepada Tik
Jesdaporn .. so idea asalnya yaya bergadingan dgn tik jesdaporn



tapi lepas bulan jun lepas art art nie chexck semula skrip /novel watak hero tue kena perlakon yg berusia 28/29 tahun pasal watak luang indra tue muda dan tik dah separuh umur dari yaya dan nampak kertu..jadi art art production cari actor muda untuk bergadingan dgn yaya..kebetulan pulak art art ada satu lakorn yg ambil nadech jadi hero disamping taew so Poff kena pilih antara lakorn nadech -taew atau Lai kinaree mana dia yg start shoot ..so dipendekkan cerita Pdaeng wife Poff nie dia kata nadech sesuai dgn watak Luang indra..setelah berbincang dgn ch3..so Lai kinaree pun akan ambiL NY sebagai hero-heroin..









CH3 memang akan ambil project with NY opkos pasal CEO yg baru nie pentingkan profit ..bg ch3 NY adalah profit ..walaupun rating drama diorg tak ada up sangat kt thai channel  tapi lakorn NY sentiasa ada permintaan dan request dari fans club..dan international market..ini FAKTA okay..ia mcm product pasal ada buyer dan permintaan yg lah maka NY selalu digandingkan bersama..lgpun byk produser yg berminat untuk berkerjasama dgn NY..pasal diorg talented..



klau lakorn NY tak laku takkan ch3 nak ambil byk kali NY berlakon bersama pasal lakorn diorg high marketlah maka diorg selalu digandingkan bersama..yg kata boring tak nak tgk..tue tak ada sapa paksa acah pistol kt kepala pun suruh ko tgk..tak nak tgk boring tak apa.tak pyah tgk simple jer .iols baca kt twitter banyak Fan club NYFC INter dan thai fc  yg excited dgn Lai kineree ..Fandom NY nie luas okay sampai kt CHina.market



The crown princess itu tak semua org suka dgn genre tue..tapi tahu tak The crown princess dan Likit Ruk tue cetuskan Fenomena di dua buah negara ..antara first lakorn yg dpt High rating di filipina dan China..dan The crown princess nie menyebabkan NYFC berkembang dgn byk di international Fanclub..yes betul



nie fandom nadech yaya kt weibo ..weibo nie antara media sosial yg femous dikalangan netizen china..






     






jumlah follower NYFC di china di weibo mencecah 84431  Fanclub NY byk dikalangan China club...dan seperti yg kita tahu market China nie luas..NY dah berjaya tembus market China dgn likit ruk ( the crown princess ) dan lakorn nie byk netizen china yg suka..

tahun lepas 2018 fakta ch3 meraut keuntungan yg banyak dari Likit ruk ( TCP) Malah lebih dari BP lakorn pope/bella yg cetuskan fenomena kt thai thn lepas.

likit ruk is the 1st Ch3 lakorn that has been bought by Tencent to air at the same time as China for 50M Bahts
Likit ruk is not a hit that s why it has been rated 8,5/10 in tencent, reached more than 500M views and trended No.1 several times on Weibo?



Likit Ruk was in top 5 lakorns with highest rating last year in ch3 ..dan likit ruk nie ditayangkan waktu yg sama dgn CHina ..



#TencentVideo ~300 million views
#Weibo ~61.31 million views
#Mello ~30.33 million views
#LINETV ~33.54 million views



begitu
juga filipina market tiap2 kali TCP tayang tiap kali itu juga treading kt twitter di filipina..
NY couple memang cetuskan fenomena kt filipina rata2 kt twitter iols pun dipenuhi pino fanclub..




   

  

   
  




Congratulations to the cast, creator and followers of #TheCrownPrincess as it soared high on its last episode (May 23) getting a tv rating of 11.3% vs Pinoy Big Brother which only got 9.8%. The Crown Princess also was the 17th most watched show last May 23. GMA antara channel second popular kt filipina for first time beat persaing channel ABS dgn TCP

sampaikan yaya dpt guest untuk fan meet kt filipina bulan 6 haritue..tapi nadech tak ikut pasal nie individual work yaya,.but byk fans pino request Meet and geet NY kt filipina akan datang..




   



soooo itu antara sebabnya NY selalu berlakon bersama lgpun company Iklan sukakan NY .,.,brands terkenal akan byar iklan  untuk masuk kt slot lakorn NY..dah namanya Nadech dan yaya nie queen and king presenter..sooo fikirlah berapa keuntungan yg CH3 dpt dgn lakorn NY..itu belum termasuk VCD The crown princess master edition yg harganya beratus ringgit rm malaysia..tapi laku mcm goreng pisang panas..why pasal NY nie ada huge fans base yg sanggup bayar untuk tgk diorg..



cuma satu jer kelemahan lakorn NY nie diorg masih tak dpt skrip yg terbaik..dan ch3 tak promo sangat lakorn NY. mcm diorg promo individual lakorn NY..pasal ch3 harapkan fanclub ch3 tahu NY nie ada huge fanbese yg mcm mana pun fanclub nie tetap sokong lakonan NY..



ch3 patur ubah stategik untuk lai kinaree lg2 dgn CEO baru nie..bgkan skrip yg terbaik..love scenes dan intimate scenes yg memuaskan hati fan NYFC ..



tapi setiap lakorn NY berlakon diorg berlakon lain2 genre watak diorg tak stereotaip ..so bg iols tak bosan..mcm lai kinaree first time Nadech berlakon genre perion lakorn dan nie first perion lakorn NY..pasal tue diorg terima..thema persiasatan dan misteri..



ala bg pendapat iols WIN WIN situasi ch3 bukan tak bagi NY berlakon dgn actor /actress yg lain..tahun nie yaya berlakon dgn james ma..nadech dgn matt peranee..tahun depan pulak NY ada lakorn baru..disamping diorg ada lakorn with other actress /actor..yaya dengan mario dan nadech dgn taew..tapi sebenarnya yg bising tue NY asyik berlakon bersama tue sebenarnya tak tgk pun lakorn NY kan,.,,,diorg cuma tak puashati  NY tak digadingkan dgn idol diorg..siap kata karier nadech dan yaya tak berkembang klau berlakon dgn each other,.,.iols mcm face palm baca komen tue...apa yg tak berkembangnya nadech dan yaya bukan dpt watak yg sama.. setiap lakorn diorg watak yg berbeza dan ada challenge sendiri..iols lg rengsa tgk nadech atau yaya dpt panther yg kayu sekurang klau NY berlakon sekali iols dah tahu lakonan diorg mcm mana..



klau haters atau some people nk suruh NY stop berlakon bersama itu takkan terjadi kecuali nadech dan yaya tak nak berlakon bersama ..mmm tapi iols tgk NY lagi happy dpt berlakon bersama..ch3 pulak akan terus gadingkan NY selagi datangkan keuntungan..





















Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:20 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 18-8-2019 01:39 AM

17 ogos 2019




Nadech at Smooth E event

           


yaya like pic nadech..Pmai nie antara hairstyle nadech dan yaya..


   


dua hari2 berturut2 yaya like pic Pbear dia..Someone remind her that she will get to see his handsome face tomorrow, no need to miss him so much

           


someone very gooood mood now..rare okay yaya like byk pic pbear dia biasanya satu atau dua jer.. agaknya rindu sangat pasal dua hari pbear busy dgn event.. dahlah dia like 2 kali pic yg sama kt event semlm..






pwish upload pic dari suratkhabar paparkan berita village yg dia tolong haritue ..caption diia bg iols sangat bermakna..

  

  



  






   




Im so proud of him!!


and the proud girlfriend..






This piece of paper may be an everyday thing for most people but for this small village it mean the whole world to them

This village is lucky and is happy because of Nadech




Yes P'Wish small thing could be means alot to some people and thank for your contribution in helping to promote them
(PS.  Yaya is proud of you)





Meaw Keaw is touched of what she got from her beloved sonnadech bagi hadiah kt Ibu dia ..good son..







17 ogos 2019



yaya keluar dgn kwna2 baik dia..



     


  



NY dua2 suka Baby...sooo cepat2lah kahwin..

      

iols tak sabar nk tgk anak nadech dan yaya...mesti ada dimple like nadech..




mr gentleman..

mario pun pernah puji nadech mr gentleman..


      


   


If I am a new face - Tei Apiwat [Official MV]  ada kemunculan poster nadech,,iols agak jln cerita MV nie penyanyi nie nak jadi kacak ,handsome mcm nadech..
sekarang MV nie treading NO 1 di youtube Thai..



           



hahahaha,..ohhh kena pkai cream nivea.
.baru jadi handsome dan kacak mcm nadech







Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 01:45 AM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 19-8-2019 01:50 AM

18 Ogos 2019


sebelum event Lays start waktu petang nadech dan yaya fanclub jumpa tgh exercise together kt gym waktu pagi yeee. tak ada picture cuma info dari fanclub ..




and then Nadech dan yaya together beli piano..Look who's buying the piano. She took P'Bear and hear his opinion what best for THE HOUSE of course Lady of the house is in charge in decorating the house..well i mean Nadech and Yaya's HOUSE ..opkos Yaya mintak pendapat nadech pasal maybe dia beli untuk rumah diorg sendiri ..klau yaya beli untuk rumah dia mesti bawa mummy dia,,mea pla.. tak ada gambar yaya just owner kedai yg jual piano tue komen yaya ada sekali dan NY datang berdua..
That was also im wondering about most of the time they were together like they were leaving in the same roof...yes they're already


      

yaya like pic nadech...well rajin teerak nie like picture Pwish.. dan pwish pun rajin juga like picture teerak..



  


  












Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 01:58 AM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 19-8-2019 02:03 AM

18 ogos 2019


IG STORY YAYA..YES YAYA DAH READY UNTUK  EVENT LAYS






nadech style..,



nadech dan yaya datang event lays tadi naik van yaya ..dah mcm laki bini dah..  
Nadech Yaya arrived together for Lays Thai taste in Siam square one..



AWWW pwish like
         


   

  

  

       

Mr. & Mrs. Kugimiya

   





They are matching again today #NYindenim
And please pay attention to P'Bear's pants ... He's wearing his fav jeans (Yaya's drawing)


Couple of things to note:


1. Ya wearing Na's shorts (look at the shredded part of the jeans)
2. Na wearing his fav jeans (doodled by Yaya with a romantic quote)
3. NY wearing matching specs
4. Na waiting for Ya
5. That white shirt Na's wearing, Ya worn it before too

1. same pants or couple pants..
The color maybe different due to lighting... but the torn threads or whatever u call them, are in similar places.

Could be the same pants or a matching pants. yaya pkai seluar shorts nadech or seluar couple..NY nie ada byk item /pkaian couple tapi klau tgk pada carik2 tue mcm sama jer so kemungkinan seluar yg sama..tak apa yaya sharing is charing..

  

2, hari nie pbear pkai seluar fav jeans dia.. doodled by Yaya with a romantic quote ..yaya yg lukis gambar tue dan tulis quate yg romantik kt seluar jeans nadech..mew kaew kata seluar tue seluar jeans fav nadech pasal dia selalu pkai dan sayang sangat kt seluar tue pasal ada tulisan teeruk kt situ..yaya memang suka drawing kt2 semua pkaian2 nadech,,



           



3.NY wearing matching specs,,awwwww specs mata couple.. matching2,,
  

4. That white shirt Na's wearing, Ya worn it before too..hahaha,.,nampak sangat nadech dan yaya nie kongsi wardrobe ..obviously yaya memang nampak dia suka pkai baju pbear dia..mana dia dpt baju2 pbear dia.. haha diorg kan dah tinggal serumah shared for everthing..




   

















Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:00 AM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 19-8-2019 02:44 PM

18 Ogos 2019



Nadech Yaya Lays Thai Taste Presenter launching at Siam Square One..hari nie NY sangat sweeetttttt video2 Fan Cam semua sweet dan FIN..buat iols tersengih2 tgk diorg..



                      

We were together. I forgot the rest." NY in their own world again. hello pbear prabbit ..

              

   

    


                                                        

my handsome pbear and my beautiful prabbit..

                        

     


                              


my perfect couple..



yaya dan nadech byk gelakk jawab interview tadi..nampak betul diorg happy.. dan mata nadech tak lepas pandang yaya..

       


   

              

I love how nadechactivity and urassayaclubdotcom are being the fanclub that all the other solid should be. suka tgk dua official fanclub nadech dan yaya saling suport couple work NY..TAK mcm solo fanclub ..solo fanclub biasanya ignore all couple work nadech dan yaya..



   


side profile nadech dan yaya..PERFECT

   

   



                

Yaya rlly said, "MY MAN!!
Now she's brave to claim him in public


     


berpeluh nadech bila reporter tanya pasal kahwin..first time nadech nampak gagap dan nervous jawab soalan reporter ..plus nampak dia malu2
When the time is right, its right.. be it tomorrow or next year.nadech jawab bila sampai masa yang sesuai dia akan kahwin dgn yaya nadech jawap dia nak safe hal wedding dia dan suprised bila dia nak lamar yaya or maybe dia dah lamar yaya kt private sebagai PERSONAL dan Private..bila sampai masa dia akan bgtahu

knowing how private Nadech Dan Yaya,..,rasanya klau nadech dah lamar yaya pun fan tak kan tahu kecuali diorg nk shared dgn peminat..
DAN NADECH PANGGIL YAYA KOO -CHEEWIT ATAU DLM BAHASA INGGERIS LIFE PARTNER DAN BAHASA MELAYU TEMAN HIDUP



     


Finally REPORTER has stopped asking "Are you two dating?" "What's your status?" To "When will you get married?"





Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:35 AM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 20-8-2019 12:06 AM

18 ogos 2019


NY EVENT LAYS..


hampir 10 tahun dlm industri hiburan thailand..nadech yaya setiap event diorg berdua FULL PENONTON..penonton dah mcm penonton yg pergi tgk konsert..diorg punya crowd puller tue wowwww dasyatttt hampir penuh kt kawasan event tue..
bayangkan line untuk selfie jer dekat beribu org..mesti nadech yaya penat selfie dekat berjam2 dgn ribuan fanclub so haters yg kata NY tak releven tue boleh tutup mulut rasanya.



Line to take selfie with NY after event WOW!!!..panjang giler LINE yg beratur untuk selfie jer dgn nadech dan yaya..tapi nadech dan yaya tak dpt ambil selfie dgn semua pasal byk sangat fans yg beratur ..so Lays buat selfie beramai2 ..





  




seee wowwww banyak giler penonton kt event Lays tadi..dah mcm tgk konsert..yg beratur just nak ambil picture dgn nadech dan yaya pun penuh ye..barisan yg beratur tue sampai kt luar.. THE POWER COUPLE NY..


        

wow...What a crowd!  


         
NY fans were in line to take a photo with Nadech and Yaya.

  


  


  


  


  


  


  




  



  




  






        

Focus on the game guys, focus                  They are focusing  Staring contest eyes each other,,Just not on the game




     


   pbear gooood moood today..

             


  


  



Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:09 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 19-8-2019 02:56 PM

18 ogos 2019


lepas habis event lays,,nadech dan yaya ...serta mew kaew ,PAe sambut birthday mea pla PAe tue manager nadech okay..hubungan kugimiya -sperbuad dan PAe memang rapat mcm family.
Mae Pla belated birthday dinner with P'Ae and NY also Mae Keaw.




IG story @urassayasdan post ig mew kaew


  



   



Cute moment of mother and daughter in law





self was too amazed on how fast and attentive Nadech was her he prevented her jacket from being stained and looked at how careful he was; handle with carefragile as the most expensive crystal in the world ..


nadech very caring dgn yaya..tgklah mcm mana dia jaga yaya..risau jacket yaya kotor. perkara yg nadech buat tue nampak mcm kecil jer tapi kt situ pun boleh tahu bertapa prihatinnya nadech kt yaya..


  


  


  


happy and adorable families of SPERBUND and KUGIMIYA..


   

  


happy couple
     






       

   
   
tengok kt mana tangan nadech..


Ok go home..go home u 2

   

       

  




  


  



GOOD NIGHT PHOTO DARI MEW KAEW TAG IG TUE

  


   






Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:13 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 20-8-2019 06:18 PM

maybe the handbag is too heavy for Yaya to carry... MR GENTLEMAN NADECH  KUGIMIYA sweet and caring nadech to his teeruk




video nie sweetttt....


  



  







     


venise_venice nie antara kawan rapat nadech dan yaya...antara fav picture dia..venise nie berseloroh usik nadech dan yaya..

venise nie kata

This picture I like the most.

Yesterday photo,the sign of his hand "I love you" but he didn't look at the camera.

What that mean?

picture tell the story. haah..nadech buat sign I love You kt tangan dia tapi mata tak pandang kamera mata nadech pandang yaya..


     

  


  


video interview terbaru NY kt event Lays,, malu2 pbear bila reporter tanya pasal kahwin..










Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 12:39 AM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 20-8-2019 01:46 AM

19 ogos 2019


good moring photo dari mew kaew..


  







good night photo dari mew kaew..mew kaew pun tak boleh move on dgn lays event Personal space is not in their dictionary   

  

kadang2 rasa mcm diorg nie tertukar mak2..mew kaew lebih happy go lucky fun2 personality mcm yaya pasal tue mew kaew dan yaya boleh get along..
manakala nadech pulak lebih  a lil bit reserved  mcm mae pla..pasal tue mae pla boleh join nadech


beautiful yaya in ads maybelline new york

   

dalkin thailand new ads,,nadech




      


my fav photo






this DM dari salah seorg fans nadech yg ada masalah depresi memintak nasihat dan kata2 dorongan dari nadech..dia tak harap pun nadech reply DM dia tapi suprised nadech reply dan bagi2 kata2 semangat ..terharulah














Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 09:23 AM | Show all posts
masdiana-ana replied at 17-8-2019 01:37 PM
drama yg uiols sebut semua my FAv.. rang pratana ,game rak game rai ,dan TRKJ ..filem sunset at ch ...

Hehehe..samalah kita..sbb bagi i, dia bawa watak dlm ketiga2 citer tu sgt best, dlm GRGR i actually lebih suka watak dia sbg Charles. A bit antagonist i loike ..Bila lagi la dia nak bawa watak antagonis kan..rang pratana coz dia sgt gentleman dlm citer tu, dan ofkos watak khun singh dlm TRKJ. Yg ini adalah watak dia yg paling i suka, all time fav gituu..

Ya, i dah tengok 2 2 movie nadech. I menangis tengok dia dlm sunset at chaophraya. bagi i, dia bawa watak kobori tu sgt cemerlang. Dlm movie ni, dia x perlu cakap pun, just tengok matanya u dapat rasa emotion tuu..no wonder dia menang byk award utk movie ni. Dan nakee 2, actually watak dia tak se "outstanding" mcm watak kobori tu, sbb x berapa challenging sgt. Movie tuu more to watak yaya dan taew kann..

Dan yess, i memang looking forward utk drama baru nadech..Hello September, pls come faster
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 09:33 AM | Show all posts

wahh, baiknya hati nadech..okay i stan a right person now..he's really has a golden heart
i pun actually perasan yg nadech yaya ni mcm bertukar ibu, sbb i tengok nadech dan ibu yaya ada persamaan personality, a bit reserved sedangkan yaya dan ibu nadech lebih outgoing kan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:54 AM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 21-8-2019 01:58 AM

yes welcome nadech fanboys ..After Pon Nawasch revealed that Nadech Kugimiya is his fave actor. Other actors like Blue and Yorch has named Nadech Kugimiya as the actor that they admire or look up to.
The first meeting btw Blue and Yorch (in Elle fashion shooting) 2 guys with oppa style,their dream is to be an idol.

Both snatch to like Nadech Kugimiya.




Yorch ask Blue : who's your idol ?
Blue : P'Nadech (answer without thiking),he's good at singing, dancing, acting and perfect,he've a concert himself as well,can be my idol. He's very nice and be a good role model. He've a discipline by looking at his appearance. He like to have merit making and helping other. Having simply dress,getting in sky train and didn't act as superstar.
I would like to be as him with a natural look. Reputation and external material don't change us.
Yorch : like the sameone.
He's a simple person and like to talk with an electrician and took repect (say in Thai waai) everyone in the team. Since the first day in this field to the present as a superstar,I really felt that he didn't do because of his duty but he really like to do. During filming with him in Mylovefromanotherstar,he really as I mention.
P'Nadech say helli to me but I felt so shy and dare not talk to him.
Blue : 2 years ago there's a one sent a happy birthday clip to me (P'Nadech's blessing) felt so happy whenever I watch.








   
                 

Na's Fanboy increasing and why not ?He's good in everything (acting singing & dancing) Simple & discipline person .  Never change since he entered the ET till now &pays respect to everyone  Always makes merit &helps others A man with golden heartso list fanboys nadech : james ma,nine ,tawan ,singto prachaya dan blue ,yorch

nadech cuci temple
  



Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:41 AM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 21-8-2019 12:23 PM
nur.nilam.sr replied at 20-8-2019 09:23 AM
Hehehe..samalah kita..sbb bagi i, dia bawa watak dlm ketiga2 citer tu sgt best, dlm GRGR i actuall ...

yes iols pun harap sangat nadech dpt dpt watak evil role dan agresif dan drama2 yg intense ..harap  dia dpt watak2 yg challege role  pasal nadech nie satu keistimewaan dia berbanding actor lain dia pandai berlakon dgn mata..




      

iols tunggu scenes yg achira kembali ke zaman lampau..

      

       

iols cuma x berapa suka hairstyle nadech dlm MLFS nie...iols suka rambut dia sikat belakang..not oppa style..pasal x sesuai dgn bentuk muka nadech yg long face



  



dan adakah nadech akan buat kiss scenes dgn actress lain selain yaya..iols harap yes..pasal yaya dah buat real kiss dgn other actor so why not nadech..lgpun original memang byk kiss scenes..tapi kadang2 ch3 suka pkai teknic camera so x harap sangat..

  


  



yes nakee 2 watak nadech tak meryerlah sangat mcm watak yaya pasal tue dia buat plot twist nadech jadi Garuda..dan tolong watak yaya dan bawa lari jauh2 naga jahat yg warna merah tue..iols baca review nakee 2 byk yg tak faham filem nie..ada yg komen mengarut..ada komen negatif..actually filem nakee 2 nie adalah ending untuk nakee 1 lakorn so you kena follow lakorn dia baru faham ..so plot dia byk bermain kt situ.kena tgk byk kali baru faham jln cerita dan isi tersirat disebalik scenes..
director poff dah bg hitz yg inspektor adalah garuda dari cara dia body language dia..nadech byk usap2 kepala..byk kali klau uols perasan ..itu habit burung ..


watak garuda sengaje diadakan untuk buat dlm Nakee 3 ..iols rasa tertarik dgn nakee 3 pasal The idea of this movie is good already, but we need more details and more scenes and for this, Nakee 3 is a must and i really think it would be way better than Nakee 2 because it would answer more questions and maybe more scenes of them transforming into their mythical form Garuda has 2 types. One is the protector of Nakee and the other is enemy to Nakee, if I'm not wrong. It would have been a great movie if they showed more details about Pongrap's role. That's why we need Nakee 3 to happen, i know it'll one hell of a story Poff director dan Pdaeng corfirm akan ada NAKEE 3 dan watak pongrap dan sroy akan dikembangkan mcm mana si pongrap nie boleh jadi garuda..actually watak pongrap tue mistri sama mcm latarbelakang sroy..and more romance dlm nakee 3..pasal dlm nakee 2 diorg baru nak kenal2..



garuda tue klau ikut mitos thai ..dia adalah musuh kepada naga..atau nakee so menarik nak tahu knp dia selamatkan nakee /sroy..pasal garuda ada dua jenis satu pelindung satu lagi musuh nakee ..

dan percintaan antara garuda dan nakee ( pongrap /sroy) sroy tue keturunan nakee ..apa yg terjadi..all the Revelations abt their identities made me do some research, I rlly think that the part 3 is more like a spin off of Nakee rather than a third installment. I wanna know more abt Sroy & Pongrap ! It'll be interesting..byk yg boleh dikupas dlm nakee 3..siapa pongrap sebenarnya..asal usul dia..more pasal sejarah sroy..i want to know how Sroi grew up, did she ever meet her mum, how did she know Nakee was her mum and ofc Pongprap's background. All these mysteries can be very useful for NAKEE 3
lagipun ending nakee 2 tue actually open ending..










iols dengar news terbaru POFF akan keluar dua filem tahun  depan..so kemungkinan salah satu adalah NAKEE 3..dah ada skrip ..so Poff akan kerjasama dgn NY satu lakorn dan satu movie thn depan..


iols nak nadech ambil watak2 yg diluar kotak tapi tuelah skrip yg ch3 ambil semua tahap2 bosan...iols nk dia bawa watak bipolar ,peguam ,so iols harap dia byk ambil project movie dari lakorn pasal movie dia boleh cuba watak2 berat dan tak tertakluk dgn ch3 ..nadech kata lepas nie dia nak cuba comedy genre..lakorn/movie yg betul2 comedy bukan mcm LLSR ..iols teringin nak dia bawa ambil genre BROMANCE ..berlakon dgn sunny atau weir bawah terbitan GDH yg femes dgn genre2 comedy dan rom-com..


dulu GDH pernah tawarkan watak untuk nadech tapi masa tue nadech busy dgn study dan dia just ambil satu project jer iaitu lakorn so terpaksa tolak..iols harap GDH tawarkan lg watak rom-com atau comedy role untuk nadech..filem2 GDH byk yg box office dan ada fans tersendiri..












Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:14 AM | Show all posts
nur.nilam.sr replied at 20-8-2019 09:33 AM
wahh, baiknya hati nadech..okay i stan a right person now..he's really has a golden heart
i pu ...

nadech tue memang baik ..dia tak Fake apa yg dia tunjuk itulah diri dia..pasal tue byk org2 industri hormat dan respek kt dia malah actor muda pun byk jadikan dia ROLE MODEL penanda aras untuk berjaya..dia humble..too humble..naik BTS jer pergi mana2 padahal dia ada jer driver yg bole bawa dia pergi mana2. Since dia debut sampai sekarang perangai dia tetap sama..padahal dia top actor..tapi dia suka org layan dia  mcm org biasa

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:38 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 21-8-2019 02:29 PM

20 ogos 2019




Spotted Nadech and Mae Keaw applying visa for October Family Trip
Where will they go..rahsia,,nadech dan mew kaew apply VISA  untuk family trip untuk bulan oktober mcm yg nadech cakap kt interview baru2 nie..adakah yaya dan mea pla akan join trip kali nie..wait and see..





               

Again with NY you put each piece of puzzle to know the whole picture puzzle yg harus dicatumkan ..kebetulan pulak yaya ada fashion show untuk LV pada bulan oktober juga..mmmmmmmmaybe yaya pergi dulu then nadech mew kaew akan join kemudian..wait and see adakah puzzle nie tepat so france ke destinasi percutian mew kaew dan pbear...byk kot trip NY berdua dan family untuk tahun nie..sampai nadech pun terlupa trip mana yg reporter cakap..






baju yg nadech pkai tue mcm familiar..jeng..jeng..jeng..baju yg sama atau baju couple..
Are they wearing same yellow white stripes shirt or they are different but similar?.iols rasa baju yg sama ..pasal yaya memang suka pkai baju pbear dia..maybe klau dia rindu sangat kt nadech ambil bau badan nadech pun dah lepas rindu...



Why does yaya wear nadech clothes

Answer is simple.yaya wants to be with nadech.she wants to feel nadech.she wants to feel that warmth.its evident that she loves pbear pheromones that's why she wears pbear clothes.basically nadech  can't be with her always so she tries to compensate nadech absence with nadech clothes.yaya  might wear nadech  clothes even if nadech are with her and that's because she wants to let nadech know that how close you are to her and how desperately she want pbear so
  nadech  are having a person who's deeply and madly in love with you..satu lg kawan iols yg pergi jumpa nadech face to face kt konsert haritue kata BAU Badan nadech wangi..





        
   

yg jacket tue jacket couple... diorg ada byk pkaian couple dan juga pkaian yg sama cuma yaya suka pkai baju2 nadech..yg paling ketara baju putih tue pasal nampak besar dgn dia ..dah tentu tue baju nadech..baju biru tue pun baju nadech..nadech tak boleh pkai baju yaya pasal saiz yaya kecil tapi yaya boleh pkai baju nadech walaupun nampak besar dgn dia.. iols follow couple thai mcm bella-weir..kim -mark iols tak pernah tgk diorg sampai tahad shared baju..kira NY nie tak boleh pisah langsung sampai ambil bau pun jadilah






Kugimiya family merit making today..patut semua family nadech ada sekali..mak2 saudara dan sepupu dia rupanya diorg buat merit ..then baru family kugimiya nie lunch kt

Chef Man Chinese Cuisine Restaurant at Estin Hotel Bangkok nadech ajak yaya join sekali pasal yaya pun bakal jadi the kugimiya family.. tgk dress yaya pkai matching warna dgn pbear ADAKAH YAYA YG PILIH BAJU NADECH PKAI PAGI TADI..kebetulan atau sengaje..iols pilih sengaje..




   
     


   



    



  


  



mak2 saudara nadech dan sepupu nadech memang rapat dgn yaya...nadech dan yaya nie membesar sama2 dari belasan tahun ..sepupu diorg kecil lagi sampai diorg dah remaja dan NY pun makin mature..kugimiya dan sperbuard antara family yang sangat2 rapat..


   

       

Nadech dan yaya nie jenis couple yg suka pkai baju2 matching dan shared baju..dan suka beli baju2 couple cuma diorg pkai lain2 masa tak sekali ..tapi fan NYFC boleh tahu..diorg boleh ingat baju tue yaya pernah pkai..nadech pernah pkai..iols rasa sweeetttt


  

ok..lepas lunch dgn family kugimiya nadech dan yaya keluar berdua pergi restoren ramen ..diorg nie foodie suka makan tapi berat tak naik pasal diorg juga suka excise gym dan climbing..

       


  







Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:54 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 21-8-2019 04:00 PM

3 months already and we can't move on .kwan iols ada pergi konsert the real nadech bulan 5 haritue .. dia pun tak boleh move on..dia kata konsert tue antara yg terbaik yg pernah dia pergi..dari sound sistem persembahan vokal nadech mlm tue TERBAIK..walaupun dia tak faham lagu siam.. tapi lagu2 english pun nadech ada nyanyi mcm bruno mars dan lagu versane of the floor ,if it not got you dari NY ..iols dengar cite byk fans dan bukan fans yg request RESTAGE KONSERT THE REAL NADECH..maybe tahun hadapan konsert nadech dan yaya djpchod akan buat.






              

   

iols bila tgk performen  versane of the floor actually NY dah mature..imej diaorg as FAI dan JEET 10 tahun lepas as innnonect dan pure tak ada nadech dan yaya dah mature they need mature lakorn .dan rasanya sebagai pemberitahuan untuk ch3 they're mature and NYFC need mature lakorn for NY..
They dont have to "sell" but they need to write a quality story with realistic romantic scenes. NY will sell no matter what..

Ny in your area

so HOT so SEXY






      

     

  


  
   


  


  





Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:34 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 21-8-2019 06:03 PM

21 ogos 2019



Nadech at Studio Kantana Ratchada for Taping Today Show (with 'My Love From Another Star' cast) nadech dah start busy untuk promo MLFS ..nadech with messy hair..mcm baru bangun tido jer pbear..yaya tido lagi yeee..




         

   

    

     

so sweet P'bear having a lakorn with different  actresses but wearing a shirt with Yaya's face is really something that Yaya be happy and proud  of   nadech pkai fav t shirt dia ..actually yg pbear pkai nie t shirt yg replace yg tak jadi..yg dia buat handmade khas untuk hadiah harilahir yaya bulan 3 lepas.yg PERFERCT HANDMADE dia bg hadiah untuk yaya..dia buat sendiri okay handmade design ..
  siap beli block lagi dia buat dari awal mlm hingga pagi  byk kali pbear buat sampai dpt hasil yg perfect untuk bg hadiah kt TEERaK dia..dan satu2 t shirst yg ada kt dunia nie x ada yg sama dah..kan iols kata sapa2 jadi GF pbear nie bertuah..
dan hadmade t shirt tue block yg nadech beli untuk desain tue bukan murah okay  dekat beratus2 bath juga harganya


opkos yaya bangga siap tunjuk lagi kt IG dia BF kesayangan dia buat handmade t shirt satu2 the only t shirst in the world untuk dia..actually yaya suka hadiah2  HADMADE pasal hadiah tue dibuat sendiri dan dibuat dgn penuh kasih sayang dari  hadiah yg dibeli





  




  


  


sapa yg kata yaya tak sayang nadech memang buta...dia bangga okay ada BF mcm nadech  yaya selalu sokong kerja2 amal dan charity nadech..dan perasan tak ig mai davika penuh ig story yg mai save kerja2 dia mcm tue juga ig actress thai yg lain tapi yaya tak save kerja2 dia tgk ig story yg yaya safe dua trip terpenting dan happy yg dia pergi..( trip kt norway )..family trip dgn nadech dan mew kaew dan paris trip trip JUST BERDUA dgn nadech siap ada lambang LOVE lagi kt paris trip tue.. actully yaya hormat privasi nadech ..nadech sendiri tak ada IG official tapi nadech ada ig Couple dgn yaya ..itu ig private nadech..iols tak boleh isi kt sini just nama ig tue pun boleh tahu tue ig couple..open secretlah fans NYFC semua mesti tahu ig tue..




  






ok  back to today showww tadi..rakaman nie akan ditayangkan pada 15 september bulan depan untuk promo MLFS ..



      
  



                         



   


   


   

  



  



  



  



  



  



rambut lepas habis show...


            




   
  
  








Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 02:32 AM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 22-8-2019 03:06 PM

double standart nadech actually nadech tak pernah bg fan services kt heroin dia yg lain dia just flirting dgn yaya jer..dari dulu lagi pasal tue kot nadech tak ada shipper with other actress pasal dia tak bg fan fikir hubungan diorg more than friends..See the difference when it's with his teeruk and when he's with his other heroin? dia memang respek kt heroin lain /wanita tak ada sentuh2 klau bukan wktu acting..kecuali dgn yaya jer lah yg nadech protect



       



   

   

behave! jer nadech dgn matt peranee masa Talk show tadi ,...hahahaha...


he's a gentleman & he treats everybody w/ respect. But his eyes is ultimately for his teeruk alonebeza bts the crown princess dan my love for another star.

   


satu lagi dia mr gentleman dia tak ambil kesempatan kt actress yg berlakon dgn dia..tgk cara dia layan yaya tak sama mcm dia layan heroin dia yg lain..dgn yaya dia peluk pinggang..dgn heroin lain waktu  promo drama/pic sama nadech tak sentuh pun ..kalau nadech kena buat love scenes dan scenes yg dia kena kasar dgn heroin lepas director jerit CUT nadech akan cepat2 WAI tanda mintak maaf dan bg hormat kt heroin dia..masa kiss scenes The crown Princess walaupun dia kena kiss tue awek dia sendiri pun dia akan WAi tanda respek dia kt wanita pasal kt public..tapi kt private rasanya dia x buat WAi klau nak,kiss yaya

nadech nie respek dia dan cara dia hormat wanita tinggi sangat gentleman pasal family nadech nie kebanyakkan wanita..dia dibesarkan oleh makcik2 dia dam mew kaew so pasal tue dia faham perempuan ..


ada satu show tue rasanya tahun lepas nadech ada event dgn taew...taew masa tue pkai skirt pendek ..dan kena duduk pulak tue..taew nampak sangat tak selesa..then nadech mintak kain kt staff  untuk tutup skirt taew...see mr gentleman..





CH3 akan tayang NY HITS SERIEL start minggu depan..LAKORN2 NY YG HITZ..,3 drama lama dan 1 drama baru nadech MLFS ,,drama solo yaya with mark prin KC dan dua drama NY bersama LLSR dan Game Rak GAme rai..




  

   



You know, things in life are best  shared with your teerak like car, hobbies and most esp.  food hahaha



     

iols rasa lepas konsert the real nadech fesyen nadech tak ada  
the
fashion terrorist
dah....yaya yg pack pkaian nadech jadi pkaian nadech nampak kemas pasal tue klau travel terutama travel berdua yaya yg pack pkaian nadech ..maybe yaya risau nadech pkai pkaian pelik2.. tapi yaya juga puji dia kata pbear dia always nampak handsome kt mata dia..dan yaya kata pbear seorg jer yg boleh pkai mcm2 fesyen..









klau dulu face palm iols tgk fashion nadech..dia pkai jer apa2 pkaian yg terlintas kt almari dia,,maybe dia nak nampk lain dari org lain..

boleh tgk fesyen pelik2 nadech..

  
Nadech
the
fashion terrorist
..



tapi iols sokong apa yg writer nie cakap pasal nadech..nadech very simple..klau tgk pkaian nadech kita tak sangka pun dia antara top actor ch3 dan antara jutawan dan paid high actor kt thai..jatidiri dia sebagai the country boy khon khen memang kuat..




  



https://withalizblog.travel.blog/

pasal tue agaknya byk fan solo yaya yg salah faham ingat nadech nie tak kaya..suruh yaya cari HISO yg kaya2 ,,nadech tue simple bukan dia tak mampu nk beli pkaian mahal2 cuma dia x suka show off fan thai kata jam tangan nadech harga untuk 1 jam tangan sama harga untuk 3 biji kereta mewah..malah lebih dari itu dia mampu..hadiah untuk yaya semua2 mahal2 dan romantik kot mcm

bunga rose yg nadech beli masa valentine day tahun 2017..rose tue limited edition..dah harga dia mampu cecah beratus dollar antara rose termahal kt dunia...nadech tempah khas dari london..





https://iluminasi.com/bm/5-bunga-paling-mahal-di-dunia.html

rose juliet nama bunga tue bahasa inggeris bahasa melayu mawar juliet antara 5 bunga termahal kt dunia..nadech beli bukan sebab bunga tue mahal tapi pasal bunga tue ada makna tersendiri dan limited edition dia nak yaya rasa benda tue istimewa dan ada makna..mcm dia buat handmade t shirt pic yaya yg dia desain tue antara photo yg nadech ambil masa diorg shoot GRGR tahun 2011.pasal 2011 tue tahun istimewa untuk NY..urassaya's since 2011.diorg start date tahun 2011 masa GRGR ..tahun 2019 nie dah 10 tahun usia hubungan diorg...NY nie start dari Adik Abg kepada Kwan Baik,BFF then hubungan Teerak ( BF/GF) maybe sekarang secrelty engaged ..pasal tue hubungan diorg stabil dan strong pasal diirg bermula dari Kawan Baik dlm DJA baru start date kt GRGR




      


antara fav t shirt NY..








yg NY buat merit selama 9 tahun start dari diorg remaja lagi salah satu faktornya diorg nak kekalkan hubungan diorg bertahan lama..mengikut kepercayaan BUDDHA pasangan yg selalu buat merit akan kekal sampai bila2..NY juga buat Red tread kt hong kong untuk ikat jodoh diorg kekal sampai berpanjangan..red tread nie actually ikut buddha ikat roh soul bg pasangan couple..yaya dan nadech nie percaya jodoh diorg adalah bersama..so bila pasangan ada keinginan yg kuat untuk pertahankan hubungan jadi walau apa2 cabaran dugaan diorg boleh hadapi bersama..









  





     

From this picture they believe that this is called "tying red thread ceremony", which is the ceremony that was made in order to ask for a good luck in love from the goddess "Lo" in Wang-ta-chien Pagoda. But when the two people who were making the ceremony were Nadech and Yaya, many Fanclub turned to have another Finn moment, since according to the tradition, they believe that this Pagoda will gives good luck and strong bond in love to all
Single people and couples who come to this Pagoda until it becomes one of the most popular tourist destinations in Hong Kong.









Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:36 PM | Show all posts
  


edit photoshop dari salah seorg fans NYFC..dia edit hairstyle rambut nadech..OMG he looks good in blonde  mcm zac efron..hairstyle rambut tue pun sesuai juga dgn nadech..nadech nie muka dia boleh berubah mengikut jenis hairstyle ..



He acts with his eyes[this one is a tough and challenging part on the actor himself] and not all actors can do this. This only proves how good[exceptional] an actor he is


      



    






Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:13 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 23-8-2019 03:27 PM

22 ogos 2019



Nadech Yaya at Energize life together PTT station concert at Centara Grand Ballroom - centralwOrldsweet giler NY kt concert nie..iols prasan lepas the real nadech concert yg dpt sambutan hebat NY byk juga dpt event2 menyanyi..penganjur ambil NY as singer bukan actor..sweeettt biasa normal nadech dan yaya menyanyi sambil holding hands..lepas tue nadech usik2 yaya ..dan yaya blushing





             

  


          


      


         
                  

                      

PBEAR ALWAYS HANDSOME..


                         


beautiful yaya..


                      

     

@mairatchada1 ig story dan post Pmai hairstyle nadech dan yaya..


   



persembahan solo nadech dan duet nadech dan yaya lagu aftermood..lagu nie dah jadi mcm lagu NY..byk juga fans request NY rakam semula lagu aftermood nie dlm versi studio..NY dah mempopularkan lagu nie..



Holding hands wasn't a common gesture we saw from them back then but they are comfortable doing it now and one thing in common from NY 2012 and 7 years later in 2019 Nadech is very flirty with Yaya ... You can see Yaya always blushing everytime he teased he.PTT concert nie NY pernah buat persembahan pada tahun 2012 dan after 9 tahun NY diundang lagi buat persembahan untuk PTT concert 2019 .dulu start2 teaser tak ada pegang2 tangan lagi sekarang opkos dah official couple nadech dan yaya klau nyanyi jer mesti pegang tangan..ERAT PULAK TUE DIORG HOLDING HANDS..














Yaya is not used to P'Bear fliting openly 555 | yaya pun reaksi dia memang suka dan excited dgn jawapan nadech..nampak yaya blushing..Pbear memang suka buat GF dia blushing

🐻: Do you like Kasalong & Songpeep? (asking the audience)
*the audience say they like them*
🐰: Who do you like? (asking 🐻)
🐻: I like both of them but I like this person more (pointing to 🐰)
P'Ekky & P'Ohn (The MCs): What are we doing here with the lovebird?

Nadech memang sweet kt GF dia..Penonton tanya Pbear sapa yg Pbear suka antara kAsalong dan Songpeep ( watak Yaya dlm klin kasolong) ..Pbear jawap dia suka dua2 tapi org yg paling dia suka adalah this person pbear tunjuk ke arah yaya..awwwww sweeetttt bersemut sampaikan MC tue dua2 suka teaser NY kata why we doing with the lovebird..





Yaya is surprised and very happy on Nadechs gesture..opkoslah GF mana tak suka ..yaya pun tak sangka Pbear fliting openly kt public...Nadech niekan private person bila sesekali dia fliting dgn yaya opkos yaya happy..nampak sangat nadech nk show yg dia sayangkan yaya sangat2..




lepas habis event konsert

perasan tak nadech tolong carry beg yaya masuk dlm kereta dan dia tunggu yaya dan mea pla pergi dulu baru kereta mew kaew dan nadech sampai..awww sweet BF..mr gentleman..













  


  


  


  


  


  


  


  


  





This is the man that Kasalong deserved ..bukan mcm mor sub.. iols suka penganjur consert nie gunakan OST THEMA Lagu Klin kasalong untuk klip video Nadech dan yaya..


  





  
























Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.153542s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list