Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
77100
View
1276
Reply

From Thailand With Love ~YADECH~ Nadech ♥♥♥ Yaya

[Copy link]

Author: amka       Show all posts   Read mode

Post time 20-7-2019 06:22 PM | Show all posts





  




Congratulations
!!!
Yaya - Most Beautiful Southeast Asian Woman 2019
- Most Handsome Southeast Asian Man 2019



nadech dan yaya dua2 dpt no 1 untuk most beautiful asia women and men 2019..The powe couple of thailand..




Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 06:55 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 20-7-2019 07:33 PM

20 julai 2019

Nadech dan yaya dua2 dah blik dari hong kong trip mlm semlm..yaya ada event hari nie..


  






  
  
  
    



       




  



  



  



nadech pulak visit gradpa urban  farm



  



  



  







   

tulisan tangan nadech untuk owner farm..:loveliness






lambatnya nk tumbuh misaiiii dan janggut semula...  





story ig wishforthaikids



  






         

seperti yg kita tahu nadech nie suka pertanian..dia pernah bg khusus percuma kepada penduduk perdalaman asas pertanian..berkebun..nie maybe project terbaru nadech untuk komuniti luar pendalaman..




  



dia pergi dgn kawan baik dia ..yg indian tue..iols tak ingat nama dia,,




  
  



ada fans terserempak nadech naik motor kt tgh jalan.. dia tumpang motor servis motor nie,.,

  






   




nielah nadech yg simple...






Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 07:21 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 22-7-2019 04:52 PM

mula2 nampak pelik pulak nadech bawa beg dan isi  keychair patung warna pink..tapi lepas tgk nie baru FAHAM..NY beli couple keychair warna putih dan warna pink sepasang diorg beli masa travel kt hong kong baru2 nie..ada makna okay keychair yg NY beli tue..





   








   
   


       
MURAKAMI vs MURAKAMI exhibition, Hong Kong


Kaikai  dan Kiki




ok...dah faham dah pasal kaikai dan kiki nie selalu bersama dan menlengkapi antara satu sama lain mcm nadech dan yaya..karekter kaikai patung putih tue bertelinga arnab dan personality kaikai nie sweet dan innonect pasal tue yaya ambil yg kaikai..


kiki pulak ada 3 mata dan bergigi taring... personality kiki nakal dan liar.. sesuai dgn nadech tapi nadech nakal dgn yaya jer..


Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 07:32 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 20-7-2019 07:44 PM



yaya event hari ini..


nadech tercalon top 5 best actor ..( anugerh nie bukan calang2 kt thailand..) dah tercalon pun dah kira bernasib baik..)and nadech seorg jer antara top 5 yg paling muda kt situ..




   
  












Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 03:36 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 27-7-2019 05:43 PM

pasal iols agak lama tak update kt sini..seminggu nie  berlaku drama kt ig antara NY fan club dan solo nadech fan and insecure fans

sebelum iols story pasal benda nie iols bg info NY fan nie ada tiga kateori:-


1.normal fanclub ( like meeeee )
2.obses fanclub ( yg nie tak boleh tgk NY kiss other actor /actress)

3. insecure fans ( fan nie adalah fan paling annoying sekali penat iols bergado dgn fan mcm nie kt ig last2 iols block jer padan muka hehe)


yg lain2 solo fanclub



normal fanclub mcm iols nie nk tgk nadech berlakon dgn byk heroin like bella,mai davika mint clalida, tapi obses fanclub cuma nk tgk NY berlakon eact other overlah dikkk..biasanya diorg nie tak support NY solo works .. solo woks lakorn nadech yg tak kiss scenes pun diorg tak tgk.drama yaya tue fahamlah...

actually iols nie kateori solo fans juga pasal iols tak pernah tgk yaya punya drama kecuali KC jer iols pernah tgk..iols more nadech fans pasal iols support semua solo /NY lakorn nadech..asal ada muka nadech jer berlakon memang iols tgk..short movie yg nadech berlakon semua iols tgk walaupun sekejap jer nadech muncul..jadi iols bukan yaya fan tapi iols NYFC pasal iols sokong lakorn NY dan hubungan percintaan NY ..


lepas episode 13 yg paparkan love intimate scenes klin kasalong dgn mor sub( yaya-james) bed scenes yg kononnya hot sangat tue ..hahahaha..actually tak ada hot mana pun.. body language yaya nampak keras dan kaku dan yaya nampak tak selesa ..cuma yelah dia buka mulut skitt jerlah kiss  tue pun fan insecure nie bising bash yaya..campur pulak dgn nadech solo fan yg dulunya jenis senyap rupanya ada wujud nadech solo fans ..iols ingat yaya solo fans jer yg lantang.nadech solo fans kata yaya tak respek tak jaga hati nadech pasal sanggup buat bed scenes dgn  james yg nadech anggap adik .





oklah iols nk bgtahu lah perkara yg sebenarnya..scenie bed intimate tue awalnya tak ada dlm skrip lepas diorg start shooting baru director nk tambah pasal klau tak ada scenes ..mob sub tue tak ada kepentingan pun..actually mob sup tue watak paling dibenci sekali dlm klin kaslomg bukan pasal james pandai berlakon pun..james tue byk yg komplen dia KAYU berlakon ..tak ada chemirsy pun dgn yaya pasal penonton tak tertarik nk follow love story kaslong /mob sub..org tgk pasal watak kembae songpee dan kaslong jer..pasal tue production drama nie terpaksa selling JIN untuk bg nampak chemistry okay.. production nie antara production yg suka selling JIN..dan suka bg cheap promotion ...



knp yaya setuju pasal dia okay pasal yaya kata dia takkan buat scenes mcm tue klau dia tak kenal atau rapat dgn james ..okay some insecure dan na's solo fans tuduh yaya ada scandal dgn james ma tue memang BODO dan mengarut pasal james ma nie antara yg rapat dgn family NY..dia rapat dgn mew kaew dan mae pla..tapi klau  james nie date dgn NY dia just jadi 3rd wheel jer.. ..
Don't stay near us or you could become a 3rd
wheel
.













  












james ma mintak kebenaran daripada nadech untuk buat love scenes dgn yaya...dan nadech tahu okay..



" PROFESSIONAL LIFE AND PERSONAL LIFE ARE DIFFERENT"


bersambung next





Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 06:43 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 28-7-2019 02:02 AM

masa shoot klin kaslong tue nadech selalu melawat yaya kt set shooting pasal first yaya selalu jatuh sakit dan stress bawa watak kembar tue..yaya letih dan penat berlakon dua watak tue..dan yaya ada elekgik dan sampai masuk kena tahan kt wab masa berlakon watak nie...so ko fikr lah stress bawa watak nie pasal tue nadech risau..




masa event kt shoppen hari tue ..bila host nie tanya pasal lakorn klin kasolong ..dan suruh nadech bawa watak mob sup nadech jawab james ma sesuai bawa watak tue..hello like what nadech pun tak nk bawa watak bodo mcm mob sub tue..dan nadech cakap suruh  support lakorn yaya pasal dia kata yaya letih berlakon watak tue.. nadech sebenarnya dari info yg iols dpt tahu tak suka production dan ch3 highlights pasal BED scenes tue more than yaya's acting ia mcm lowkan acting yaya..dia tak suka org rendahkan maruah yaya mcm tue..NYFC pun tak suka production nie buat cheap promotion ,,.yaya tue mangsa cheap promotion ..ko bayangkan tiap highlights production nie buat semua pasal benda2 yg tak penting ..diorg tak highlights pun acting yaya..padahal acting yaya antara sebab org tgk lakorn tue..


NYFC dan some yaya fans dah boikot kiln kasolong pasal diorg tak suka production nie lowkan acting yaya dgn cheap promtion..



  


soalan dari insecure fans : -


knp Nadech yaya tak berlakon watak bed intimte scenes dulu sebelum berlakon dgn other actor



jawapan iols :



pasal diorg tak dpt skrip mcm tue ..NY ada bed scenes dlm rising sun2 tapi masa tue ch3 agak kolot part2 bed scenes ..masa GRGR pulak umur NY masa tue belasan tahun so tak sesuai buat bed intimate scenes yg mcm tue kata directorlah..LLSR pulak lebih kepada comedy so bed scenes tak intimate..


actually masa TCP last kiss kt beach tue lg intimate dari yg dipaparkan kt tv..tapi produser dan ch3 cut kiss scenes tue..jadi mcm less .romance..nadech sendiri kata last scenes kiss kt beach tue lagi long kiss dan intimate dari yg dipaparkan kt tv..lepas tue produser edit kiss scene yg dance princess alice /dawin tue dgn light tak ke bodo..

            




nie kiss yg dance yg dah dipadam light oleh fan NY            dan sebelah kiss yg dipaparkan kt tv produser tutup edit kiss tue dgn lighting..
kiss senes dance tue romantik kot..pasal NY nampak hayati tapi sampai hati produser nie pergi edit  dan tutup kiss tue dgn lighting yg bodo tue..










dan masa part princess alice tue sleep dgn lefnan dawin scenes tue  intimate tapi  tak jadi nk buat..Pasal apa ..pasal produser dan ch3 terlalu dengar cakap haters yg kata NY SELLING JIN..CH3 dan produser nie EGO ..kononnya tak nak selling jin  tapi yg jadi mangsa ny ..ny fan tak dpt kepuasan sebenarnya dari semua love scenes all lakorn NY..

CH3 tak nak selling jin NY tapi boleh pulak selling jin yaya dgn other actor..itu masalah dlm lakorn NY..Tapi NY sendiri tahu fan diorg nk mcm mana that why masa konsert nadech NY bg performen VOTF yg hot tue..performen VOTF tue separuh idea tue datang dari NY itu lagi hot dari semua love scenes ch3  dan bed scenes kelambu james -yaya..

kwn iols kata NY buat love scenes diorg sendiri atas pentas..hahha..










itu yg NY inter FC request kt twitter dgn art art untuk lai kineraii tapi tak tahu dpt ke tak pasal Poff pun sama juga tak suka selling JIN..lgpun novel tue fans thai kata 80 peratus memang byk POFF kena ubah tak boleh tiru bulat2 pasal novel tue boring dan tak ada love scenes sangat..





.ch3 klau lakorn NY diorg less promo pasal diorg tahu fan NY strong diorg tak promo pun fan NY tetap akan tgk ch3 cuma fikir untung jer TANpa jaga hati fan NY  ..pasal ch3 tahu boleh buat duit dgn lakorn NY..all the brands suka lakorn NY pasal diorg boleh masuk ads..itu belum jualan market kt internasional.percaya atau tak TCP buat lg byk duit dari BP pope/bella

boleh baca tread nie pasal knp lakorn NY less romance love scenes











soalan dari insecure fans knp yaya kata dia buat bed scenes situasi sama mcm votf yang yaya kata dia cuma buat perfoemen art mature tue cuma dgn nadech,.,.


ayoiii nie lg lawak..jawapan simple yaya bg pun diorg tak faham performen dance VOTF tue yaya hadir sebgai diri dia sendiri bukan karekter ..dia hadir dan buat dance mature dance tue sebgai diri dia sendiri urassaya sperburad dan dia kata dia buat hanya untuk konsert nadech shj dan hanya untuk nadech seorg jer..klau untuk org lain suruh buat dance mcm tue dan hadir sebgai diri dia memang tak lah dia nak buat ...


beza dgn love scenes james ,,pasal dikelilingi krew dan dia bawa karekter kasolong lgpun love scenes bed kelambu tue tak hot sangat mcm  dance VOTF tue live performen NY betul2 natural pasal dia bg the real feeling diorg kt persembahan tue.



satu lg NY improvise dance VOTF nie pasal reheasal lain bila atas pentas lg hottt diorg buat pasal diorg bg real reaction..pasal peluk kiss leher benda tue tak nampak awkward tahad performen NY tue international fans mat salleh sana komem performemen NY Level 18 sx,,bandingkan dgn love intimate scenes james-yaya yg MEH tueee.pasal body langunge yaya dgn james tak selesa..badan yaya keras dan kaku tangan dia letak bawah selimut dia cuma gerak mulut skit jer masa kiss tue..bandingkan dgn natural reaction kt dance VOTF yaya nampak enjoy dan reaction dia nampak natural pasal dia dah selalu buat dgn nadech kt private life.so nadech tak rugi apa pun dia dpt the real thing yaya sepanjang hidup dia..  


actually drama lakorn klin kasolong tue dah habis shooting  sebelum the real nadech konsert lagi,,.lepas habis shoot drama tue nadech terus bawa yaya holiday trip kt paris selama 2 minggu okay ..just berdua..so faham2 jelah..diorg buat apa berdua ..tenpat2 romantik mcm tue. tinggal kt blik hotel berdua...kwn iols kata THE REAL LOVE STORY NY MORE INTIMATE THAN ANY LOVE SCENES LAKORN.pasal tue NY nie private




      

            

nie trip kt paris..so some fans ingat NY ada masalah ke bila yaya nampak happy masa trip kt paris nie..dah tahap yaya bawa nadech jumpa daddy dia kt norway dah tentu tahap serius hubungan NY tak perlu ragu diorg dah couple 9 tahun..







Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 03:15 AM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 29-7-2019 04:50 PM

actually james pernah buat kelambu love scenes dgn kim..lg byk james dan kim kiss so adakah cinta kim dgn mark tak iklhas tak strong dan kim dianggap murahan atau kim tak ambil berat pasal perasaan mark ..bed scenes kim dan james ma lg bykk..dan bella pun lakorn baru dia ada bed scenes dgn loiusi yg lg ghairah so adakah cinta bella dgn weir berkurang .tapi knp yaya juga yg kena bash pasal kelambu scenes tue sekali jer scenes tue  nak tahu knp pasal nie semua salah ch3 dam produser yg over promo bed scenes tue tapi bed scenes tue tahap MEHHH jer..ramai yg kata kt tweet bed scenes tue over promo tapi bila tgk scenes tue so mehhh..dan diorg kata ch3 dan produser bg cheap promotion..tak pasal2 yaya dpt tempias kena bash dari fan yg tak matang dan solo fan yg hiporit ..


yaya tue mangsa keadaan dan yaya tue fan thai kata senang kena buli dgn production..production no probleam nie suka buli yaya..klau nk tahu yaya nie payah nk kata NOOO dia klau boleh tak suka nk hampakan org..pasal tue ikut jer klau production tue bg cheap promotion ..pasal tue nadech selalu ada protect yaya..






james ma dan kim..


iols rasa masalah pada NY fans diorg anggap NY tue pure imej dan yaya tue masih innocent  dan NY ada byk obses fanclub dan inscure fan yg selalu fikir negatif,,padahal nadech -yaya baru blik trip kt hong kong 4 hari so hubungan diorg tak ada masalahlah..nadech faham pasal dia tue actor..cuma iols tak puashati haters yg troll nadech dgn love scenes bed yaya-james tue dan tag ig mew kaew dan ig charrity nadech..like hello common sense ..tapi haters perduli apa..mark prin pun selalu kena troll dgn love scene kiss kim dgn other actor..






interview terbaru yaya...tgk bertapa happy dia dpt travel berdua dgn nadech kt hong kong baru2 nie..











actually reporter patut tanya adakah diorg berkongsi bilik..hahaha..nk tahu juga jawapan yaya


  


hahaha,,yaya nie tak reti simpan rahsia,,our place..faham2 sendirilah ..tapi reporter pun tak buat reaseach NY dah byk kali travel berdua..bukan kt hong kong baru2 nie jer ..yaya nampak sangat tak nk cerita private life diorg..




it open secret kot nadech selalu overnight kt umah yaya..pasal tue mew kaew selalu post wish good morning gambar2 lama nadech..sebenarnya ada fans NY thai tahu tapi diorg  protect imej NY tak nak reporter tahu.



  


nie yg yaya jujur nadech selalu buat sarapan bijiran dan susu..klue sarapan pagi breakfast ..so fikir lah takkkan nadech awal2 pagi pergi umah yaya semata2 nk buat oatmeal kecuali nadech bermlm kt situ..hahaha..




Breakfast. Does this mean they wake up together, in the same house? Hahahahah ( some fans komen kt situ)






nie ada satu story yg FIN pasal nadech yaya masa trip kt hong kong tahun lepas..cerita nie dpt dari NYFC china dpt dari sumber yg boleh dipercayai..



    




  




igt kan NY berdua pergi trip  HK tahun lepas
ada satu photographer HK ni, dia amik gambar randomly
tahu kan photogapher kan slalu amik gamba2 candid
org kt  tepi jalan semua
one day this photographer amik photo of a couple tgh dancing  atas rooftop bar. Dia nampak girl tu pakai dress putih, dia menari ngn seorang  lelaki dan dia pegang muka laki tu kemudian tarik muka laki tu utk FRENCH kiss.Dia upload kt website photo dia. Dia ada tulis caption kt situ mcm tu tp dlm  bahasa cina. pastu ada satu fan cina ternampak post tu, and dia gtau diorg  ni  Nadech Yaya, pelakon famous Thai. Jd photographer tu cpt2 delete post tu
nie true storyyy okay ..fan cina semua dah tahu cerita nie

pasal tue iols  kata real life love story NY lg indah dari lakorn..mcm nadech selalu kata bila reporter tanya..their real life must better than lakorn..


dress putih yaya yg nie dan Ny date atas roottop bar..nampak tak kt mana yaya ada.. nie cuma sebahagian kecil private love story NY yg dpt kita tahu..yg fan tak tahu tahap intimate diorg tue dah tahap laki bini cuma NY tak buat PDA kt public dan thai fan protect NY diorg tak tangkap pun pic NY pegang tangan..padahal nampak kt twiiter jumpa NY date..pegang2 tangan..usap2 pipi.





















Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 02:02 AM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 29-7-2019 04:40 PM

james ma tue panggil yaya nie ah sor..kakak ipar okay..hubungan diorg mcm adik beradik semua fan thai tahu..yang james ma tue just third wheel jer klau dgn NY..hehehe hehe bukan dgn NY jer james ma nie kata diorg ada geng mcm margie /por ( husband margie ) kim- mark prin,nadech /yaya ..diorg selalu lepak sama2 james paling kesian pasal dia tak ada pantner dan selalu jadi third wheel dgn 3 couple kt atas..dan diorg nie suka buli dan teaser james...james tue hormat nadech mcm abg long dia sendiri pasal tue dia mintak kebenaran nadech untuk love scenes yaya-james tue..yg diorg tuduh yaya buat sex scenes dgn james mcm melampau ..scenes tue memang bed scenes tapi just kiss jer sama mcm scenes bed kim -james..just kiss tak ada memberahikan pun..diorg marah yaya buka mulut..yaya buka mulut sikit jer tak adalah over ..habis nanti klau nadech kiss matt peranee ( heroin MLFS ) buka mulut diorg tuduh na curang juga ke




tak matang langsung fans mcm nie..


lepas tue kata yaya suka sentuh2 james ma kt off screen hahaha..yg komen tue tak tgk kot kim- james bts pun sama..kim dan yaya nie suka buli james ma kt off screen pasal james ma tue mcm pangkat adik yg memang mintak dibuli..



iols rasa mesti ada byk drama kt ig klau betul nadech buat real kiss dgn matt peranee dlm MLFS ..actually tak semua fan NYFC mcm tue ada byk yg faham it's job sebagai actor /actress tapi yg bash tue skit jer yg kadang2 agak melampau nasib baik NY nie dah pernah hadapi mcn2 dugaan ..like hello diorg dah masuk industri ET dah 10 tahun..diorg tahu mcm mana nk hadapi haters dan annoying fans..








knp yaya setuju buat scenes tue pasal dia profesional



iols rasa dance performen rain VOTF lg memberahikan dari scenes kelambu tue..






nie altikel NY pasal love scenes with other actor..


Sometimes we changed to hold others' hand and work with others but then we return to hold each other's hand again" . Nadech is love
. They may do intense love scenes with others (for work), but eventually they'll hold each other's hand in real life




actually iols wonder juga apa reaction some insecure fan dan solo FC klau nadech buat all kiss scenes MLFS lg2 part last kiss tue..Love scenes bed kelambu tue some insecure fan tuduh yaya curang dgn nadech ..mesti perkara yg sama akan berlaku juga kt nadech..insecure fan nie tak pyah jadi fandom NY lah klau asyik negatif jer..pi main jauh2..diorg nie tak reti nk beza reality dan lakorn,,



    





dah keluar teaser episode...hahaha actually iols tak tahu MLFS thai nie buat real kiss atau pkai teknik camera tapi iols nk nadech buat real kiss..pasal antara nadech dan yaya..yaya pling kuat cemburu hahaha cemburu yaya mcm best skit nk tgk

mcm nadech pulak dia jenis calm  cuma selama nie nadech tak buat real kiss atau intimate scenes dgn other actress maybe director tak suruh so love scenes nadech dgn other acctress normal jer..so tak nampak reaction cemburu yaya..


  


see tgk mcm mana possessivenya yaya kt nadech...

  







Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 02:43 AM | Show all posts
24 julai 2019


nadech yaya event shopee .. nadech so handsome dgn new's hairstyle nampak muda dan fresh ..dan yaya so beautiful.iols suks boyish nadech look..ramai yg puji nadech extra handsome kt event shopee






    
  

        
  








    

           

           



soalan yg shopee yg thn lepas..klau dunia nie musnah dlm 4 minit apa yg anda akan katakan untuk each other yaya jawap NY tetap akan jumpa untuk kelahiran semula..yaya bgtahu diorg tetap akan bertemu kt dunia lain,,


soalan shopeen yg thn nie..klau yaya pkai pkaian dress  yg mahal bernilai  2 milion dan nadech yg terampung kt laut dlm keadaan lemas mana satu yg dia akan selamatkan ,,yaya jawab brg  boleh cari tapi org tak boleh diganti..dia kata we cant die for each other..dia sanggup mati untuk selamatkan nadech..


jawapan yaya semua spontan lahir dari hati dia pasal dia sayang nadech..tapi nadech pulak jawapan play safe hahaha..private person..pasal tue klau nk jawapan FIN bg kt yaya.




nadech tak byk cakap kt shopee event.,.jawapan nadech semua play safe..haha..tapi tgk cara dia tenung yaya dgn kasih sayang..cairrr weiii..

  

   

  


  







Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 05:08 PM | Show all posts
some people bash yaya just pasal satu love bed  scenes yg tak seberapa tue tak kenal personality yaya..yaya memang innonecet tapi dia tak naif..dia cuma naughty dgn nadech jer kt private ..dia tak pernah keluar berdua2 dgn lelaki lain date pergi night out ke ..dia cuma keluar berdua date dgn nadech jer..ingat senang nk mintak kebenaran mea pla ..mae pla memang tegas dgn yaya dan mae pla cuma percayakan nadech jer untuk jaga yaya..pasal tue nadech boleh travel berdua jer dgn yaya kt luar negara..


yaya pulak dia tak suka keluar dia lebih suka habiskan masa dia dgn baca buku ..tue kadang2 nadech teman dia pergi shopping keluar makan..NY nie ada habit dan hobby yg sama diorg nie food foodies..diorg suka makan dan test makanan kt mana2 restoren yg sedap..pasal tue klau gi travel luarnegara badan nadech cepat naikkk..

yaya nie pergi kelab mlm pun tak pernah..mcm mana bashing boleh tuduh dia wild ..yaya nie tak suka night out dia suka duduk umah baca buku novel jer..mak /ayah dia didik yaya nie dgn baik..



margie story mcm mana susah nya nk bawa yaya night out tapi itu first dan last yaya night out .yaya kena tgk situasi untuk tahu mcm mana nk hadapi untuk watak dia nanti..



Yaya is a kind of person who feels totally surprised all the time when she saw something new.Yaya never had a night out before.When she turned 20,I asked her to have a night out with me.I just take her to observed.-Margie Rasri


     

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 05:56 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 29-7-2019 07:02 PM

27 julai 2019


nadech event kt haiyai ..extra handsomessss pbear dgn hairstyle boyish look..pbear nampak muda mcm ryu onitsuka watak dia dlm rising sun..dan masa event nie byk fan thai komen kata nadech extra happy masa event tue muka dia nampak ceria berseri2 ..lepas tue baru ingat lepas event shoppen tue yg fan speku NY bergado sekejap ..maybe diorg ada gado skit pasal kes cheap promtion tue..mesti yaya kena tegur dgn nadech  ..tapi NY tak pernah gado lama2 diorg mesti slow talk berbincang dan berbaik semula..


lepas tue dua hari lepas tue ig story yaya senyap..dan nadech pun x nampak kt mana2 tempat..dan mew kaew upload photo NY tgh reheasal dance konsert untuk wish good morning mcm bg klue NY tgh together sekarang dan nadech overnight umah yaya..haha and then tiba2 mew kaew delete photo tue..hahahaha..obviously sangat kot.. lepas tue event hari tue nadech muka berseri2 semyum jer memanjang..memang extra happylah dia haritue..






           

             


   



    

you the reason my happiness




    

      
     




tgk begitu ramai org tgk event show nadech...

    


guesss whattt ..nadech pkai tiga couple item dia dgn yaya masa event nie..dan dengar cite dari fan thai nadech siap tujukan lagu lg untuk yaya kt event tue..dia mention nama yaya masa nyanyi lagu tue..


     

kasut couple...



kasut couple,cincin couple dan baju t shirt couple..





t shirt couple


   

cincin couple..dari belian yg sama..


   

apa yg berlaku semllm ye nadech extra happy hari tue..haha tapi yg betul NY dah berbaik semula..gado2 manja jer sekejap haha biasalah laki bini gado2 manja..

  






Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 06:18 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 29-7-2019 06:20 PM

  


lagu dari potato band..


you the reason of my happiness and smile







lirik lagu potato band ( tur yung )


        






mesti tiap kali dia rindu dan teringatkan yaya..tgk lirik..nadech nampak betul sayang yaya..




Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 06:28 PM | Show all posts
27 julai 2019



bila nadech kt event haiyai yaya pulak keluar dgn kwn baik2 girl out  ..yaya pun nampak extra happy..









Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 06:48 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 30-7-2019 01:11 AM

28 julai 2019


nadech bertolak ke jepun untuk trip bersama pemenang connation plus trip ke haikkado jepun






  

            



          

bila nadech sibuk dgn trip jepun ..yaya pulak melawat si kembar mia dan mika anak margie.. yaya nampak suka betul2 budak2,,.



   



hello mark dan nadech...yaya dan kim nampak dah ready nk jadi mommy..hehe






Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 07:06 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 29-7-2019 07:29 PM

nadech dan yaya presenter nivea brands..yaya dah join nadech jadi presenter nivea ..
nadech for nivea men cream



dan yaya untuk deodorant nivea..

       



Nadech Kugimiya is one of the most trusted brand ambassadorsin Thailand. He is known as the king of presenters for having multipleendorsement deals. Heres Nadech and his current TVCs



  

   

    



Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 01:21 AM | Show all posts
just nk shared video trowback tahun 2017  video nie diambil oleh senyap2 oleh fanclub kt thailand.. masa nie nadech yaya and the geng berkumpul dinner makan2 ..nampak ada kim dan james ma duduk sebelah menyebelah..actually dari ko gossipkan yaya dan james ma baik gossip kim dan james ma..pasal nampak james ma lg rapat dgn kim dari yaya...



https://seeme.me/ch/gossipstar/q1EAOq






       

   

Nadech  putting food in her bowl and she too putting food in his bowl and Yaya  was like leaning on him, they are like a married couple , not bf gf..yaya leaning kepala dia kt nadech..awwww..




Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 02:18 AM | Show all posts
29 julai 2019 (nadech  hari first trip jepun )


nadech extra happy ..semua org perasan yg nadech look happy some fan komen kt ig video nie..nadech siap bergurau buat lawak lagi dia kata fan boleh ambil gambar ,bercakap dgn dia..dia nk fan dia yg ikut trip friendly dan consider dia sebagai anak dan anak saudara..jangan fikir beyond dari itu..pasal dia dah kepunyaan someone ...mmm


''Did anyone know the reason why pbear looks really happy these days haha  we love it when pbear smiles  just keep smiling like that and keep shining bright like a star and always be happy   may you have the reason of your smile always with you''



  



terjemahan nadech cakap

Nadech so cute & charming
He said Want everyone to befriendly; want to talk or take pic- tell him... Want everyone to consider meas your son and nephew...thats enough. Dont think beyond that...cant takethat hahaha..








nadech pkai wristbands  LV kat tangan dia,,,hahaha..guess sapa lg Duta LV yg hadiahkan wristbands tue ,,her terrak yayalah ..maksudnya dia jumpa yaya sebelum pergi jepun pasal masa event hari tue tak nampak lg nadech pkai wristbands tue ..ohhh patutlah mood pbear nadech soooo good..
  
   



Nadech melawat hokaido jepun..


Nadech at Royce Chocolate World (Japan)




  

hahaha,first lading kt airport hoikaido jepun  nadech dah beli hadiah untuk buah hati kesayangan dia..sapa lg yg gilakan coklat hehehe..mesti dlm fikiran dia ingat yaya jer..








  




  




  
  


   
  



   

missing someone..


  


sempat lagi like dan support final episode Klin kasolong lakonan yaya..

  



ig story pwish nampak happy ..tease someone..


  



  



  




  
                 















Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 01:44 AM | Show all posts
30 Julai 2019


nadech trip hoikaido jepun hari ke 2( connation plus ) trip






                  


  


  



  


Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 01:50 AM | Show all posts
  


Nadech in Hokkaido, Japan with the winners of carnation plus tour contest


       







Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 01:57 AM | Show all posts
31 julai 2019


nadech trip hoikaido hari 3



  




           



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.114431s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list