CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 48744|Reply: 387

aku betol2 terhina,jatuh tersungkur,dan saat yang paling aku tase terhina dalam

  [Copy link]
Post time 6-6-2012 03:20 PM | Show all posts |Read mode
haii all,aku skang ni tengah jatuh teruk,aku betol2 rase terhina,aku betol2 terduduk,dier berjaya menjatuh kan aku,,baru2 ni awek yang aku sayang,bertunang bukan atas kerelaan dier,katenye la,yang best nye,die x bagitau aku pon pasal die nak bertunang tu,aku tau sendiri dari fb,x boleh terima kenyataan aku,aku ditipu hidup2,die cakap umah die ade kenduri tahlil,so aku pon ok jer la,die x ajak pon,
yang best nye,malam lepas die bertunang tu,die datang jumpe aku,die bagi aku nasi ngn lauk,mula2 aku x tau dier bertunang,so malam tu aku x makan pon lauk tu,esok nye baru aku makan,yang best nye bile aku dah makan,aku on9 fb,sekali aku tengok ade 1 gambar atas pelamin,eh,macam awek aku ni,bile aku tengok betol2,memang awek aku,aku call die aku tanye die,n die cakap dier bertunang bukan atas kerelaan die,dier bertunang sebab mak die yang beriya paksa,best kan,before diz,die ade cakap,ader orang nak masok minang,and then die xnak,mak die yang pakse,pastu bile aku tanye2,mule2 die cakap x jadi,n then,pertunangan tu jadi jugak,,aku xboleh terima kenyataan,sebab die x bagitau aku,and then,aku makan LAUK PERTUNANGAN AWEK AKU,best kan jadi aku,terduduk aku,aku betol2 terduduk ni,betapa beratnye aku diduga sampai macam ni,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2012 03:41 PM | Show all posts
sadis bro...soba jo la..kwn den pun ponah kono camni..bukan terduduk..terkolontang..sampai nak bunuh diri...mmg podih...mungkin bkn jodoh TT tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 04:02 PM | Show all posts
isk...walaupun awek yu tu bertunang tanpa rela, tapi perbuatan dia yg berlakon mcm xder menda, siap blh anta lauk kenduri kat yu mmg x blh dterima akal...

Dlm x suka tu blh plak upload gambar kat pesbuk. Buat malu kaum hawa jer.. Nak tnyer gak ar, msa dia anta lauk kenduri tu yu x pasan ker expresi muka dia? mungkin tgh happy? mungkin gak agak mendung sbb dia takut yu dapat tau citer sebenar?

And, lpas dr peristiwa tu mcm mna hubungan yu dgn dia skg?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 04:08 PM | Show all posts
kejap2.....awek ko ni asal mana?...
aku rasa mcm dejavuuu jeee

aku penah kene mcm ko ni bro....
pompuan lahanat tu saje memainkan aku!!! arghhh

saba bro...malang sungguh nasib ko....sedih gile...sabar ye bro.. wa doakan lu dpt awek lg bgus dari dia,,..

kalo dia x rela..kenapa samppai nk mengupload gambo segala? dasar perempuan penipu!!!
arghhhhh anginnye aku dengor kisah ko nih!!!!!! arghhhh jahanamm!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 04:16 PM | Show all posts
isk...walaupun awek yu tu bertunang tanpa rela, tapi perbuatan dia yg berlakon mcm xder menda, siap  ...
maharani_gebu Post at 6-6-2012 16:02



    rasenya awek tt ni propa sungguh lah kan..dalam tak suka ngator lauk bagai..ce fikir secara logik akal, kalo tak suka mesti kita akan wat derk, tak de nak ambik tau segala menda kan..tak pun lawan kaw kaw sebab tak nak kan...

tapi kalo dah sampai meng upload gambo kat fb tu, pe kebendanya..mesti nak tayang kan org lain..yeayyy!! aku dah bertunang tapi TERPAKSA...


ai teringat kat seorang 'kawan' ai..huhu katenya mak dia paksa tunang..sib letak gambo 'bakal tunang' kat bilik la..dia tgk gitu jer tapi tak bekenan..sana sini dok pong pang pong tak suka..pada hal..huhu ADER KISAH YANG TERSEMBUNYI...nan hadooo jah
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 04:22 PM | Show all posts
Gua udah bilang

jangan dibilang lalaki saja minipu
Pompuan juga Penipu Bosar

Jom kita tanya AuntieAgonie
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 04:23 PM | Show all posts
sedihnya cerita.....takpala..ada org lagi baik untuk ko...pempuan camtu tahap alas kaki jek
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 04:24 PM | Show all posts
That women mr Nitrotech was a stupid dumb ass fark....

semoga Karma menjengah haiwan itu nanti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-6-2012 04:26 PM | Show all posts
sadis bro...soba jo la..kwn den pun ponah kono camni..bukan terduduk..terkolontang..sampai nak bunuh ...
woghihden Post at 6-6-2012 15:41


aku tengah sabar ni bro,tapi xder la sampai nak bunuh diri bagai,tapi aku memang betol2 terduduk terlentang bagai ni,best kan jadi aku,dan yang paling best nye,aku makan lauk PERTUNANGAN AWEK AKU weiiii,betapa beratnye dugaan yang aku kene hadapi ni,
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 04:28 PM | Show all posts
rasenya awek tt ni propa sungguh lah kan..dalam tak suka ngator lauk bagai..ce fikir secar ...
ketotmerah Post at 6-6-2012 04:16 PM



Tular pasal....

Xperlah TT, yu tu lelaki... xyah nak sedu sedan hantuk pale kat dinding ase terhina bagai dapat awek kaki propa cenggitu...
Yu kena kuat bro... pasni xyah menonggeng2 lagi... pasang badan, bukak mata pastu g jual ayat manis... InsyaAllah sangkut... Tak payah nk ase tersungkur lar aper lar... sekarang Tuhan bayar cash lar...

Yang penting, hidup perlu terus... Dia buat macam tu belum tentu hati dia blh tenang... Sekarang mungkin lum jadik pape tp insyaAllah, doa orang teraniaya ni selalunyer cepat makbul...

Yang penting, nk meraung ker, nak mengonggeng ke, yu ngadu jer dengan YANG DIATAS... InyaAllah DIA pendengar yang MAHA BAIK...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 04:29 PM | Show all posts
kejap2.....awek ko ni asal mana?...
aku rasa mcm dejavuuu jeee

aku penah kene mcm ko ni br ...
Sagoo Post at 6-6-2012 04:08 PM



    Yu pun dapat makan lauk kenduri awek yu ker?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2012 04:29 PM | Show all posts
isk...walaupun awek yu tu bertunang tanpa rela, tapi perbuatan dia yg berlakon mcm xder menda, siap  ...
maharani_gebu Post at 6-6-2012 16:02


jmpe kejap jer,die dengan mmber die,just anta lauk jer,pastu belah,pastu i ade perasaan muka die ade make up,n then i tegur la,kenape majlis tahlil pakai make up,die cakap,tahlil petang,malam ade malam berinai mmber dier,rupenye,aku kene tipu hidup2,,terduduk dan terdiam aku,hmm,mayb bukan rezeki aku,tapi aku rase betol2 terhina wei,lepastu dier merayu bagai dengan aku,die cakap die nak kat aku,die xkan lepaskan aku bagai,senang nye die cakap,
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 04:31 PM | Show all posts
Yu pun dapat makan lauk kenduri awek yu ker?
maharani_gebu Post at 6-6-2012 16:29



    xla..dia bagi ai goodies bag dia jee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2012 04:32 PM | Show all posts
kejap2.....awek ko ni asal mana?...
aku rasa mcm dejavuuu jeee

aku penah kene mcm ko ni br ...
Sagoo Post at 6-6-2012 16:08



asal semenanjung,tapi dah stay sini dengan family sume kat sini,ko angin,aku yang kene ni,mau nye x terduduk bagai,nasib la aku ade family lagi,kalo xder,mau dah jadi gila aku,aku betol2 rase terhina weii,betol2 terhinaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 04:33 PM | Show all posts
wow


terpempan aku
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 04:34 PM | Show all posts
asal semenanjung,tapi dah stay sini dengan family sume kat sini,ko angin,aku yang kene ni,mau  ...
nitrotech Post at 6-6-2012 16:32



    maknanye kt sabah/sarawak la ni?

sabar bro..aku penah kene dlu...1 masa dlu...
aku paham sgt perasaan ko tu.sabar k.....aku mampu ckp bende ni je kt ko...

ko jgn stress2 ..kang gila d buatnye.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2012 04:36 PM | Show all posts
asal semenanjung,tapi dah stay sini dengan family sume kat sini,ko angin,aku yang kene ni,mau  ...
nitrotech Post at 6-6-2012 16:32



    sabo TT...ngadu lah pada Dia puas2..insyaallah TT akan dapat yang lebih baik dari dia tu...zaman sekarang laki pompuan sama jer perangai menipunya..membelit orang kaw kaw
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2012 04:36 PM | Show all posts
That women mr Nitrotech was a stupid dumb ass fark....

semoga Karma menjengah haiwan itu nanti {: ...
AbukRokok Post at 6-6-2012 16:24


amin,moga2 camtu la,aku dah betol2 terjatuh dan terduduk ni,terhina nye aku,betol2 rase hina weiii,
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 04:37 PM | Show all posts
TAk per lah....
Sekurang-kurangnya dia bagi gak lauk kenduri dia tu....bermakna dia masih sayang kat U Bro...kalau dia tak sayang, tak de nya dia nak bersusah payah tapaw lauk tu....

Ala...dia pun baru bertunang je bro...bukan gerenti lagi dia sampai ke jinjang pelamin....Apa kata U bangkit, gi carik awek yang lebih shantik lagi....pastu tak yah tunang-tunang, U kawin terus.....

p/s:  make sure U tapaw nasik kawin U tu & bagi kat gf pada malam pertama U Bro....
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 04:39 PM | Show all posts
TAk per lah....
Sekurang-kurangnya dia bagi gak lauk kenduri dia tu....bermakna dia masih sayang ka ...
jazaa Post at 6-6-2012 16:37



    hep...ape ngajo yg bukan2 kt TT ni...

ade ke bg lauk..bg la rakaman malam pertamaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 01:17 AM GMT+8 , Processed in 0.106521 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list