CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 18916|Reply: 105

Tlg aku buang perasaan suke kat pompuan ni ........

[Copy link]
Post time 29-5-2012 09:03 PM | Show all posts |Read mode
AKu ade minat srg minah ni. First time aku tgk die aku dah suke die. Tp aku ni pemalu tak ingat dunie. Aku mmg agak berat mulut  ngan pompuan dlm lingkungan usie aku ( 21-27 ). Sbb tu ramai org kate aku sombong. Tp knp tah tetibe geng die bg aku no. die. Geng die ckp pompuan tu sendiri yg bg. Camni die tahu aku suke kat die wallahuallam............ Tp time tu mmg hepi mcm menang loteri la.

Stat ari tu aku berkwn ngan die. Mmg bleh masuk la ngan die. Ari2 mmg tak sah kalo tak main sms. Walaupun selalunye aku yg kene mulakan dulu. Kirenye kat satu tmpt keje tu aku la satu-satunye laki yg agak rapt ngan die. Tp satu ari tu die mc so aku borak2 la ngan geng die.  Melalui geng die baru aku tau die dah berpunye. Geng die yg lain perkenalkan diorang. Aku down giler mase tu. Tp pikir blk watpe lak aku kene frust menonggeng. AKu bkn couple ngan die pun. Soknye die dtg. Mcm bese la kitorang berborak / bergurau. So ngan nada bergurau aku bkk la topik boyfren. Aku tak tau la die bergurau @ serius mase tu tp die mengaku die mmg dah ade BF.

So stat ari tu aku decide nak kurangkan komunikasi ngan die. Sms jarang2. Wat2 sebuk kat tmpt keje. Tp tah knp kalo sehari tu aku tak bertegur / sms ngan die aku rase tak sah. Rase kosong / tak tenteram je hidup aku. Tiap kali aku bertembung ngan die dada aku berdegup kencang. Die lak walaupun aku wat2 tak nampak die sengih je kat aku siap tegur lagi. Aku pnh skali decide tak moh sms die lg. Tp aku leh than 2 minggu je. Akhirnye aku tersend jugak sms kat die. Die siap tnye lagi psl snyp je skang. Tak sudi lagi ke ngan die. Urrggghh minah ni...... Sampai ade dlm sehari tu die siap sms aku tnye khabar aku. Ai die ni wat aku BF spare die ke ?

Geng2 ku dah tahu masalah aku ni. Senang la diorang ckp best man win la ........ Die bkn dlm ikatan lagi la..... Die suke kat ko sbnarnye la ......... Tp aku taknak bagi diri aku sendiri harapan palsu lagi. Dah sampai mase aku lepaskan die walaupun perasaan suke masih ade.

Tolong aku wei ..............
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2012 09:14 PM | Show all posts
Ai, mcm citer zaman sekolah la plak. anyway, cube ko tanam kan dalam pikiran ko, die tu hanya lah kawan dan takkan suke kat ko.......
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2012 09:17 PM | Show all posts
ko ni kira simpanan dia je
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2012 09:27 PM | Show all posts
layan jer macam biasa anggap jer perempuan tu skandal ko...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2012 09:28 PM | Show all posts
ko ni x gentleman langsung........terus terang la dgn dia dah ko minat kat dia.....

dia belum kahwin lagi....bukan hak sesape lagi.......bunga masih boleh dipetik.......
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2012 10:08 PM | Show all posts
terus terang je lah TT. . tak salah
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2012 09:53 AM | Show all posts
elemek ko ni....x semestinya dia ada boipren, dia akan kawin dgn boipren dia tu.  kawan aje lah dgn dia.  pada aku normal je
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2012 02:51 PM | Show all posts
kwn jeh mcm bese...kl ada keberanian lebih ko bg tau ah ko suka dia...
tp ko kena la sedia mental dan pizikal bila ko ditolak...sbb tu x mustahil akn jd..

tp pelik plak, nape pompuan neh layan ko cm layan special jehhh..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2012 02:59 PM | Show all posts
lu kenal ke sape balak dia bro? x kn?
gua rasa lu la 2 ..saje dia nk provok..
klu stakat nk kenal2 xdenye dia nk bg no tpn kt lu ..
papepn..BEST MAN WIN
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2012 03:53 PM | Show all posts
gilalah lu bro!! JANTAN SIMPANAN!!!!

ok, ayat 2 utk wat uols down utk ingat bagai nak mati dkt awek 2.. sila belajar cari awek lain... contohnya iols.... punya kawan.... hahahahhahah
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:18 AM | Show all posts
kawin pun leh cerai.. nie kan baru kapel...
apa daa..

1st ko ckp awek tu.. kasi no kat ko..
2nd ko ckp awek tu kenal bf dia pun atas dasar kawan kenalkan..

ko tak nampak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 11:00 AM | Show all posts
ko reka cerita la..mak ko dh ada calon binik kat ko..tgk apa reaksinya....suka ke marah..dr situ leh tau..kalu suka maknanya ko mmg laki simpanan dia..kalu marah mmg dia ada hati kat ko gak
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 11:08 AM | Show all posts
jgn curik awek org......wat u gip u get bek
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 02:02 PM | Show all posts
TAK PAYAHLAA BRO....bayangkan dlm Ikatan lagi pun dok menggedik dgn ngko. Esok lusa dier jumpa org lain, apa nasib ngko? Just pk negative things pasal dier insyallah ngko selamat.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:22 PM | Show all posts
pompuan tu gatai, gedik, gelenyar, meghela.

saja kunun, nk test market. bajet hot. bajet ramai laki suka dia. nanti boleh cite kat bf, nada2 marah knun ada laki dok ngorat2 dia (laki tu ko la). kunun bg bf jeles. kunun dia laku, soh bf dia jgn2 wat hal nk tinggalkan dia. kalau tak, rugi. sbb dia laku.

xde motip okeh, dah ada bf, hegeh pi bagi no tepon kt laki lain.

ok, aku dh kutuk dia. nampak tak dia tak baik kan? aku nk tolong ko ni. so skang boleh la ko buang prasaan suka tu.

sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 10:46 PM | Show all posts
perempuan....makin ko gali ke dalam, makin besar masalah ko nanti
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 11:19 PM | Show all posts
relax lar TT...X semesti nyew ape yg ko suka tu, bek tok ko....n x semesti nyew ape yg ko x suke tu, x bek tok ko....kalo ko x dpt kawen ngan dia pown maybe tu yg terbaekk....ada hikmah di sebalik nyew....accept je larr, x payah larr frust menonggeng bagai...
serah khenn kepada tuhan...n kalo dh jodoh ko dgn wanita tuu...x khenn kemana punye lahhhh.....dun worry....be happy.....gud luck....
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 07:12 AM | Show all posts
kesian nya ko... dh la pemalu, susah lak nk dpt pompuan, dh dpt ada competition lak.... apa2 pun terusterang kat dia la... biar dia pilih... now or never... ada satu forumer (EchaLisa) tu tanya sal ni gak, dia pompuan n dia takut kalau dia yg terhegeh2 kat lelaki... mcm sama kes ngan ko jer.... ntah2 pompuan yg ko suka tu tk?...hmmmmm... anyway ko leh belajar dari dia n the feedbacks from her thread... sekian....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-6-2012 10:41 PM | Show all posts
Post Last Edit by orangpluto at 2-6-2012 00:42

Btoi kate krg............ Pesal la aku lmbt sedar. Walauapun die ngan BF die PJJ tapi die ngan rela ati bg no. die kat aku menampakkan sngt die ni tak komitmen ngan relationship diorang. Tak mustahil bende yg same terjadik kat aku blk. Perghh nasib baik aku ngan die tak pergi melangkah jauh lagi. Kalo tak haru biru hidup aku..........

Oh ye info psl aku ngan pompuan tu
1.Umur 26
2.Keje bese je......
3.Agak pendiam skit
4.Agak kurus. Berat 58. Tinggi 162
5.Muke cam budak. Ramai org ckp muke adik2 aku lg matang dr muke aku.
6.Masalah payah suke kat pompuan. Sblm ni ade 2 / 3 pompuan minat aku ( ade lagi cun dr pompuan ni ) tp tah knp aku buat tak tau je ngan diorang. Normal ke aku ni ? Ke aku ni jenis memilih ? Takde perasaan langsung tu same ke ngan memilih ?

Psl pompuan tu

1.Takde la cun sngt tp sedap la mate memandang
2.Same tinggi kot ngan aku
3.Agak slim skit dr aku
4. Tak tau la samade aku perasan je lebih atau tak, dr jauh aku perasan die selalu jeling / curi2 pandang aku.......... Aku pandang die blk die pun pandang lain dan same jugak sebaliknye bile aku pandang die dulu dr jauh
5. BF die aku tak knl pun....... Tp menurut geng die satu tmpt ngan aku. Aku mls amik peduli sape die
7. Mase ayah die meninggal aku la org yg terawal die bgtau. Tgh mlm lak tu. Pueh aku memujuk mase die sob sob sob. Member die hanye tau bsoknye. BF die aku tak tau.Lantak la...........
8. Kerja satu tmpt ngan aku tp lain deparment tp tempat keje agak dekat. Tp pangkat aku lg tinggi la.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 01:06 AM | Show all posts
As Salam TT..pendapat aku....kawan je la...best gak dpt sahabat berlainan jantina nie..cuma jgn over dah le..hubungan setakat..sms..dan phone..tak perlu deting meting..berdua2an....kalau nak kuar makan2..pastikan ramai2...

dan yg paling penting..anggap je dia cam adik ko sendiri..mungkin perasaan akan timbul tp cepat2 la ko tolak...ye la..dah macam adik sendiri...gila ke...

itu jek....sure best dpt sahabat yg ramai kan...ko kan pendiam lg la....tak ramai sahabat...ada org sudi..terima je la..cuma yg penting jaga batas pergaulan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:49 PM GMT+8 , Processed in 0.090399 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list