Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
53234
View
1154
Reply

THE WALKING DEAD 6

[Copy link]

Author: adie82       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2013 05:14 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 11-2-2013 04:08 PM
Dah tengok ke? Kat tempat aku selalu download masih belum upload lagi episod baru.. Huhuhu

just go here - http://www.tv-links.eu/tv-shows/The-Walking-Dead_24227/

members kat situ ada gak bagi link kekadang...so kalo lmbt sgt, ade je la yg bagi link streaming punye
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2013 08:12 PM | Show all posts
hike80 posted on 11-2-2013 05:14 PM
just go here - http://www.tv-links.eu/tv-shows/The-Walking-Dead_24227/

members kat situ ada gak ...

Oh.. Tak reti aku download kat situ.. Huhu.. Tapi aku ada jumpa dah tempat lain yang ada link download
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2013 10:55 PM | Show all posts
best!!!!!

kesian rick dia masih dihantui bini dia!!!

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2013 10:10 PM | Show all posts
Rasa menyampah pulak tengok perangai Glenn tu.. Maggie ok je, dia pulak yang emotional
Rick pula dah jadi gila balik.. Aduhaiiiii
Daryl ikut abangnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2013 10:23 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 14-2-2013 10:10 PM
Rasa menyampah pulak tengok perangai Glenn tu.. Maggie ok je, dia pulak yang emotional
Rick pula  ...

Daryl bukan nak ikut kan? tapi gavenor tangkap dier then buat citer dier and abg dier yg merancang serangan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2013 10:38 PM | Show all posts
hike80 posted on 14-2-2013 10:23 PM
Daryl bukan nak ikut kan? tapi gavenor tangkap dier then buat citer dier and abg dier yg merancang ...

Bukan ikut tu.. Maksud aku dia dah berpisah dari kumpulan Rick, sebab Rick tak bagi Merle ikut diaorang balik ke penjara.
Jadi Daryl buat keputusan ikut abang dia..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 08:18 AM | Show all posts
AlienGurlz posted on 14-2-2013 10:38 PM
Bukan ikut tu.. Maksud aku dia dah berpisah dari kumpulan Rick, sebab Rick tak bagi Merle ikut dia ...

ye ke??? bukan masa tembak menembak tu, Daryl just tembak sebab nak bagi rick and the others lepas...then next scene tup2 dah kena tangkap je...nak kenatgk balik ni...ish
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 02:04 PM | Show all posts
hike80 posted on 15-2-2013 08:18 AM
ye ke??? bukan masa tembak menembak tu, Daryl just tembak sebab nak bagi rick and the others lepas ...

Hahaha.. Aku komen pasal episod baru tu la.. Episode 9, bukan episod 8.. Huhuhu..
Ingatkan ko dah tengok dah.. Hehehe


Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 02:31 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 15-2-2013 02:04 PM
Hahaha.. Aku komen pasal episod baru tu la.. Episode 9, bukan episod 8.. Huhuhu..
Ingatkan ko dah ...

aku dah tgk....tu yg aku ckp pasal rick jadik giler balik tu...tapi xmo la reveal lelebih takut ramai tak tgk lagi

dlm episode baru ni yg diorg sebut daryl ikut abg dier...padahal diorg tak tau yg daryl sebenanrnye ditangkap kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 05:21 PM | Show all posts
hike80 posted on 15-2-2013 02:31 PM
aku dah tgk....tu yg aku ckp pasal rick jadik giler balik tu...tapi xmo la reveal lelebih takut ra ...

Ha'ah, Darly ditangkap lepas tu diselamatkan oleh Rick dan Maggie.. Ada ke bahagian diaorang cakap Daryl ikut abang dia tu? Tak ingat pulak.. Masa bila ek? Huhu..


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2013 07:02 PM | Show all posts
geng baru kat penjara tu boleh harap ke? 2org cam baik lg 2org cam jahat
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 10:54 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 15-2-2013 05:21 PM
Ha'ah, Darly ditangkap lepas tu diselamatkan oleh Rick dan Maggie.. Ada ke bahagian diaorang cakap ...

Darly diselamatkan oleh Rick dan Maggie??? Aku totally missed that part la kot.  Shoot I am so have to rewatch the episode..haha  Esok dah ada baru pulak..ish kena catch-up quick
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 10:56 PM | Show all posts
adie82 posted on 15-2-2013 07:02 PM
geng baru kat penjara tu boleh harap ke? 2org cam baik lg 2org cam jahat

aku rasa diorg tu sume ok...tapi sebab marah punye pasal bini character sorang lagi tu mati.  But bini dier mati bukan sebab geng Rick pun.  Aku harap they will all be ok la.  Coz they would need as many reinformance as possible if they are going to go head to head dgn geng govenor tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 06:36 AM | Show all posts
AlienGurlz posted on 15-2-2013 05:21 PM
Ha'ah, Darly ditangkap lepas tu diselamatkan oleh Rick dan Maggie.. Ada ke bahagian diaorang cakap ...

haa....baru faham....aku tak sangka the 1st 15 minutes adalah sgt penting...version srteaming yg aku dpt masa tu tak berapa stabil...streaming tu siap ada iklan lagi tu...tah siaran dr mana tah....tak bole nak control ko start play dr mana...start2 trus kumpulan 4 org baru tu nak gi tanam mayat pompuan je....hari ni baru paham maksud ko
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 02:44 PM | Show all posts
hike80 posted on 16-2-2013 06:36 AM
haa....baru faham....aku tak sangka the 1st 15 minutes adalah sgt penting...version srteaming yg a ...

Oh.. Patutlah.. Hehe..
Entah macam mana la nasib Daryl dengan Merle nanti.. Dah la diaorang berdua je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 02:48 PM | Show all posts
adie82 posted on 15-2-2013 07:02 PM
geng baru kat penjara tu boleh harap ke? 2org cam baik lg 2org cam jahat

Ha'ah.. Tak suka anak-beranak tu.. Tak bersyukur langsung... Nasib baik ada 2 orang yang baik tu..
Kalau tak, tak tahulah apa jadi..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 11:25 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2013 08:40 AM | Show all posts
dah mula ke season baru? semalam tgk astro dok ulang episod lps.trus totop tv
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2013 05:00 PM | Show all posts
omg. nyesal aku masuk. ramai x tules spoiler. hahaha. damn!
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2013 05:12 PM | Show all posts
Robab posted on 18-2-2013 05:00 PM
omg. nyesal aku masuk. ramai x tules spoiler. hahaha. damn!

err...sorry ...teruja nak tulis...mlm ni nak sedut new episode
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103015s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list