Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
53203
View
1154
Reply

THE WALKING DEAD 6

[Copy link]

Author: adie82    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2018 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
honeylynn replied at 17-4-2018 09:24 AM
Rick - 0
Negan - 0
Eugene - 1

Dah xde season 9 ke pasnih.. sbb season 8 pun sendu jaaa.
Kembalikan kegemilangan lalu, bila bencana ni nk tamat ek.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
isms replied at 29-3-2018 10:57 AM
maggie tuh dah miscarriage ker? sbb tak beranak2. and perut pun x besar2.
cpt lagi si judith tuh m ...

Ntah time scan nmpk baby besar dlm perut tp perut tak nmpk huhu..
Dia mcm nk lawan rick je nnt
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 09:31 AM | Show all posts
season 8 yg awal2 dh tgk
tp slow sgt plk jln ceritanya
another half towrds the end rekod je
tp xtgk2 lg
nntlah



btw nape thread ni letak RP3?


Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 09:18 PM | Show all posts
Latest season Rick mati ke?...nooooooooo!!!!
Bila start eh?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2018 09:57 AM | Show all posts
Dah x layan series nie..sbb mcm drag sgt
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 28-8-2018 09:18 PM
Latest season Rick mati ke?...nooooooooo!!!!
Bila start eh?

Iklan kat fox ni start 8/10,
Dah kuar lagu wuzz khalifa er betul ke eja ni katanya witness rick in finale season ke episode tak igt gitulah sebutnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2018 09:21 AM | Show all posts
season 8 sangatlah sampahhh.... bosan giler....
ni nak try tengok episod 1 season 9... kalau plot lembaps jgk malas dah nak follow
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2018 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
net_level replied at 14-10-2018 09:21 AM
season 8 sangatlah sampahhh.... bosan giler....
ni nak try tengok episod 1 season 9... kalau plot l ...

Season 9 last season eh rick grimes?
Tadi ep 5 rick dah hilang naik helikopter  dibawa anne yg duk kat tempat sampah dulu tu
Pastu anak dia judith dah besar dah dlm 6-7 tahun gitu.
Judith dah boleh lawan zombie dah. Sian plak dia dibesarkan ngn michonne jelah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2018 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 28-8-2018 09:18 PM
Latest season Rick mati ke?...nooooooooo!!!!
Bila start eh?

Tak mati rasanya tapi mcm terpisah drpd kump dia  kalo ikut apa yg terjadi di episod 5 ni la tapi kan mmg season 9 ni last season kot tuk dia sbb terbaca andrew lincoln nk spend lebih masa ngn family plak..
Penat dah kot asik ngadap zombie dekat 10 tahun huhuhu.

Taktaula akn ade season 10 ke tidak pasnih.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2018 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-11-2018 04:41 AM
Tak mati rasanya tapi mcm terpisah drpd kump dia  kalo ikut apa yg terjadi di episod 5 ni la tapi  ...

alahaiii so i xnak tengokkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2018 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 5-11-2018 01:50 PM
adila39 replied at 5-11-2018 12:56 PM
alahaiii so i xnak tengokkk


Ala tgk laa huhu episod 5 ni last episode utk rick grimes dlm the walking dead.
Maybe bebila season lain dia muncul balik kot huhuhu yela dia tak mati lg kan.

nnt akn ada movie rick grimes dia gak akan berlakon tahun depan kot tak silap.

Episod seterusnya pasnih ok gak si carol pun rambut dah panjang mcm legolas plak siap main panah plak.
Taktau sapa akan lead, tapi negan hidup la lg pastu ade geng villain lain Whisperer yg katanya guna kulit zombie tuk survive mungkin sarung kulit zombie tu kot ke cemana tah
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2018 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-11-2018 05:48 AM
Ala tgk laa huhu episod 5 ni last episode utk rick grimes dlm the walking dead.
Maybe bebila se ...

I pity negan kena kurung..but he is actually cruel at d same time strong like rick. Yg lain semua start to have issues dgn rick sbb x bunuh negan...somehow i follow aeries ni sbb rickkkk
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2018 03:59 PM | Show all posts
next episode, judith dah besar & jd mcm carl. judith cantik k, bila dah besar.....cant wait
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2018 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 5-11-2018 02:27 PM
I pity negan kena kurung..but he is actually cruel at d same time strong like rick. Yg lain semua  ...

Episod 6 tadi menyaksikan satu bonding yg menarik antara negan ngn judith
Kesian judith dia takda sapa2 Rick pun bkn ayah kandung dia tp dia sgt bertuah disayangi ramai org.patutnya abang dia carl tu jgn mati lagi adehh.
Btw rick ade anak lelaki ngn michonne okeh sempatlah buat sebelum rick hilang aritu huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2018 02:14 PM | Show all posts
Suchi replied at 12-11-2018 06:12 AM
Episod 6 tadi menyaksikan satu bonding yg menarik antara negan ngn judith
Kesian judith dia takda ...

rick dah hilang naik heli...tu last scene dia ke? alaaaaa gitu je ke?????? michone sure heart broken....and negan jd ketua balik ke??
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2018 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
shi_jewel replied at 9-11-2018 03:59 PM
next episode, judith dah besar & jd mcm carl. judith cantik k, bila dah besar.....cant wait :lovelin ...

Yes cantik dan bijak. Dia selalu g kat penjara negan minta bantuan bila buat math alahai iols bengang ngn negan pi bunuh glen teruk2 tapi negan dr awal nmpk syg ngn anak2 rick.
Pelik tak musuh tapi sayang ank org tu.
Ikutkan iols lg benci ngn simon org kanan dia yg pangai busuk hati g bunuh semua org Jandis kat tmpt sampah tu.
Mujur simon dah mati.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2018 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-11-2018 02:14 PM
rick dah hilang naik heli...tu last scene dia ke? alaaaaa gitu je ke?????? michone sure heart brok ...

Haah last scene tp tak mati just terpisah gitulah kira watak rick grimes tu ada je
Sbb nnt movie tv rick grimes tu still andrew lincoln gak berlakon.
Mmg sedih tgk michonne selalu ckp sorang2 seolah2 dia borak ngn rick dan carl.
Part sedih judith perasan gak michonne tu selalu gitu tp judith cakap dia dah makin tak igt cemana suara ayah ngn carl tu kira dah makin lupa la kot dia harap michonne tu masih igt dan dengar suara dorang tu alahai part ni sedih plak yela dia kecik lg kan masa org2 tersyg tinggalkan dia lama2 makin besar makin lupa.
Harap pasni mana tau rick rindu nak beraksi balik dorang bertemu kembali huhuhuhuhu pls season 10 kalau ade lg.

bleh lak watak utama dah takde tapi cerita tetap berjalan heheh takde plak tetiba tamat di pertengahan jln malah makin dasat plak penjahat kali nih org yg menyamar jadi zombie.. tibaaa zombie boleh borak sesama sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2018 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 12-11-2018 06:25 AM
Haah last scene tp tak mati just terpisah gitulah kira watak rick grimes tu ada je
Sbb nnt movie  ...

ni yg nyampah nak tengok..xkan sama dah rick xde  end kan je la   penat tengok series ni from season 1.

Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2018 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu season ni pun last tuk maggie kan? Pelik ahh mmg dlm komik watak dia abis ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2018 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-11-2018 02:28 PM
ni yg nyampah nak tengok..xkan sama dah rick xde  end kan je la   penat tengok series ni from seas ...

Tula komen2 fan twd kat ig pun bising pe hal watak2 utama tade plak.
Padahal dlm komik rick ngn carl still alive okeh.
Maybe yg movie rick grimes tu kisah rick time hilang selama 6 tahun lepas naik heli tu la kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081572s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list