Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
53010
View
1154
Reply

THE WALKING DEAD 6

[Copy link]

Author: adie82       Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2012 11:09 AM | Show all posts
kesian glen n maggie..jahat betul governr n the gang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 05:02 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 2-12-2012 07:02 PM
Tu la.. Geram sangat.. Nasib baik dia tak rogol Maggie.. Kalau tak..........

dah tgk ke epi 8... lips dah sedut...lum tengok lagik.... nebesssss nak tengok...


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2012 08:48 AM | Show all posts
panas hati la ni...dah lanext episode bulan 2 tapi siap dah tunjuk preview...siol tul!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2012 09:46 PM | Show all posts
apa agaknya reaksi si andrea pas dia tau yg serand diorang tu team rick?

bila masa lak si daryl tu kena tangkap???


giler ah... na kena tunggu februari baru ada next episod??!!! cuti krismas sakan diorang!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2012 11:50 PM | Show all posts
lipsofanangel posted on 3-12-2012 05:02 PM
dah tgk ke epi 8... lips dah sedut...lum tengok lagik.... nebesssss nak tengok...

Dah tengok dah.. Best sangat episod ni. Hehe..


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2012 11:50 PM | Show all posts
Michonne bunuh Penny dan cederakan mata Governor
Rick berjaya bawa lari Glenn dan Maggie. Oscar mati ditembak
Daryl ditangkap oleh pengikut Governor. Governor tuduh Merle belot dia(rasanya nanti mesti Merle akan join kumpulan Rick).
Andrea terkejut sewaktu Governor beritahu salah seorang pengganas yang menyerang diaorang adalah Daryl..

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2012 11:55 PM | Show all posts
adie82 posted on 4-12-2012 09:46 PM
apa agaknya reaksi si andrea pas dia tau yg serand diorang tu team rick?

bila masa lak si daryl  ...

Dia kena tangkap masa diaorang tembak-menembak la tu kot.. Kan Daryl suruh Rick pergi dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2012 11:16 AM | Show all posts
AlienGurlz posted on 4-12-2012 11:50 PM
Dah tengok dah.. Best sangat episod ni. Hehe..

dah tgk gak... masa michonne nak libas tu, rasa lega la sbb ingat governor mati...skali andrea lak mari...
arghhhh...
suffer nak tunggu feb wei....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2012 02:34 PM | Show all posts
Dari preview episod 9 nampak macam andrea ni berpatah balik ke Governor. Gersang betul minah ni....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2012 05:59 PM | Show all posts
lipsofanangel posted on 5-12-2012 11:16 AM
dah tgk gak... masa michonne nak libas tu, rasa lega la sbb ingat governor mati...skali andrea lak ...

Hahaha.. Ha'ah, ingat Governor akan mati la masa tu, sekali Andrea pulak menyibuk..
Rick nampaknya masih tak percayakan Michonne kan.. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2012 06:15 PM | Show all posts
bronches posted on 5-12-2012 02:34 PM
Dari preview episod 9 nampak macam andrea ni berpatah balik ke Governor. Gersang betul minah ni....

Haha.. Entah bila la dia nak sedar yang Governor tu orang jahat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2012 12:29 AM | Show all posts
AlienGurlz posted on 5-12-2012 06:15 PM
Haha.. Entah bila la dia nak sedar yang Governor tu orang jahat

kat komik memang mata buta sebelah pun si gabenor bank negara tu!...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 11:51 PM | Show all posts
adie82 posted on 6-12-2012 12:29 AM
kat komik memang mata buta sebelah pun si gabenor bank negara tu!...

Ha'ah, tapi lebih suka dia terus mati je.. Tak payah nak buta-buta mata dah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2012 11:58 AM | Show all posts
next episode macam ada main cast yg akan mati je!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2012 06:59 PM | Show all posts
adie82 posted on 8-12-2012 11:58 AM
next episode macam ada main cast yg akan mati je!!!

smp bulan 2 nak tunggu tu!! adeh
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 04:49 PM | Show all posts






Last edited by AlienGurlz on 7-1-2013 04:51 PM

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2013 08:57 PM | Show all posts
haaa...this sunday....Walking Dead 2nd half season...monday and tuesday cuti lak tu...mmg cantik la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2013 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Excited!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2013 02:54 PM | Show all posts
alamal...agak mengecewakan la episode baru ni...Rick nak jadik giler balik ke??? bosan...bosan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2013 04:08 PM | Show all posts
hike80 posted on 11-2-2013 02:54 PM
alamal...agak mengecewakan la episode baru ni...Rick nak jadik giler balik ke??? bosan...bosan.

Dah tengok ke? Kat tempat aku selalu download masih belum upload lagi episod baru.. Huhuhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082397s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list