Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
53241
View
1154
Reply

THE WALKING DEAD 6

[Copy link]

Author: adie82       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2012 11:29 AM | Show all posts
Mungkin Carl yang tembak walker perut buncit tu agaknya... Bukan mak dia? ( Masih rasa watak Lori belum mati) Lori diselamatkan oleh Carol dah mereka terpisah?.

Daryl sangat sweet semalam bagi susu pada baby Last edited by arremyn on 19-11-2012 11:36 AM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2012 07:02 PM | Show all posts
arremyn posted on 19-11-2012 11:29 AM
Mungkin Carl yang tembak walker perut buncit tu agaknya... Bukan mak dia? ( Masih rasa watak Lori be ...

kompom mati katanya berdasarkan interview dgn pengarah dia,,, tp akan muncul jugak watak dia....

donlot kat torrent tersohor la...

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2012 07:38 PM | Show all posts
adie82 posted on 19-11-2012 07:02 PM
kompom mati katanya berdasarkan interview dgn pengarah dia,,, tp akan muncul jugak watak dia....
...

Aisey... tetap rasa pelik camne walker bole makan Lori sampai licin hahahhahaa..

Ok will donlod komik dia...thanks dear.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2012 07:55 PM | Show all posts
adie82 posted on 19-11-2012 07:02 PM
kompom mati katanya berdasarkan interview dgn pengarah dia,,, tp akan muncul jugak watak dia....
...

komik dah sampai mana, last aku baca hari itu diaorang serang govenor pastu govenor serang penjara, diaorg lari pastu jumpa perumahan, diaorang buat petempatan kat situ... aku pun dah terlupa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2012 10:16 PM | Show all posts
B.K posted on 19-11-2012 07:55 PM
komik dah sampai mana, last aku baca hari itu diaorang serang govenor pastu govenor serang penjara ...

ntah ler... rasanya aku baca ari tu sampai siri 92 kot?!

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2012 10:57 PM | Show all posts
Rimas part Rick mereng tu...sib baik by end of this episode dah ok...kot tak sengal gak nak melayan

So next week possibility sume berjumpa...gmpak la...aku x berapa gemar abg si Daryl tu....rasa tak secure la dgn dier tu...jumpa dier dgn zombie, mau je bunuh dier dulu seblm bunuh zombie

p/s: nama Sarah Wayne Callies still ada dlm credit, so ada possibility ke akan ada flashback scenes?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2012 10:50 AM | Show all posts
hike80 posted on 19-11-2012 10:57 PM
Rimas part Rick mereng tu...sib baik by end of this episode dah ok...kot tak sengal gak nak melayan
...

Tu la.. Nama Sarah masih ada lagi..
Rick dah ok balik.. Takut tengok Rick jadi gila
Daryl pulak akhirnya dah jumpa Carol..
Rick dukung bayi, Daryl dukung Carol

Minggu depan ramai yang speku Merle akan rogol Maggie
Glenn pulak katanya akan..........

Tak sabar nak tengok Michonne join geng Rick
Lepas ni boleh la diaorang semua lumur darah zombie kat badan macam Michonne tu..
Jimat sikit peluru+tenaga nak lawan zombie..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2012 10:20 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 20-11-2012 10:50 AM
Tu la.. Nama Sarah masih ada lagi..
Rick dah ok balik.. Takut tengok Rick jadi gila
Daryl pu ...

pergh...gempaknye speku diorg...siol la...ada pulak rogol2

tapi mahone tu bijak la...tak yah bunuh bnyk2...blend together..haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2012 10:37 PM | Show all posts
hike80 posted on 23-11-2012 10:20 PM
pergh...gempaknye speku diorg...siol la...ada pulak rogol2

tapi mahone tu bijak la...tak yah bu ...

Kalau ikut komik, patutnya Michonne yang kena rogol..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2012 11:32 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 23-11-2012 10:37 PM
Kalau ikut komik, patutnya Michonne yang kena rogol..

err..soklan..tak kira la sapa yg dirogol


tapi adakah perogolnye (komik and tv) is the same character??  kalo ye...aku mmg tak suka la character dier tu...character dier mmg ada vibe jahat yg melampau...tu yg aku kata...kalo jumpe dier dgn zombie...bunuh mamat tu dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2012 01:05 AM | Show all posts
hike80 posted on 23-11-2012 11:32 PM
err..soklan..tak kira la sapa yg dirogol

Haha.. Yang tu tak pasti la.. Tapi rasanya mesti orang yang sama kot.. Huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2012 01:20 PM | Show all posts
kalau ikut komik si michonne yg kena rogol... adakah megi yg kena???
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 09:10 PM | Show all posts
Aku dah mula rasa meluat dgn si Andrea tu...semenjak kenal Governor ni..asik xtvt di atas katil semanjang...yg governor ni pulak mmg sex addict agaknye....sib baik Maggie selamat

Overall episode minggu ni xde apa sgt la yg extreme...coz episode penting nye ialah minggu depan...Season Finale!!!  Ish...harap2 la group Rick menang (aku tak baca komik..aku agak je la)..somehow I have this feeling yg Merle tu mungkin akan berpaling tadah terhadapa Governor...blood little thicker than evil.

So till next week...harap2 la betul season finale..jgn series finale sudah...hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 11:29 PM | Show all posts
mid season finale???? sekejapnya..

bila next season????

mgu depan best merle vs daryl, rick vs governor .. prison lak kena serang ngan wlakers!!...
andrea berpihak ke sapa? tp tgk teaser cam masuk belah governer je!
merle lak camana?


kalau ikut komik tak akan abis lagi...  gavernor akan serang prison bawak kereta kebal!!! Last edited by adie82 on 26-11-2012 11:35 PM

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 12:14 PM | Show all posts
kalo rasa nk simpan buat koleksi, saya ada download season 1 dan season 2...boleh PM, nnti saya burn kat DVD...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 04:59 PM | Show all posts
carol hidup lagi rupanya..

kesian rick mcm org tak betul dah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 09:39 PM | Show all posts
adie82 posted on 26-11-2012 11:29 PM
mid season finale???? sekejapnya..

bila next season????

yeap...next week going to be  mid season finale....and target sambungan episode 9 would be february 2013.  Pergh.....merana tunggu ni kalo next week episode cliff-hang

aku rasa mcm andrea akan pilih governor and Merle akan pilih team rick.



Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 12:58 AM | Show all posts
Kesian Glenn kena belasah dengan Merle.. Nasib baik tak kena makan dengan zombie
Maggie pun kesian juga.. Huhu.. Harap-harap minggu depan Andrea akan tahu perangai sebenar Governor tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2012 06:34 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 29-11-2012 12:58 AM
Kesian Glenn kena belasah dengan Merle.. Nasib baik tak kena makan dengan zombie
Maggie pun k ...

cipan dah tengok governor suruh maggie tanggal baju... rasa nak sepak2 muka governor tu..



Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2012 07:02 PM | Show all posts
lipsofanangel posted on 2-12-2012 06:34 PM
cipan dah tengok governor suruh maggie tanggal baju... rasa nak sepak2 muka governor tu..
...

Tu la.. Geram sangat.. Nasib baik dia tak rogol Maggie.. Kalau tak..........
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078931s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list