Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
52988
View
1154
Reply

THE WALKING DEAD 6

[Copy link]

Author: adie82       Show all posts   Read mode

Post time 8-11-2012 10:00 PM | Show all posts
evey709 posted on 8-11-2012 12:34 PM
Aaah  Sedey nye episode kali ni.
Kalau tiap2 episod camni mau stress dibuat nye

Banduan-banduan tu baik pun kan. Akhirnya dapat juga diaorang join geng Rick
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 10:03 PM | Show all posts
lipsofanangel posted on 8-11-2012 01:52 PM
iyer dah..rasa nak tempeleng2 jer muka Andrea bila dia buat muka ala2 miang ngan governor tu..

Patutnya Michonne jangan bagi muka sangat kat Andrea tu. Ni ikut jugak cakap Andrea tu.. Adoiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2012 03:10 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 8-11-2012 10:00 PM
Banduan-banduan tu baik pun kan. Akhirnya dapat juga diaorang join geng Rick

Diorg cam nak balancekan group ni kan..
Kill off 2 characters. Add 2 more characters
Dah la sorg itam,sorg putih..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2012 10:35 PM | Show all posts
evey709 posted on 10-11-2012 03:10 PM
Diorg cam nak balancekan group ni kan..
Kill off 2 characters. Add 2 more characters
Dah la sor ...

Hehe.. Betul tu.. Tapi rasanya diaorang ni pun tak akan hidup lama... Huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2012 07:12 AM | Show all posts
episode yg best gielr.. tak sangka lori mati awal...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 12:18 AM | Show all posts
So sad, Lori mati....
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 01:05 AM | Show all posts
Aku tak penah suka tgk si Andrea tu.nak2 episode Ari ni.nyampah betul
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 09:05 AM | Show all posts
sedey tgk rick guling2 kat lantai bila tau lori dah mati....

yg penting carl seorang yg tabah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2012 07:51 PM | Show all posts
Lori dah kne makan zombie k? Ada zombie buncit tu...

Pastu carol pun dah mati gak k ? Ada 3 kubur kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 04:09 PM | Show all posts
B.K posted on 13-11-2012 07:51 PM
Lori dah kne makan zombie k? Ada zombie buncit tu...

Pastu carol pun dah mati gak k ? Ada 3 kubur ...

Erm.. Ha'ah.. Kesian Rick kan..
Carol belum mati lagi rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 04:20 PM | Show all posts
Michonne akhirnya dah tinggalkan Andrea.. Baguslah..
Rick pula dapat panggilan dari Lori ke tu?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2012 06:43 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 14-11-2012 04:20 PM
Michonne akhirnya dah tinggalkan Andrea.. Baguslah..
Rick pula dapat panggilan dari Lori ke tu?
...

yer.. kalau ikut komik, rick jadi separuh gila cakap sorang2 kat tepon takde line... dia cakap ngan lori...

dia akan simppan tepon tu n akan guna bila dia rindu ngan lori... nanti kantoi ngan anak dia...


still sedih jugak episod ni!...


btw... aku lost la kubur sapa yg 3 tu?

t-dog, lori belum jumpa kan? so sapa yg diorang tanam?

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2012 10:03 PM | Show all posts
adie82 posted on 15-11-2012 06:43 PM
yer.. kalau ikut komik, rick jadi separuh gila cakap sorang2 kat tepon takde line... dia cakap nga ...

Mayat T-Dog je yang diaorang jumpa kan.. Yang lain tu diaorang anggap macam ada je la kot.. Tanam kubur kosong je..
Tapi ramai peminat masih rasa yang Lori tu tak mati lagi..
Aku pun rasa macam tu jugak.. Huhu..
Ni antara komen-komen diaorang kat Youtube:



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

With the traces of blood, obviously she was dragged. Did the producer said it was by a walker? Can you give me the link saying that it is.
Again, Merle and Andrew were believed to be dead before. But they came back which gives me the idea of "a character is not dead unless you see them die or turned into a walker".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 walkers eat T-Dog and still left his body on the floor. And 1 walker ate Lori including the bones? yeah i get it. don't believe the producer or director. they love to surprise us like when Merle and Andrew showed up!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LOL! That's new! A walker dragging the body before eating it! Hahaha!
You might want to check the episode again and there is nothing there beside that walker.
Again, I'm just saying possibilities here. This is just my opinion and I won't believe the producers and directors about what happened unless I or we see the evidence. Remeber Merle and Andrew ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

that's what i was thinking also. but there should be some parts of Lori's body left like bones. T-Dog was eaten by 2 walkers but still we saw his body lying on the floor. how come 1 walker ate the whole Lori? I don't think the director would be a spoiler of this series. but that's what we are going to find out in the coming episodes

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

with anything no one is dead until you see them die. producers actually said she will appear as flashbacks or 'something else' i don't believe she'll come back as a walker.. yes i believe she was dragged as you can see the blood but what if the walker that rick saw had eaten someone else? like t dog? why would the walker drag lori? makes more sense if carol dragged her. also i believe that the baby's blood is the cure to zombiism and if so then it would have pased immunity to lori.

Last edited by AlienGurlz on 15-11-2012 10:12 PM

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2012 01:46 PM | Show all posts
adie82 posted on 15-11-2012 06:43 PM
yer.. kalau ikut komik, rick jadi separuh gila cakap sorang2 kat tepon takde line... dia cakap nga ...

Adakah ini spoiler?
Hopefully bukan, sbb ye ye je mengelak segala spoiler..haha

3 kubur tu, x silap T-Dog,Lori & Carol punya
Diorg probably assume Carol da mati sbb diorg de jumpe tudung yg Carol pakai kat lantai.
Pastu at the end of the episode, Daryl de letak bunga cherokee rose kat kubur de huruf C.
Aaah..kalau diorg jumpa Carol in the next episode, mesti Daryl berkapel dgn Carol kan
hahaaa


Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2012 01:51 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 15-11-2012 10:03 PM
Mayat T-Dog je yang diaorang jumpa kan.. Yang lain tu diaorang anggap macam ada je la kot.. Tanam  ...

Ni ade gif interview dgn director last episode.
Dia explain scene walker yg terlampau kenyang smpi x leh bergerak

http://ivyarchive.tumblr.com/post/35554749436/you-son-of-a-bitch-why-would-you-do-that

Host tu punye reaction is priceless
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2012 04:32 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 14-11-2012 04:09 PM
Erm.. Ha'ah.. Kesian Rick kan..
Carol belum mati lagi rasanya..

Bukan ada 3 kubur k?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2012 02:34 PM | Show all posts
evey709 posted on 16-11-2012 01:51 PM
Ni ade gif interview dgn director last episode.
Dia explain scene walker yg terlampau kenyang smp ...

Tapi pelik juga ya.. Selama ni tak pernah pun ada zombie yang boleh kekenyangan sampai macam tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2012 02:41 PM | Show all posts
B.K posted on 16-11-2012 04:32 PM
Bukan ada 3 kubur k?

Ha'ah.. Memang ada 3 kubur.. Tapi hanya mayat T-Dog je yang diaorang tanam(itu pun kalau diaorang sanggup angkut mayat T-Dog tu.. Entah2 kubur T-Dog pun kosong juga)
Lagi 2 kubur tu, kubur kosong untuk Lori dan Carol..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2012 05:27 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 17-11-2012 02:34 PM
Tapi pelik juga ya.. Selama ni tak pernah pun ada zombie yang boleh kekenyangan sampai macam tu..: ...

zombie pun bole boroi??!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2012 11:08 AM | Show all posts
adie82 posted on 26-5-2012 01:32 AM
aku pun tak sabar ni!....dah komik pun abes aku donlod!

Donlod kat mana? care to share dear!! Plssss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091238s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list