Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
53102
View
1154
Reply

THE WALKING DEAD 6

[Copy link]

Author: adie82       Show all posts   Read mode

Post time 16-10-2012 02:53 PM | Show all posts
Tak sabar nak tunggu episod seterusnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2012 11:42 PM | Show all posts
Episode 2 ...gelak ada...terperanjat ada....jijik pun sah2 la ada...syok

sapa2 yg patut mati tu elok la dah mati...tapi nmpknye episode 3 baru the real deal what the 3rd season is all about rasanye
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2012 01:05 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2012 11:26 AM | Show all posts
hike80 posted on 22-10-2012 11:42 PM
Episode 2 ...gelak ada...terperanjat ada....jijik pun sah2 la ada...syok

sapa2 yg patut mati tu e ...

Tak suka betul ketua banduan tu.. Jahat gila.. Rick nak tolong dia, dia pulak nak bunuh Rick..
Apa akan jadi pada 2 banduan yang selamat tu ya?
Siapa pulak yang memerhatikan Carol waktu Carol tengah bedah zombie tu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2012 11:31 AM | Show all posts
HangPC2 posted on 25-10-2012 01:05 AM
Layan Komik tentang  Michonne

Oh.. Macam tu rupanya kisah dia.. Baru tahu macam mana dia boleh dapat pedang dan kenapa dia bela 2 ekor zombie tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-10-2012 12:34 PM | Show all posts
so far tak mengecewakan langsung utk s3 ni... aku bg full mark!
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2012 05:18 PM | Show all posts
paling tengok pakai astro beyong siap boleh rakam lagi... hhuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2012 09:10 AM | Show all posts
governor tu ada hidden agenda as expected
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2012 05:57 PM | Show all posts
Dah tengok dah episode 3. Awal-awal Governor tu nampak baik je, sampai aku pun nak percaya yang Governer tu baik(walaupun dah tahu dia jahat)
Lepas nampak perangai sebenar dia, bertambah benci pulak tengok dia
Tapi episode 3 ni, bagi aku kurang best la.. Mungkin sebab tak banyak aksi+zombie kot.. Aku lebih suka cerita masa kat penjara
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2012 06:11 PM | Show all posts
Aku rasa ketua banduan yang mati hari tu macam sesuai pulak kalau dia jadi Governor, sebab muka macam sama sikit dengan muka Governor dalam komik






Last edited by AlienGurlz on 30-10-2012 06:12 PM

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2012 11:52 PM | Show all posts
shoot...latest episode...didn't see it coming...seriously didn't see it coming

kinda devastating and this has to be the final season
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 11:08 AM | Show all posts
Sedih gila episode 4 ni.. Menangis aku dibuatnya
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 02:37 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 6-11-2012 11:08 AM
Sedih gila episode 4 ni.. Menangis aku dibuatnya

sama-sama lah kita bertabah......
sure Rick nyesal tak sempat nak cakap apa.... huwarghhhh.....


It's so easy to do the wrong thing in this world.
So don't--so if it feels wrong, don't do it, all right?
If it feels easy don't do it. Don't let the world spoil you.
Good Night, Love...

Last edited by lipsofanangel on 6-11-2012 04:47 PM

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 12:05 AM | Show all posts
lipsofanangel posted on 6-11-2012 02:37 PM
sama-sama lah kita bertabah......
sure Rick nyesal tak sempat nak cakap apa.... huwargh ...

Tu la pasal.. Sedih sangat tau.. Tambah-tambah dengan babak Rick menangis tu
Tapi ada komen penonton yang kata kemungkinan Lori tak mati lagi, sebab diaorang tak tunjuk babak Carl tembak mak dia tu.. Jadi, kemungkinan Carol akan selamatkan Lori..
Apa pun, memang tak suka la diaorang matikan watak Lori


Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 10:44 AM | Show all posts
AlienGurlz posted on 8-11-2012 12:05 AM
Tu la pasal.. Sedih sangat tau.. Tambah-tambah dengan babak Rick menangis tu
Tapi ada komen pe ...


iyer la, tgk rick berguling...rasa nak berguling nangis jugak...


p/s : betuiii ka??? wah.... ala2 prison break jugak la... ingat dia mati..tup2 muncul semula.. tu la, wonder jugak awat x tunjuk carl tembak lori..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 11:13 AM | Show all posts
lipsofanangel posted on 8-11-2012 10:44 AM
iyer la, tgk rick berguling...rasa nak berguling nangis jugak...

Tu hanya andaian penonton je, tak tahu la pengarah nak buat macam tu ke.. Kalau buat tentu best kan.. Huhu..
Kesian jugak kan T-Dog mati..  Sanggup berkorban untuk geng dia..
Andrea pulak geram je tengok perangainya.. Tak nak dengar cakap Michonne langsung..
Percaya sangat dengan Governor tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 11:30 AM | Show all posts
dlm comic her character mmg mati kan...akan menjadikkan Rick lagi keras hati...so i dah bole terima la with her character to go..have to la
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 12:34 PM | Show all posts
Aaah Sedey nye episode kali ni.
Kalau tiap2 episod camni mau stress dibuat nye

Suka scene Rick pandang Daryl utk mintak pandangan dia bila banduan2 tu nak join group diorg. Daryl has come a long way
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 01:52 PM | Show all posts
AlienGurlz posted on 8-11-2012 11:13 AM
Tu hanya andaian penonton je, tak tahu la pengarah nak buat macam tu ke.. Kalau buat tentu best ka ...

iyer dah..rasa nak tempeleng2 jer muka Andrea bila dia buat muka ala2 miang ngan governor tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2012 09:50 PM | Show all posts
hike80 posted on 8-11-2012 11:30 AM
dlm comic her character mmg mati kan...akan menjadikkan Rick lagi keras hati...so i dah bole terima  ...

Ha'ah.. Dalam komik memang dia mati.. Tapi ingatkan diorang tak akan matikan watak dia..
Kalau tak silap, patutnya Lori mati kena bunuh kan..
Bukannya mati masa melahirkan anak..
Ada yang jangka Lori kemungkinan akan mati masa penghujung musim 3 ni..
Tapi tak sangka pulak wataknya dimatikan awal..


Sarah Wayne Callies talked to Entertainment Weekly about Loris death on the show. If youve read the comics, you know that neither Lori nor the baby make it out of the prison alive, and Callies wanted her character to stay true to her original form.

Frank Darabont and I argued about this several times, because he wasnt sure he ever wanted to get rid of Lori. I fought with him about it. I said, You have to. Loris death does something to Rick that you cannot do any other way. Eventually, youre going to have to do it.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106304s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list