Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
48485
View
141
Reply

Tang mana paling geli ....

[Copy link]

Author: Loxlaxman       Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2012 11:54 AM | Show all posts
Reply  whitedove07


   geletek tapak kaki aku ak geli..adakah aku bkn seorng penyayang? isk..is ...
kurmasafia Post at 23-5-2012 11:44



camne blh tak geli ni? musyil..musykil..

itu tukang urut yg ckp. aku henggehkan aje. mustahil la kan takde sifat penyayang dlm diri kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:01 PM | Show all posts
leher la tempat aku paling geli kalau kena sentuh. kadang2 kalau pakai shawl pun aku takleh control geli, sebab shawl tu kan melekap kat leher
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:03 PM | Show all posts
camne blh tak geli ni? musyil..musykil..

itu tukang urut yg ckp. aku henggehkan aje. mus ...
whitedove07 Post at 23-5-2012 11:54



   tula..aku pon pelik..apsal aku tak geli ha....adik aku pon tak caya...ckp, kak, takkan tak geli langsung kot? aku ckp tak smpai dia takmo geletek...gamaknya tapak kaki aku tebai sgt kot...tu yg tak geli
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:04 PM | Show all posts
buah pinggang pun ade org vote??
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:07 PM | Show all posts
abih dah ko tanye tadi kan??

    betul ke....pasal tapak kaki tu...orgnye penyayan ...
adifrs Post at 23-5-2012 11:52



kena call tukang urut tu confirm kan

tt tertinggal satu bhgn la..lutut. aku kdg2 geli org usik2 lutut aku
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:08 PM | Show all posts
eh ada kepala lutut. tak perasan  
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:09 PM | Show all posts
tula..aku pon pelik..apsal aku tak geli ha....adik aku pon tak caya...ckp, kak, takkan tak geli langsung kot? aku ckp tak smpai dia takmo geletek...gamaknya tapak kaki aku tebai sgt kot...tu yg tak geli ...
kurmasafia Post at 23-5-2012 12:03


kalau tumit kematu, aku fhm la kalau tak geli tp tapak kaki ??
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:11 PM | Show all posts
kena call tukang urut tu confirm kan  

tt tertinggal satu bhgn la..lutut. aku kdg2 geli  ...
whitedove07 Post at 23-5-2012 12:07 PM



   
ko la kol kan...confirm kan btl2...


oit....ko x pasan ek...kan de tulis tu..
KEPALA LUTUT....x same ker??
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:12 PM | Show all posts
ramai gak geli kt leher.
dlu masa urut pas besalin geli kt peha
keras kejung badan menahan. tukang urut tanya "geli eh?"
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:16 PM | Show all posts
Reply 28# adifrs


errr..sama, sama
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:17 PM | Show all posts
kalau tumit kematu, aku fhm la kalau tak geli tp tapak kaki ??
whitedove07 Post at 23-5-2012 12:09



   tumit tu pahamla..walau takj kematu pon dia tebai..ni yg tgh tapak kaki..pon tak geli...haha...special kan aku...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:21 PM | Show all posts
ramai gak geli kt leher.
dlu masa urut pas besalin geli kt peha
keras kejung badan menahan. tu ...
anaz1224 Post at 23-5-2012 12:12 PM



    'geli eh'....


     mesti makcik tu gelakkan ko kaw2 punye..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:24 PM | Show all posts
tumit tu pahamla..walau takj kematu pon dia tebai..ni yg tgh tapak kaki..pon tak geli...hah ...
kurmasafia Post at 23-5-2012 12:17



sgttttttttttt spesel


pernah jugak aku dgr ckp2 org..tmpt2 yg geli ni jugak titik2 sensitif seorg wanita. ada sape2 kat sini  leh confirmkan selain tukang urut?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:30 PM | Show all posts
Paling geli dalam mulut bahagian lelangit..adusss bila sentuh dgn lidah geli gilerrrr..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:41 PM | Show all posts
Reply 33# whitedove07


   tu kena tnya kad bod tnya lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 12:53 PM | Show all posts
carly paling geli kat hati.... sebab kalu org pandai buat lawak mesti gelak, kalu x pandai buat lawak. mmg nk kena baling dgn kayu api
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 01:22 PM | Show all posts
TT tertinggal lagi satu...usus..
MamaMima711 Post at 22-5-2012 23:12



    hati x termasuk ke?....geli hati...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 01:26 PM | Show all posts
peha tak ada?? babe geli banyak tapi kat peha paling tak tahan. kalu ada orang nak baring or  kanak-kanak nak duduk atas lap, mesti kena slow-slow. pastu tak leh gerak-gerak. kalu gerak, maunya kena campak..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 02:01 PM | Show all posts
peha tak ada?? babe geli banyak tapi kat peha paling tak tahan. kalu ada orang nak baring or  kanak- ...
prettyuglybabe Post at 23-5-2012 13:26



    mmg  kt  peha   yg paling   geli  ..  eee .. klu anak2  sedara  dok  atas riba  .errrrkkkk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2012 02:20 PM | Show all posts
Waaaa...nampaknya leher jadi pemenang kali ini, diikuti tapak kaki, pinggang dan alat sulit. Tapi tahukah anda, kenapa anda geli... Lox terjumpa satu artikel tentang geli..resource dari Indon.

BAGIAN tubuh manakah dari diri kamu yang paling merasa geli? Telapak kaki? Ketiak? Jari-jari, pinggang? Mana lagi? Mengapa hanya bagian-bagian tertentu yang bisa geli?Beberapa bagian tubuh yang geli-an tersebut memiliki lebih banyak syaraf perasa daripada bagian tubuh lainnya. Mengapa demikian?

Rasa Geli sebenarnya juga pertanda bahwa bagian tubuh tersebut lebih peka dari yang lainnya. Lebih peka berarti juga bagian tubuh itu terlindungi dari bahaya yang mungkin mengancam, dan itu berarti menjaga kelangsungan hidup kita.

Ketiak yang peka sebenarnya adalah untuk menghindari luka akibat sentuhan yang berlebihan di brachial plexus, yang menyebabkan kelumpuhan lengan. Begitu juga rongga hidung, telinga, mata, yang merupakan sasaran empuk benda-benda kecil yang bisa jadi masuk kesana.

Tubuh kita memang telah memiliki mekanisme otomatis dalam perlindungan diri. Ayo rasakan peka nya bagian-bagian tubuh kamu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089525s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list