CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 153392|Reply: 890

Adi Putra tak sangka kebahagiaan terlerai

  [Copy link]
Post time 17-5-2012 07:07 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by akuMNdia at 18-5-2012 15:42

KUALA LUMPUR: “Dalam setiap kebahagiaan pasti ada kedukaan dan saya tak jangka perkara ini (perceraian) akan berlaku dalam rumah tangga saya,” kata pelakon Ady Putra, 31, yang bercerai dengan isterinya, Aida Yusof. Ketika dihubungi Harian Metro semalam, pelakon berasal dari Singapura itu mengesahkan dia sudah memfailkan permohonan untuk bercerai di Mahkamah Syariah, di sini, pada 11 Mei lalu. Menurut Ady, dia tidak mahu bercerita lanjut mengenai perceraiannya itu, tetapi apa yang pasti mereka tiada persefahaman. “Perpisahan ini bukan mengenai isu tak ada anak atau pun ada orang ketiga, tetapi berpunca daripada masalah dalaman suami isteri yang agak sukar untuk saya ceritakan kerana bimbang mengaibkan orang lain,” katanya. Ady berkata, dia dan Aida berpisah secara baik dan keputusan itu dibuat selepas pelbagai usaha untuk menyelamatkan rumah tangga mereka gagal.

“Ketika saya pergi mengerjakan umrah, baru-baru ini, saya mohon segala yang terbaik daripada Allah terutama kebahagiaan dalam rumah tangga, tetapi apakan daya saya kerana setakat ini saja jodoh kami,” katanya.

- harian metro online
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2012 07:11 AM | Show all posts
ciannye
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:11 AM | Show all posts

cerai puleksss...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:11 AM | Show all posts
takde anak pon salah satu sebabnyaaa...lepas ni senang lah artis janda nk ngendeng ye tak uolss
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:13 AM | Show all posts
Hidup rumahtangga banyak pasang surut nya...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:23 AM | Show all posts
patut lah sorang tu gedik sangat ...kita tunggu dah lihat tekaan aku betui ke tidak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-5-2012 07:27 AM | Show all posts
patut lah sorang tu gedik sangat ...kita tunggu dah lihat tekaan aku betui ke tidak
sueism Post at 17-5-2012 07:23


saperkah...?? ND kah??
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:34 AM | Show all posts
Rasa pasal dia nak anak kandung sendiri. Wifey tak dapat bagi, tp bukan dia yg xnak. Dah Allah xizinkan..
Kalau x, xkan diorg dah usaha macam2 wpun keguguran..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2012 07:34 AM | Show all posts
Reply 6# sueism


    ye la sp? bg la hint skit..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:35 AM | Show all posts
eeeei..macam baru last week tgk kat tv adi cakap wife dia understandinglah bla bla bla....wth
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:36 AM | Show all posts
cerai gakk....
dulu ex wife dia ni wife seorang penyanyi kan...sape erk namanyaa...lupa sudaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:37 AM | Show all posts
dah takedir ..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:39 AM | Show all posts
i sudi jadi peneman u, abg adi
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:39 AM | Show all posts
bukan hari tu, wife dia pregnant twin ka?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:40 AM | Show all posts
Sedihhhhhh dengan berita ini

Mungkin sudah tersurat jodoh theyols setakat ini sajork
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:40 AM | Show all posts
terkejut jgk sbb baru last week baca kat paper kata berusaha utk mandapatkan anak tapi bukan anak angkat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2012 07:46 AM | Show all posts
Again, my instinct is rite, hurmmm.sianla kt kak aida
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:48 AM | Show all posts
If tiba-tiba aku tgk ND is in fact with him mmg ND akan menjadi artis laharan aku.  Mcm yg ada forumer kat sini ckp, mungkin ada kena mengena dgn ND. Aku mula ingat lakunan dorang as husband n wife dlm tentang dhia sungguh menjadi tapi nampaknya terlebih sudah.
Aku rasa wifey dia tak blh angkz dgn keintiman nd dgn hubby dia...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:50 AM | Show all posts
Mungkin wife dia tak biasa dengan kehidupan setelah popularity suaminya mencanak?? Sebagai pelakon kan kena pegang/peluk pelakon perempuan lain etc...not all wives are okay with that. Wallahualam.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 07:52 AM | Show all posts
Reply 17# samshik


    emmm mek..honestly ai pun ada rasa macam tu...walaupun adi kata dia ok ok jek ngan cik puan tapi macam was was nak caya...
tgk wife dia biasa biasa jek kan..adi plak belakun dikelilingi pompan pompan seksi ...yg datang menggoda pun mesti ramai...sedikit sebanyak mesti adi goyah...
ex wife adi tu ex wife juga kpd zul handyblack kan..?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 11:36 PM GMT+8 , Processed in 0.216058 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list