CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: MissLibra

Ilham anak M.nasir udah kawennnn....

    [Copy link]
Post time 5-6-2012 09:21 PM | Show all posts
ingat anak m.nasir ketot2 lagik...rupenye dh besor gajah ekk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2012 09:54 PM | Show all posts
lorr.. dh besar2 dh upernya anak2 dia..
tp anak2 dia x sehensem dia arr...
camana pown congrats kat anak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2012 11:06 PM | Show all posts
serabainya pengantin
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 12:03 AM | Show all posts
aiols rase thread nih dah jadi thread M.Nasir bapak hawt laks......satu lagi yg in the age of 50s tp masih hawtt gitu si Ramli MS!!bila nak kawen lagik niii datoo!!siannn aliyah..kena rejekk dlm BI-Pop!..i like dorangs berdua..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2012 01:03 AM | Show all posts
aiols rase thread nih dah jadi thread M.Nasir bapak hawt laks......satu lagi yg in the age of 50s  ...
rosannazmia Post at 6-6-2012 00:03



   kena rejek dalam BI Pop?? Maksud??
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 01:15 AM | Show all posts
kena rejek dalam BI Pop?? Maksud??
MissLibra Post at 6-6-2012 01:03



   2 minggu lepas x silap dalam ruangan si jubir dia borak2 ngn dato ramli ms..siap dia ckp kalau dia nak kawen bukan dengan aliyah!!!..xke rejek secara terangan2 tuh...siann aliyahhh!!!..patut npk dia miserable jer..mcm main tarik tali ke hape bang ramliii...iolss rase mcm tgk j dorama plak kesah chenta (ada ka?)dorangss..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2012 01:18 AM | Show all posts
2 minggu lepas x silap dalam ruangan si jubir dia borak2 ngn dato ramli ms..siap dia ckp ka ...
rosannazmia Post at 6-6-2012 01:15



   ishhkkk ye ke... ramli ms ni pun tak payah laa cakap mcm tu. karang Allah kata kunfayakun kang haaa...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 01:21 AM | Show all posts
ishhkkk ye ke... ramli ms ni pun tak payah laa cakap mcm tu. karang Allah kata kunfayakun k ...
MissLibra Post at 6-6-2012 01:18



   tuelaa kann...si jubir siap ckp kalau bang ramli ckp mcm tu sekali dia kawen ngn aliyah gak sampai mati katenyee xkan pecaya ckp si bang ramliiii dah lps tue...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2012 01:23 AM | Show all posts
pengantin tu.....
whatever la
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 02:33 AM | Show all posts
bagus berdiri di atas bakat sendiri, bukan menempel atas nama ayah dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 07:58 AM | Show all posts
tahniah pada pasangan pengantin n tahniah pada m.nasir sebab dpt menantu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 08:29 AM | Show all posts
Reply 2# aviators


    tp gaye rambut mcm m.nasir.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 08:37 AM | Show all posts
baju bini azab tak ingat mati
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 08:48 AM | Show all posts
Tahniah.....selamat pengantin baru pd Ilham & isteri....
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 09:42 AM | Show all posts
aku terbaca satu benda lawak pasal family m.nasir ni
kalau bulan puasa, diorang bukak puasa tak mak ...
iscol_klang Post at 9-5-2012 18:19


Makan capati pun lawak ke
Biasa dah dgr  org berbuka puasa tak makan nasi...sahur je makan nasi.
Ada tu mmg seminggu sekali je mkn nasi and berbuka benda lain selain nasi.
Ianya bukan sesuatu yg pelik atau 'LAWAK' .
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 11:13 AM | Show all posts
sempoinye baju pengantin...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2012 11:22 AM | Show all posts
baju bini azab tak ingat mati
pluto Post at 6-6-2012 08:37



    semalam aku tengok gambar pengantin tu, aku memang nak komen! Napa cam gi dinner je? Orang gi dinner pun boleh make-up & dress-up lagi cantik dari dia! Tak nampak muka pengantin langsung!
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 01:09 PM | Show all posts
taniah lee even tak berapa knl anak M.nasir nie
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 01:19 PM | Show all posts
ensemnye anua jeng... pape pun tahniah. dato' m nasir dpt menntu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 03:01 PM | Show all posts
terjumpa majalah lama ni.  ni last interview dgn arwah nana sebelum arwah kembali pada penciptaNYA.  Al Fatihah..semuga arwah ditempatkan bersama mereka yg DIA kasihi...Amin

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 10:03 AM GMT+8 , Processed in 0.099786 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list