CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: MissLibra

Ilham anak M.nasir udah kawennnn....

    [Copy link]
Post time 11-5-2012 08:28 AM | Show all posts
Reply 120# Balbo


   haha ok la tu asal tak rupa cam penyangak sudeh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2012 09:28 AM | Show all posts
diorg panggil bapak diorg Walid rasanya
Ilham dh nk kawin Jun nih
and MM tu mmg baik ponn.... MN & MM ni mmg x sombong...in fact MN x la seserious yg org ckp...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 06:56 AM | Show all posts
Semalam kenduri kawen ilham...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 05:48 PM | Show all posts
Ilham dah kawen ...........









credit to blog >> dapurkakjee.com<<
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 05:48 PM | Show all posts
Majlis perkahwinan Ilham dan Ayu telah berlangsung malam kelmarin (Ahad 3 Jun) di kediaman baru M Nasir di Kampung Sungai Pelong, Sungai Buloh.

Ramai artis yang hadir termasuk Rosyam Nor dan isteri, Anwar Zain, Adibah Noor dan pelawak dan pengacara popular Dee.

credit to blog >> dapurkakjee.com<<
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 05:57 PM | Show all posts
dah besar ilham, dah selamat jd suami org. ms sekolah dulu selalu murung....
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 06:38 PM | Show all posts
hensem nye m.nasir...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 08:37 PM | Show all posts
dah besar ilham, dah selamat jd suami org. ms sekolah dulu selalu murung....
mammavoque Post at 4-6-2012 17:57


murung nape? Kau 1 skolah dgn dia ke?
Tp m nasir ttp hensem, cam dia plak pengantin....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-6-2012 08:53 PM | Show all posts
marlia musa makin membulat.tak clear la gamba pengantin tu.kat fb pon camtu jugak.ade tak gamba yg semenggah sket?org nak tengok gamba pengantin...bukan nak tengok bapak pengantin lelaki hokeyy
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 09:37 PM | Show all posts
Reply 128# abbey


    x der satu sekolah laaa, dulu dia skolah private, aku keje situ....
rasanya ni masa bebaru bapak dia kawin dgn marlia musa. kesian tengok. kira skang ni menjadi laaa, x der la x tentu hala bila igt dia duk murung kat tangga skolah...ilham ni dr dulu mmg ensemm mcm bapak dia...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 09:46 PM | Show all posts
Reply 130# mammavoque

really?dia yg sulung kan?agaknya terkesan sgt sbb arwah mama dia kot...pastu  bapak pulak kawen ....
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 09:52 PM | Show all posts
seksinya nampak cleavage..................
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 09:56 PM | Show all posts
aku rasa suara zoul more like  nasir.. anak anak dia lain sikit
redz85 Post at 10-5-2012 10:40


I agree.. suara Zoul mcm M Nasir. Even though he try hard tak mengendeng kat abang dia, bagi aku tetap suara akan2.

Berbalik pd topik, cepat tol masa berlalu. Dah jadi suami org pon anak dia. Tahniah Ilham & wife
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 09:57 PM | Show all posts
Reply 131# alesandra


    iyaaa dikkk....sempat laa bergurau senda dgn khair AF, zahneta *model tu*. dulu ms skolah khair dgn zahneta tu bff. Khair tu mmg baik, sampai skang kalau aku terjumpa dia kat memana, dia masih senyum. Ilham dr dulu x byk cakap. x sangka boleh jd artis. Tp dia dulu mmg laaaa sensorang jerrr kat skolah. Jarang nampak dia bergeng2. Nak2 lepas mak dia meninggal dan bapak kawin lain. Aku nak tegur dia pun gerun, cuma senyum2 jer lahh. Sbb dia sgt2 laaa pendiammmnyaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 09:58 PM | Show all posts
Reply 124# martiena


yg dua nih org elok dinikah kan sekali. sesuai sgt dah pakaian masing2 tuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 10:02 PM | Show all posts
Reply 130# mammavoque


Sian dia kan.. Td kt fb, aunty dia wish, arwah mama dia mesti gembira.....
Sedey pulok aku baca.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-6-2012 10:05 PM | Show all posts
Reply 136# abbey

menjuyah jap..auntie dia yg maner?bini s.amin shahab ke?uncle dia dtg tapi nape nampak dia dtg sorang eh?apa auntie dia wish?ce citer....
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 10:07 PM | Show all posts
[quote]Reply  martiena


yg dua nih org elok dinikah kan sekali. sesuai sgt dah pakaian masing2 tuh
eve_6 Post at 4-6-2012 21:58 [/

Rajen plak bang nuar g wedding ank m nasir....
Tk pnh plak aku tgk dia attend wedding artis....
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 10:22 PM | Show all posts
Reply 137# alesandra

Aku tgk kt wall fb ilham...
Auntie dia nick Fcj johari....
Aku tk leh nk copy plak, klu tk senang paste je...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 10:24 PM | Show all posts
Reply 139# abbey

owhhh...takpela.basically apa auntie dia post?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 07:05 PM GMT+8 , Processed in 0.089835 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list