CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: MissLibra

Ilham anak M.nasir udah kawennnn....

    [Copy link]
Post time 10-5-2012 10:30 AM | Show all posts
Reply 100# mimi77


   opppsss....tersilap 31 tu umo kawan dia..    umo anak yg sulong ilham 26
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-5-2012 10:30 AM | Show all posts
Reply 101# tudung_bawal

tepanjat iols tau....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 10:32 AM | Show all posts
Reply 102# mimi77


   sowi buat uols tanjat   tapi x sangka anak dia dah setua itu
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 10:38 AM | Show all posts
aku terbaca satu benda lawak pasal family m.nasir ni
kalau bulan puasa, diorang bukak puasa tak mak ...
iscol_klang Post at 9-5-2012 17:19



   sebab itu lah m nasir tidak buncit seperti kebanyakan jantan melayu
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 10:39 AM | Show all posts
aku tak ingat apa panggilan anak anak dia kat nasir.. mereka tak panggil nasir ayah, papa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 10:40 AM | Show all posts
aku rasa suara zoul more like  nasir.. anak anak dia lain sikit
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 11:41 AM | Show all posts
MN ni masa jd duda sgt la hot..ramai datin2 mhimpit2..masa dia pilih marlia musa mcm xpcaya je..sbb marlia musa artis yg xhot sgt masa tu..popular pon sbb pi mai pi mai tang tu..ada sbb dia pilih marlia musa..sbb dia bkn saje cr isteri tp ibu yang baik kpd anak2 dia...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 11:44 AM | Show all posts
vocalist pitahati ini muka ada iras emmet butterfingers zaman muda2 dahulu zaman rambut panjang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-5-2012 12:11 PM | Show all posts
1st tgk anak2 m.nasir nie..kalau terserempak tepi jalan sure aku ingat mamat flet pprt mana sesat
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 12:24 PM | Show all posts
aku rasa suara zoul more like  nasir.. anak anak dia lain sikit
redz85 Post at 10-5-2012 10:40


kannn.takde langsung cam bapaknya, not even masa kembara.ank dia sore cam hattan sikit pon ade.ke telinga aku ade masalah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2012 12:37 PM | Show all posts
Reply  MissLibra


   itu pon buat aku tekejot gak tu.. aku belom ye.. ko dah tua ke? kekekekke  ...
saffianoprada Post at 10-5-2012 03:02



    alaa baru 3 series ... mudaaa lagikkkk hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 12:55 PM | Show all posts
pada aku pitahati ni lagi bagus dari kump sixth sense sora kepit
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 01:33 PM | Show all posts
aku pernah terbace dulu,
mase dorang mule mule kawen,
ilham ade masalh siket nk terime marlia..
sbb ms tu die agk dh besar dr adek2 yg laen,
macam darjah 5,camtula..

ms tu yg okay dgn marlia anak die yg lelaki last..
skang ni mungkin dh okay..
sbb marlia ni nmpk mcm loving gile..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 01:56 PM | Show all posts
dah bujang2 trang tang tang anak2 M Nasir...bapak mantain muda n hensemmmmmm lagi2 bila rambut pendek skrg nih...auuuwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 02:17 PM | Show all posts
pada aku pitahati ni lagi bagus dari kump sixth sense sora kepit
kegimaru Post at 10-5-2012 12:55


Iols undi komen uols ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2012 03:18 PM | Show all posts
MN ni masa jd duda sgt la hot..ramai datin2 mhimpit2..masa dia pilih marlia musa mcm xpcaya je..sbb  ...
taurus82 Post at 10-5-2012 11:41



   tiara dgn erma fatima kabarnya gila kat m.nasir gak dulu hihi..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-5-2012 03:32 PM | Show all posts
yang rambut panjang muka cam juliana evans
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 03:44 PM | Show all posts
encemnye yg paling kiri tu. ingin ku geget2 cuping telinga mu..eh!
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 05:32 PM | Show all posts
Bahasa yang mereka gunakan sungguh teratur dan cantik gaya bahasa  seperti kata2 ayah mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 06:45 PM | Show all posts
encemnye yg paling kiri tu. ingin ku geget2 cuping telinga mu..eh!
gula_tebu Post at 10-5-2012 15:44



    hensem ke? mcm cina bukit je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 03:24 PM GMT+8 , Processed in 0.095083 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list