CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: MissLibra

Ilham anak M.nasir udah kawennnn....

    [Copy link]
Post time 9-5-2012 06:05 PM | Show all posts
Reply 60# aviators

x nampak ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2012 06:06 PM | Show all posts
Reply 61# mimi77


    takdak....
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 06:19 PM | Show all posts
Berapa ramai sebenarnya anak2 M Nasir?
Tak sangka jadik retis gak akhirnya...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 06:19 PM | Show all posts
aku terbaca satu benda lawak pasal family m.nasir ni
kalau bulan puasa, diorang bukak puasa tak makan nasik
diorang makan capati..weekend je makan nasik
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 06:35 PM | Show all posts
bapak bOrek anak2 rintik...
ada juga penyambung darah seni DatO M.Nasir...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-5-2012 06:53 PM | Show all posts
Berapa ramai sebenarnya anak2 M Nasir?
Tak sangka jadik retis gak akhirnya...
Orion Post at 9-5-2012 18:19



   6 orang. Dgn arwah nana 5, ilham, hidayat, yasin, shafie, nur nilam sari. Dgn marlia sorang yg suci musalmah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 06:55 PM | Show all posts

Anak-anak M.Nasir tak panggil M.Nasir "ayah"

Dah besar semua...


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 07:04 PM | Show all posts
Dulu sekitar 80an ada M.Nasir bergambar dalam poster dgn anak2 dia ni.Anak dia cuma pakai diapers... Kalau artis lain tentu nak make up sakan kat anak2 tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2012 07:40 PM | Show all posts
Sedaple sore Ilhamtu sejibik cm sifu ade commercial lg klau masuk mentor,  one in million .mesian idol leh dpt top three ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 08:02 PM | Show all posts
Reply 16# MissLibra

ha ah...sora sama pak dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 08:08 PM | Show all posts
betul lah.suara ikut m nasir..good luck guys..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 08:38 PM | Show all posts
best gila music ni! tk de lagi musik macam ni dekat Malaysia.. aku rasa segar sangat lepas dengar lagu ni.. rasa macam ambik udara tepi air terjun
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 08:40 PM | Show all posts
terbaik anak m nasir.. penyambung ..........
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-5-2012 08:50 PM | Show all posts
best gila music ni! tk de lagi musik macam ni dekat Malaysia.. aku rasa segar sangat lepas dengar la ...
tensic~ Post at 9-5-2012 20:38



   kann ... aku terus rasa nak beli album dorang.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 08:57 PM | Show all posts
Nur Nilam sari tu sure rapat dengan Marlia kan...muka pun dah nak serupa dengan Suci Musalmah tu. Aku memang minat sangat kat M Nasir. Makin hensem sejak potong rambut
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 09:28 PM | Show all posts
marlia musa ni ibu yang baik
rapat dengan anak2 m nasir macam anak2 sendiri
bertuah m nasir
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-5-2012 09:55 PM | Show all posts
Nur Nilam sari tu sure rapat dengan Marlia kan...muka pun dah nak serupa dengan Suci Musalmah tu. Ak ...
krukx Post at 9-5-2012 20:57



  memang pun. dia mana sempat kenal dengan mak kandung dia. Marlia laa  mak dia pun sebab lepas dia lahir dulu laa arwah tu meninggal. Waktu marlia bercinta dgn nasir ni ke mana2 aje si nilam tu melekat dgn marlia. Sampaikan pernah sekali marlia jadi juri apa entah peringkat kebangsaan, dia nak naik pentas ambik hadiah, si nilam melekat jugak dgn dia. BErsorak satu auditorium sebab time tu dia baru disahkan bercinta dgn m.nasir hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 10:31 PM | Show all posts
SO APE GOHSIPNYA ?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 10:32 PM | Show all posts
Reply 66# MissLibra

thanks atas infonya..\
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 11:09 PM | Show all posts
ikut muka maknya......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 06:25 PM GMT+8 , Processed in 0.090569 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list